Bahane mi? değil mi?

çocukluk arkadaşım ve 1 buçuk senedir ciddi bir ilişkimiz vardı babası aile yemeği yapmayı bile düşünüyordu işler ciddiye binince hatta babama söyledim fakat 2-3 ay sürekli tartışıyoruz ve babasını öne sürüyor şu an farklı şehirlerdeyiz normalde aynı şehirde yaşıyorduk ama iş nedeni ile ailesi ile farklı şehirde ama arada sırada geliyordu 4 aydır gelmemeye başladı söylediği şeyde babasının yollamaması ama abileri burada burada da Evleri var ama gelemiyor babası sürekli ayrıcam sizi diyor geçen günde babasıyla bu sebepten kavga etti senden vazgeçmem ama ayrılalım dedi kabul etmedim annesi yazdı kendisinin telefonundan görüşün ama mesafeli olsun 3-4 ay dedi tamam dedim o gün Instagram profilinden bizim fotoğraflarımızı kaldırdı bana hiç yazmadı sonra arabayla story attı daha sonra aradı iş yerinden abilerle yemeğe gidicez dedi ki öyle onlarla da story attı sonra bana 11 gibi başka yere gidicez dedi haber vermesini söyledim ama vermedi gece 2 ye kadar uğraşmaya çalıştım ulaştığımda da kendisinin pavyonda olduğunu yazma şeklinden kafasının da güzel olduğu belliydi eve gidiyorum dedi bende bitti demekle yetindim bitirmek için çabasımıydı kafası atık olduğundan mı böyle yaptı anlamadım bana ağır konuştu yazma bana aramada diye lütfen fikirlerinizi söyleyin bahane mi değil mi düşünmekten perişan oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Kafası mı dolmuş olduğundan yapmış olamaz mı beni hiç sevmiyor muydu yani?
Bahane mi? değil mi?