https://youtu.be/g1pv8NZxAlo İnsanın konu hakkındaki umudu kalmasa da Bile istiye aynı noktada kalabiliyor bazen. Hemde elinde o noktada kalmak için bir sebebi yokken bile. Kimseye belli etmeden, gizli saklı...
Akıl yanılsaması, tutulması bu olsa gerek. Böyle durumlarda hayat devem ediyor önüne geçilmiyor. Ama insanın bir tarafı o noktada kalıp bekliyor işte. Belkide aklını bu şekilde koruyor...
Bu akşam konumuz müzik olsun istedim. Sizden dinlediğinizde sizi en güzel anı'nıza götüren o şarkıyı istiyorum.
Dinlediğinizde sizi en güzel anı' nıza götüren o şarkı nedir?
O kadar çok en güzel a'nım var ki.. Bilemedim, karar veremedim hangisi olsun derken valla geldi aklıma. Ahh Allahım hayatımın en güzel anlarından biriydi. Otobüste giderken arkadaşlarımla bağıra bağıra söylemiştik. Ne kadar güzel bir gündü ya 😂😂😂
Tarkan'ın karma albümünün çıktığı zamanlar sene 2001. ilkokul 2'ye giderken dinlediğim bir şarkıdır. Okula öğlen gidiyordum sabah kalkardım müzik setine kaseti koyar şarkı eşliğinde kendi kendime dans ederdim. 😅 Evin salonunda deli danalar gibi oynadığım dün gibi hatırlıyorum.
Hiç öyle güzel anılara götüren bi şarkım yokmuş onu farkettim. Uzunca bir zaman dinledim bu şarkıyı ve sanırım şu saatten sonra uzunca bir zaman daha açmıcam. Sadece sevdiğim insanların bu dünyaya vedasını anlatan, içine milyonlarca gözyaşı dökmeme sebep bi parça.
Eklemedir Koca Konak ve İki Keklik. Şu yorumu yazarken bile tüylerim diken diken. ☺️ Çok sevdiğim iki türküdür. Ama iki kekliğin çocukken bende ayrı bir hikayesi vardır. Müsait bir vakit anlatırım.
Yıl 2005 veya 2006 hatırlamıyorum. Adapazarına teyzemlere gitmiştik o aralar knight oynuyordum. İnternet kafeye gidiyordum. O internet kafede rihanna under my umbrella şarkısı çalıyordu. O şarkıyı dinlediğimde çok garip hissediyorum. O yıllara geri dönüyorum sanki. Süper bir his.