İlişkilerinde ulaşamadıklarının " KÖLESİ " elde ettiklerinin " NANKÖRÜ " müsün?Beğendiği karşı cinsi elde edinceye kadar kul köle olanlar, aradığını bulamadıkları için veya onu elde edince o ulaşılmazlık ortadan kalkınca olsa gerek o kişiye nankörlüğün zirvesini yaşatıyor. Ağır arızalı bu tip kişiler, neyse...
Ulaşamadığımın kölesi değilimdir. Diğer insanların aksine ulaşılmaz olması gözüme daha basit geliyor, cazip gelmiyor. Elde ettiğime de asla nankörlük etmem. Birini elde etmek istiyorsam geçici bir heves olduğundan değil, gerçekten o insana duyduğum aşktan ötürü elde etme hırsına bürünüyorumdur. Elde ettikten sonra da, tıpkı elde etmeden önce gösterdiğim değer kadarını gösteririm. Hâttâ belki daha fazlası. Ama asla daha azı değil.
Elde etme sözünü her zaman kötü buluyorum. Her zaman her şey karşılıklı olmalıdır. Ulaşamadığım kimseye köle olmam. Daha doğrusu sadece Yaradan'a kulum. İnsanoğlunun kölesi olamam. Asi özelliğim var. Kimseye nankörlük yapmadım bugüne kadar. Bir adım gelene on adım gitmişimdir. Gelmeyene de düşman olmadım sadece eyvallah dedim. İnsanlar çok garip öyle sözler uyduruyor ki Yaradan'ın yarattığı özel bir şeye bunu yapıştırıyor. Asıl nankörlük insanın insana yaptığıdır.
Ben onların tam tersi olduğumu düşünüyorum. Bana kalbini açan, elini uzatan, samimi güzel bakışını sunan, gözümün nuru, başımın tacı olur. Arzulayip ta karşılık almadığım da kısmet değilmiş der, saygı duyar, asla kötü düşünmem.
“Zor ise sev ama sevmiyorsa zorlama” demiş Mevlana. Ulaşılması kolay bir şey veya herkesin ulaşabildiği biri ilgimi çekmez. Ama karşı taraf bir adım atmıyorsa geri çekilecek kadar kendime saygım var.
Küçüklüğümden beri karı kız peşinde koşmadım. Kimseye yalvarmadım. Bana yürüyen ve ilişki yaşadığım hatunlara da çok değer verdim, sevdim. Ulaşamadığım olması için onu istiyor olmam lazım. Nerde ulaşılmaz olduğunu zanneden orsp varsa videolarda nasıl inliyorlar görüyoruz. izleyip izleyip 31 çekiyoruz. 🤣 Yeter ki cepte para, belde sağlam mal olsun. O ulaşılmaz görünen kızları görürsünüz 🤙
Yay burcu olduğum için,özgür bir ruha sahip olduğumdan köle olmak tabiatıma uygun değil 🙂 Seven kişiye de nankörlük yapmam, o sevginin kıymetini bilirim
Ben aynen böyleyim teraxi burcuyum birini elde ettiğim anda bitiyo o kişi benim için ama bana soğuk yspıyosa mesajlarıma grç bakıyorsa işte o zaman o kişi içün çabalıyorum bi süre sonra onuda elde edince sıkılıyorum o yüzden sadece 1 tanr sevgilim oldu oda 5. Sınıftaydı 😃
Eskiden 25 kadar öyleydim. simdi kimsenin kulu kölesi olamam. Olacak olur olmassa olmaz. canimi yakmaya da kalsa yaksa da fark etmez kul sadece inancım olan Allah'a karsidir.