Sevginin baskülü var mı? Sevdiğiniz insana olan aşkımız, kilosu ile ters orantılı mı? Yoksa onu her haliyle mükemmel mi görüyoruz?Ellerinizle besler misiniz böyle?😂Aşkı şekilcilik olarak görmüyorum. Insanın tabiki hoşlandığı bir tip vardır kafasında. Ama bazen o profille çok alakasız kişilere de aşık olabilir.
"Seni 100 kg da olsan severim" diyecek kadar aşık oldunuz mu hiç?
İnsanların maalesef kilolu bireylere karşı ön yargısı bulunuyor. Acımadan kalplerini kırıyorlar. "Kilolu mu asla! Yakışıklı/Cool/Seksi, uzun boylu, kaslı olması gerek." Böyle düşünen varlıklara sadece acıyorum. ✓
...
Âşık olmadım daha önce. Karakterli, kafa dengi olması ve uygun şartların oluşması halinde sevebilirim. Kilolu olmasını veya fiziksel kusurlarını önemsemem. Sonuçta işin içinde sevgi varsa, kusur olamaz. Kusurları kapatmak ve o kişiyi öyle kabul etmek daha iyi olacaktır. ✓
Yani bir hastalıkla alakalı ise sorun yok ama cidden yemek yemeyi seviyorum diyip devam ediyorsa benide yemeden kaçarım 🤣🤣🤣 işin şakası bir tarafa da çok sağlıksız bir şey bence resimde ki de. O kadar olsun istemezdim normal sağlıklı bir kiloya gelebilmesi için destekte bulunurdum.
Onca değeri versen kudurur her kes. Heleki böyle bir zamanda. Pembeliler elinden geldiğince hiç aşık olmamaya çalışmalı. Mavililer kendilerine verilen değerin kıymetini bilmiyorlar. Geneli böyledir yani, bence. Değer vermeyene değer verilmemeli. her şey karşılıklı olmalı. Karşılıksız sevgi hiç yaşamayın ki, pişman olmayasınız.
Her haliyle mükemmel görmem tabiki bundan daha büyük yalancılık yok bence)) Ama ona olan sevgim değişmez tabi , bir kere bana kendini sevdirebilmiş olmasi yeterli sonra ne hale geldiğini göz görmez hale gelir hani Aşkın gözü kördür misali ya da Sevmeyene Yusuf bile çirkindir..
Aşık olmadım. Fakat kilolu sevgilim olmuştu. Sağlığını etkilemediği sürece kaç kilo olduğunun önemi olmadığını söylerdim. Kendi nasıl mutluysa nasılsa öyle olmalı ama sağlığını etkiliieyen durum olursa onun iyiliği ve sağlığı için müdahale etme ve söyleme gereği duyarım.
Sevdiğim insanın elinde olan şeyler vardır olmayan şeyler vardır. Mesela; kaza yaşar, engelli olur onu severim hep bakar, hiç bırakmam. Yahut başka bir sağlık problemi olur asla arkamı dönmem. Lakin aşık olsam bile kilo alıp almamak onun iradesinde bir durum, dikkat etmeli. Hee sevgim bitmez ama onu kendi ellerimle de yedirmem. O hale gelene kadar da çok uyarı yaparım, değişmiyorsa sevgi de bir yere kadar.
Görüntü için takılmam ama sağlık için ciddi bir konu. Evet her haliyle severim çünkü kibar, anlayışlı ve sevgi dolu bir adam. 1,87 boyunda 140 kilo. Boyu uzun olduğu için aşırı durmuyor ama sağlık için kilo vermeli. Kendim için de 1,60 boyum ve 63 kilo oldum. Biraz daha almam benim için riskli.
Aşk görselde başlar tabi daha sonra kilo alırsa bilmiyorum ama kör kütük aşık olmak gerekir ve mecnun demiş yani hani gelin bir de benim gözümden bakın diye o misal..
Oldum bi ara 107 kiloyu gordu 😂 Simdi 100 kiloymus hala seviyorum 150 kilo olsa yine severim ama zayiflamasi lazim birlikte uzun yillarimiz olmasi icin yoksa kilolu olmasini asla problem yapmadim yapmam da. Fit zmnlarinida biliyorum her halini seviyorum ben onun😍
Merhaba 🎈 Hımmm bilmem o anki duygu ile bunlar hep olabilitesi varmış gibi geliyor. Söyleniyor, düşünülüyor, karşı tarafa aktarılıyor. Sevmek dediğin gibi şekilden, şemalden uzak bi duygu, ancak bunun hakkını vermek ne kadar mümkün? Yapmadan yaparım ya da yaptım demek anlamsız. Umarım o denli sevmeyi başarırız 🎈
Olmadım. Olmam. Çünkü sevgi bu değil. Öncelikle fazla kilonun gözden ziyade sağlık için problem olduğunu bilen bir insanım. Sevdiğimin sağlığı ve daha fazla yaşaması için tutar diyetisyen doktor gezdirir, fazla kilosunu verdirtirdim. 100 kilo da olsan seviyorum seni demek bana arabesk geliyor. Kolestroldan ölsün. Kırkında da git yağlı lokma dağit millete rahmetli çok severdi diye, tam olsun.
Aşkın gözü kör. Gerçek aşk zaten sayılardan görüntüden ibaret değil ki. Güzel olan çirkinleşir, çirkin olan güzelleşir. Herkes sevdiği ile sınanır bence. Hayat her zaman düz gitmiyor kimse kusursuz değil.
Hiç aşık olmadım. Normal durum için tamam. Hastalık falan olur anlarım ama hiç bir şey yokken kilo alırsa bu kadarı değil tabi, acil kilo verme sporuna yöneltirim. Ev arkadaşımın kafasının etini yiyerek kilo verdirdim. 😃
100 kilo da az değil. Karşıma henüz o kadar çok sevebileceğim biri çıkmadı. Çıkabileceğini de sanmıyorum. O kadar kilo ilişkimizden çok, kendi sağlığına zarar verir. Kendi için zayıflasa hiç fena olmaz.
İnsan eğer gerçekten seviyorsa onun dış görünüşünü önemsememeli diye düşünüyorum onun karakterini seversin dış görünüşü için birlikteysen o sevgi ya da aşk olmuyor 🙂
Ben aşkı abartanları anlamıyorum. Tamam seviyorsan seviyorsun destan yazmaya en çok ben seviyorum demeye gerek var? Siz bu kadar abartınca hayatında aşk olmayan insan da kendini eksik görüyor.
Hayır olmadım çünkü Hastalık sonucu değil ise 100 kg olmak bir bakımsızlık tır. Ama hastalanır yatalak gibi vb olursan tabiki severim dedim. Severdim de
hiç sevmedim ama biraz hoşlanacak karakter özellikleriyle karşılaşsam , tipinde beğenmediğim özellikler gözüme çarpıyor. Sanırım ben sevmeyi bilmiyorum ya da henüz vakit gelmedi.
Olmaz kilo çok kötü bir şeydir ben 105 kiloydum şu an 75im gerçekten herkes kilosunu gözden geçirsin kendinize bakın Söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler 😇
İnsan aşık olunca her şeyi yapar. Ben yanında olurdum mesela. Ona yardım ederdim sorunlarını aşması için. Çoğu kişinin zoruna gitse de ideal ilişki benim için budur