Açıklamadaki yazı hoş hoşuma kaçtı. Ben sevdiğim zaman kalbimle severim çünkü sevdanın aklı dahil etmediği kanısındayım. Tabi ki aklımızla seveceğimiz insanı seçebiliriz -mesela zeki birisi de olabilir bu kişi, cahil birisi de- en azından ben buna Mart verebileceğimizi düşünüyorum. Yani cevabım kalbim ben aklımla olurdu
Defaatle belirttiğim üzere , hepimiz duygularımızın esiriyiz. Bunu inkar etsek de durum böyle. Bizi yönlendirir, karar aldırır duygularımız. Lakin , günün sonunda daima mantık kazanır.
1) Benim profilim gizli. Yani senin gibi takip isteği atıp kabul edilmeyenlerin göremeyeceği bir profil. Dolayısıyla benim profilim hakkında bir bilgiye sahip olamazsın!
2) Önemli olan acil bir konuysa eğer her yerde konuşabilirsin. Madem o kadar aciliyeti var. İnsan her yerde kendini anlatabilir!
3) Kabul görmediğin halde bu kadar ısrarcı olmak insanın aklında tonla şüphe ve soru işareti bırakır! Böyle biriyle görüşülmez !
Profilinizi daha önceden gördüm eskiden hesabım vardı o yüzden gördüm sizle hiç konuşmadım ama
şu an gizleme sorudan gizlenme sebebim ise yazmıyorsunuz girende sapık zanneder
Cidden öyle bir konu ki herkes bilsin istemiyorum kötü veya cinsel bir şey değil ama benim hayatımla ilgili bir konu sadece 2 kelime bile yeter sonra engel atarsınız bu kadar basit
İnsanlık öldü mü cidden çok önemli herkes bilsin istesem zaten direk her yere yazardım ama kimse bilsin istemiyorum önemli benim hayatımdan daha önemli o derece ama siz bunu anlamadınız cidden yardım istiyorum sadece