Ben 21 yaşında üni 3 öğrencisiyim. Ve hiç yaşıtlarım ilgimi çekmiyor hep benden büyükler ile evlenmek istemisimdir oldum olası arada 7-8 yaş olmalı en az diye düşünüyorum sizce çok mu saçma
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimisi 8 yaş büyük kimisi 15 büyük kimisi 20 yaş büyük insanlarla evleniyorlar Artık
Önemli olan anlaşabilmek bence
Evet kafa yapısı uydumu Anlaştınmı büyük küçük farketmez
7 Yas falan normal onun üstü ilerde sorun yaratabilir
Ne gibi
Bizde genç çıtır seviyoruz genelde :) gayet normal. Herkesin farklı farklı ilgi, tutkusu var :)
Yani normal bir durum dimi hahaha çünkü erkeklerin geç olgunlastigini düşünüyorum 21 yaşındayım ve 30 yaşında biriyle sevgili olabilirim bu tuhaf karşılanır mi
Olabilir neden olmasın? Ama herkesle de olmaz bu. Geç olgunlaşma dediğin şeyse kişiden kişiye göre değişir :) mesela benden 1 yaş büyük eski partnerim bana çocuk gibi geliyordu. Çok saçma sapan hareketleri, düşünceleri, mantığı vardı. Fakat cinsel açıdan sana şöyle bir zararı olabilir; sen daha aç, tutkulu bir kadınken karşında ki insan yaş itibariyle sönmüş olabilir :) buna dikkat et o yüzden ilk önüne gelenlede evliliği hemen düşünme :)
Bence cinsellik çok önemli değil ya saçma geliyor. Hiç yaşamadım öyle bişey ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum ama ben davranışların zekanın hastasıyım sadece :)
Bu olgunluk iyidir işte. Erkek dediğin zeki, mantıklı, akıllı olacak. Olmak zorunda. Çözüm üretmek, çözüm bulmak zorunda. Olaylar, sorunlar karşısında panikleyip fevri karar veren erkek erkekliğinden şüphe duysun.
Fakat cinsellik nasıl önemli olmaz :/ 21 yaşında gencecik çıtırsın sen :/
Neden önemli olsun ahahahah herkes çok önemli diyor ama sanırım ben hiç yasamadigim için önemsiz gibi geliyor. Nesi önemli olabilir ki
Kadınla erkeği bir birine çeken şeydir cinsel çekim :) kadınla erkek ilişkilerinin başıdır bu. Arkadaş ilişkilerinden bahsetmiyorum ama o çok daha farklı. Mesela ben senden cinsel çekim almadan, benim kadar tutkulu, arzulu olduğunu anlamadan hayatta seninle sevgili veya eş olmam. Kanka, kardeş olarak kalırsın hayatım da :)
Bir diğer önemi, gerçekten hayatta ki en zevkli şey budur. Hayatında sana zevk, mutluluk verebilecek her şeyi topla 20 ile çarp, çıkan sonuç sana cinselliğin verdiği hazzı vermez :)
Baya iddialı söyledin hahaha ama demekki ben yasamadigim için saçma geliyor. Ürkütücü bişey olarak geliyor bana
Nesinden ürküyorsun ki :) kocaman şey o ufacık yere nasıl giriyor , canın acır diye mi korkuyorsun
Yani korkulmasi gereken bişey gibi duruyor hahshs
Hayır... O ufacık yerden çocuk bile çıkıyor ki, orası ıslanınca yapısı geregi baya esniyor. İçine ne girerse girsin oranın, ıslanınca acı vermez ama içine giren şeyi sıkı sıkı kavrar :) o filmlerde gördüğün bağırma inlemeler hep zevkten olur, oluyor :)
Bukdr bilgi yeterli hahahs
Rica ederim 😁😁😁 çok nadir ıslanan biri misin peki sen? Pek libidon yok sanki?
Bense tam aksi bir kaç yaş küçük😀 ya da yaşıt. Seçimine saygı duyuyirum ama 28 yaşında bir erkek bir çok evreyi geçmiştir hemde hayatlnda sen yokken ben o yılları bile kıskanıyofum o yüzden istemezdim
Kıskançlık bende de var ama genç birinin gözü hep dışarda olur yaşadım gördün bizzat 5 senem çöp
Cinsel anlamda da onları mı arzuluyorsun yani?
Bunu hiç düşünmedim ama genç bir erkeğin olgun olmasını beklemiyorum çocuksu insanlardan hoşlanmıyorum yani
Önemli bir soru bu
Bence cinsellik çok da önemli değil bir şekilde yaşanır hiç yaşamadım nasıl bsy olduğunu bilmiyorum ama önemli bir nokta değil benim için
Aslında önemli bu basit değil evliliğin yüzde 90 ı
Neden ki? Bence saçma
Nasıl saçma ya saka mısın sen
21 yaşındayım ve böyle bir şey yaşamadım o yüzden mantıklı gelmiyor yaşıma ver bence
Dürtün de mi yok yaşla ne ilgisi var gayet yeterlı
İlk cinselligi kendinden buyuk biriylemi yasadin
Cinsellik yaşamadım
Hmm ozaman kendinden yasca daha buyuk biriyle yasamani tavsiye ederim. cunku daha olgun daha tecrubeli ve anlayisli olurlar
Cinsellik bakımından hiç düşünmedim zaten tamamen beyin ve olgunlaşma olarak genç yaştaki erkekleri sevmiyorum. Dediğin de doğrudur bilmiyorum
Anladim, denemeni tavsiye ederim, ayrica bu yasiniza kadar hic deneyiminiz olmamasida ayri bi basari
21 yaşına kadar denemeyen insan yok mu ahhaha evlenmeyecegim insanla da yaşamam böyle birşeyi kesinlikle.
Boyle dusunuyosaniz bravo, peki isteklerinizi arzularinizi nasi baskiliyosunuz
Yooo gayet mantıklı