Bilği sorulardan biri kendim için demiyorum
Trip atmak ve konuşmak istemeyen birinin arasındaki ince çızgı nasıl beli olur?
Bilği sorulardan biri kendim için demiyorum
Günümüzde çokça merak edilen soruya bak. Bence trip atan insan konuşmayı bitirmeden soğuk cevaplar vermeye çalışır. Açık kapı bırakır ki tribini anla ve düzeltmeye çalış. Mesela trip atıyorsa görüldü atmaz. Cevap verir ama soğuk verir gibi. Ama direkt görüldü atıyorsa bu tripten ziyade konuşmamak istemektir.
Soruyu tam anladigima emin degilim ama anladığım kadarıyla trip atmak isteyen biri ilgi görmek istediği sorulmak istediği için trip atar konuşmak istemeyen de kafası karışık uzak durmak istiyor demek oluyor bence. Ve trip atan kişi daha iğneleyici laflar kullanir ama konuşmak istemeyen kişi daha sade soğuk ilgisiz sakin olur diye düşünüyorum
Cevap
8Cevap
Bazen insan yalnız kalmak isteyebilir ama bunu karşıdaki kişiye söylemesi lazım ve karşıdaki kişinin de anlayışlı olması lazım diğer türlü akla başka şeyler gelmesi normal
Şöyle kısa cevaplar veriyorsa konuşmak istemiyordur tavırlı laf sokucu cevap veriyorsa trip atıyordur
trip atan yazmaya devam eder konuşmak istemeyen engel atar
Trip atmak uzun süreli olur konuşmak istememek ise kısa süreli
Trip atan kişi konuşmaya devam eder ama konuşmak istemeyen gider gayet basit bence :)
Net olmak en iyisi sor konuşmak mı istemiyorsun diye
Trip atan kişinin siniri bir süre sonra geçer ve sana yazar ama başından def etmek isteyen bir daha yazmaz acayip kötü davranır
Bu nasıl bir sorudur bu sorunun içinden haydar dumen bile çıkamaz
Seni de red eden var mı
İnsanlar her şeyden sıkılmış durumda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?