Eşim neden otele gider?

Eşim 10 gündür değişti hareketli huyu suyu iş yerinde yemek vardı omdan snra ki gün ise amirin nikahı o gümden snra eşim sanki başka birisi oldu yalan konuştu o gün için eve hemen gelmedi telefonlarımı açmamakta başladı mesajlarıma dönmedi arkadaşlayız dedi göster dediğim halde göstermedi telefonunu kurcaladım otel odasında anahtar resmî var ötele neden gittin diyorum o günde arkadaşı ile madde içmiş hatta eve de getirdi içti cok kızdım zaten 6 ay önce bırakmıştı bi baktım o gün hep işten geldiği zaman işim çar değip hep çıktı eve 3.4 saat snra gelmeye başladı telefonlarımıda açmıyordu bende eşime kızdım artık gidicm babama anlatacam bıktım diye 2 tanede çocuğum var bir tane çocuğumda engelli 4 yasında bende aileme geldim eşim sürekli ailene git diyordu götüreyim diyordu arkadaşı ile o şey kadınlar hakkında yazışmalarını okudum sinirlenince neden konuştun ötele gittin dediğim de ise o kadınlar torbacı falan dedi bende kızım onlar ne tornacı olacak dedim babamın evindeyim bugün de eşim dışarı çıkmış aramadı ben Aradm arkadaşla içiyoz yazmış bende resim at dedim masada otel odasına girilen giriş kartı var sen ötele gitmişsin dedim hayır falan dedi fotoğraf at arkadaşımla dedi. Atmadı beni aramadı açmadı mesaj da atmadı kaçtı resmen sorumdan artık burana kadar geldi her yerden engelledimdegoş git artık aileme herşeyi anlatcam dedim
Eşim neden otele gider?