Düşünsenize her şeyi istediğiniz gibi, kavga yok, sorumluluk yok, terk edilme endişesi korkusu yok...
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yağını şarjını yap çok dırdır etse güncellemede düzeltilir çok alışveriş yapsa yazılım atarız bence robot kadınlar devreye girerse kadınların değeri düşer :D
İnsanların tribi zaten yeterince zor. Bide mutant robotların tribiyle uğraşamam.
Kanlı canlı sevgilimden ayrılınca beni öldürür bi kenara atar mı diye düşünmekten saçlarım dökülüyor.
Robot devreleri yakıp beni öldürse adalette yerini bulamaz ciddi ciddi pisi pisine gitmiş olurum, yazık olur.
Paramızla rezil olmuş oluruz :D:D:D
Buna evet dedim ama sonra hastalandığımda benimle şefkatle ilgilenecek mi merak ettim sonuçta olay sadece kafamdaki tipe en uygun olan kişi değil. Gerçek hisleri ve sıcaklığı olmalı.
Hastalandığında da sana bakar ona programlanmış olacak zaten, seni sevmeye programlanmış bir şey
Almam yarın öbür gün işçi kalmaz işçi yerine de robot alırlar. Robotun duyguları yoktur. Kötü niyetli biri tarafından kontrol edilebilir ya da bir sorun çıkar bize saldırabilir uyurken boğazlanmak ya da bıçaklanmak gibi.
Programlamayı ona göre yapacan işte
Hata verirse? Olası ihtimal iş yerinde bile kaç paralık makineler arıza verip alakasız kesimler yapabiliyor. Robot şakaya gelmez.
Eklem bölgelerindeki gücünü, kas gücünü vs ona uygun olarak ayarlarlar. O tarz bi teknoloji üretilse binbir türlü güvenlik önlemi eklenir
Cevap
35Cevap
- Hayır, almazdım: İnsanın insana duyduğu yakınlık "gelişmişlik"ten değil, "ruh"tan.
- Evet, isterdim: Kaçınılmaz bir son ve ben bundan korkmayacak güçte olanlardanım.
- Hayır, istemezdim: Bir olanağımın olması, onu değerlendireceğim anlamına gelmiyor.
Ben oyundaki motorcunun dususune asık oldugum icin habire yoldan cikip ucurumdan atardim onu. Robotu mu sevemicem? Onu da ucurumdan atarim belki. Herkes öldürür sevdigini cunku
Bu imkânsız olur. Hiçbir zaman robotlar insan bir olamaz. Robot yüklü olan düşünceyi sentezleyip sunar ama insan düşünce üretebilir ve düşünebilir. Bunur robota yüklemen imkânsız.
Bozulur mozulur elimde kalır onla ugrasamam kanlı canlısı varken
Öf gece gece hadi ötede oyna ya
Bence iyi olurdu. Bir de ilişkiye girilebilse tadından yenmez.
Fiziki olarak insandan ayırt edilemeyecek düzeyde olunca o da olur
Hayır. Bozulabilir, kısa devre yapabilir.. garantisi yoktur. Tadı tuzu da olmaz.
Bir makineyle sevgili olacağıma telefonla olurum daha iyi.
Bununla ilgili Black mirror de bir bölüm vardı müthişti. 😏
Kaçıncı sezon kaçıncı bölüm?
be right back ismi bölümün
Gerçek olmayan bir şeye inanmak akıl sağlığını bozar bence insanın.
Dolar 9.60 olmuş. Bu devirde robot sevgili alınmaz.
evet alırdım kalpsiz bir sevgilim olacağına kalpsiz bir robotum olsun daha iyi
duygusu yok ama en azından yanımda. çevremizdeki insanlarında duyguları kayboluyormuş gibi hissediyorum. en azından ben birini incitmem
ben almazdim ama ileride toplumun önemli kesim almak zorunda kalacağı kesin
Alırdım almasına da ne sevgilisi be dayı bu saatten sonra demir yığını mı s İ K e K 😁😁
Evet çok sınırı aşarsa çekerdim fişini ya da yeniden başlat
Bu gidişle zaten anca robot sevgilim olur dnnxnxnnxnx
Kadın olsam evet alırım düşünsene altında bir makine var ve istediğin sürece çalışabiliyor
Gerçek insanlardan yoruldum aslına bakarsan onlar da toplumun dayattığı doğrularla ya da tarafının belirlediği kaidelerle donatılmış bir robottan farksız tek fark insanın merhametsizliğinin sınırı yok bu yüzden alırım sanırım
Bir taraftan kötü her şeyine evet diyor monoton duygusuz bir yandan iyi aldatma yok üzüntü yok terk edilme duygusu yok
İnsandan hayır gelmedi belki ondan gelir
la bunlar bizim kadar gelişirse zaten bizi yok ederler ne sevgilisi ya
uçmuşsnuz ne kafası bu
Neye programlanırsa onu yapar robot, gelişmişlikten kastım fizikiydi. Çok iyi olmaz mıydı hiç beğenilmeyen insanlar için özellikle?
yav iğrenç olur ya bence n bilm garip ki robotla bence o ihtiyac içn kullanılamamlı asla
O ihtiyaç için olan sektör Türkiyede pek gelişmiş değil hem hastalık da oluyor, hem yalnız ömür geçmez ki kadınlar yine birisini bulur ama erkekler için çok zor
yav bence iğrenç işte
Gidişat onu gösteriyor 😅
Kalbi ve vicdanı merhameti güzel bir insanı hiç bişeye değişmem
Kendi kafama göre olacaksa alırdım.
Programlanmış olacak sonuçta isteklerine göre
İyiymiş
Başımıza taş yağacak he sonunda
Niye arkadaşım, ömür boyu yalnız mı kalalım :'
Dünyanın sonu geliyor
Niye geliyor dünyanın sonu, yalnız mı ölelim :( kimseyi bulamıyorsak
İnsan dururken robotu ne yapayım 🤷♂️
İnsan bulan birisi tabiki almasın robotu