Selam KS ahalisi! Bu lafı çok uzun zaman önce sosyal medyada bir yerde gördüm sanırım. Yeni bir ilişkimiz olduğunda; konu dönüp dolaşıp eski defterleri açmaya illaki geliyor ama burada doğru cevaplar almak sandığımız kadar kolay olmayabilir. Sizin doğruya ulaşmadaki yöntemleriniz neler?Herkes eteğindeki taşları döksün bakalım 🙂
Gerçek sevgili sayısını bulmak için kızların söylediğini 3 ile çarp erkeklerin söylediğini 3'e böl lafına katılıyor musunuz 😃😃?
Yine bir genelleme. Ben sevmiyorum bu tarz genellemeleri. Herkes aynı değil ve ben karşımdaki kişinin söylediğini dikkate alırım. He yalan ise zaten bir yerde ortaya çıkar ve güven kaybı yaşanır bunu göze alan birisiyle de olmam.
Bunun nedeni karsit cins eski ilişkilerinden kaçar veya karşı tarafa daha iyi gözükmek ister. Hemcinsim ise çok atmayı bilir. Şöyle böyle karşıt cinsle çıktım diyerek etkileme amacına girer. Sadece benim ki görüş bu yoldan mantıken söylenmiş söz olabilir. Yine de bu görüşe katılmak istemem. Herkesin kendi karakteridir. Genelde sevgili döneminde söylenebilir ama evlenme aşaması odaklı ise iki cinste daha aza indirger. 😃
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçek sevgili sayısını bulmak için kızların söylediğini 3 ile çarp erkeklerin söylediğini 3'e böl lafına katılıyor musunuz 😃😃?