Sizce Instagramdan istek atan ortak takipçilerimiz olan ama tanımadığım muhabbetimiz olmayan kız neden mezun olduktan 1 yıl sonra istek atmıştır farklı dönem mezunuyuz ben mezun olalı 2 yıl oldu ben 28 kız 27 yaşında
Her şeyin altında bi sebep aramayın ya aynı okulda okumuşsunuz tanışıyorsunuz sonuçta. Bişey hissetse 4 sene boyunca konuşmuşluğunuz olurdu zaten okul bitince niye atsın. Beni takip eden herkes beni seviyor anlayışınız yüzünden birine istek atacağım zaman 1 değil 11 kere düşünüyorum artık.
Her istek atan aşık mı oluyor genelde kadınlar da böyle erkeklerde böyle birinde hoşlansa ne yapsa benden hoşlandığı içinmi yaptı der bu kurultuları bırakın kız saçını yana çekse bu benden hoşlandığı içinmi yaptı kız onunla aynı lokantada yemek yese benim için mi devamlı buraya geliyor resmimi beğendi kesin benden hoşlanıyor insanlar bana tuhaf geliyor sanırım başkasına el sallasa kesin bana salladı benden hoşlanıyor demek ki
Lütfen biraz rahat ol ve kendi kendine düşünmek yerine kıza yaz gitsin daha öncede böyle bir sorun vardı bak senin sorunun kendi kendine sormak aslında kendine değilde direk kıza yazıp sorsan herkes mutlu olucak böyle yapmanı tavsiye ediyorum. 🙂
Kızla aynı dönem değiliz bizim alt dönemden mezun oldu yani tanımıyorum kızı muhabbetimiz yok bizim dönem olsa bilirim de kızın ilgisini mi çekmişim sizce beğenmiş midir beni istekten sonra bir yazışma olmadı ama story attım bakmış
Direk yazmak hoş olmayabilir kızın öyle bir niyetim yoksa cevap vermeyecek belki de takipten çıkaracaktır. Dediğin gibi ilgisini çektiysen yazmanı da bekliyor olabilir
Kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok ama ortak takipçilerimiz var kız alt dönemden mezun aynı dönem değiliz kız 27 ben 28 yaşındayım yazsam kabul eder mi ayıp olur mu başka ne yapmalıyım
Storysine cevaplayarak yaz yani illa storye cevap verilecek bir şey olmasına gerek yok hem yaşlarınız da yakın neden olmasın pat diye tersleyecek değil ya konusursunuz
Kız alt dönemden mezun oldu kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok yani farklı dönemiz ortak takipçilerimiz var ama kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok kız 27 ben 28 yaşındayım sence beğenmiş midir beni yazışma olmadı ama ekliyiz ama storylerime bakıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Her şeyin altında bi sebep aramayın ya aynı okulda okumuşsunuz tanışıyorsunuz sonuçta. Bişey hissetse 4 sene boyunca konuşmuşluğunuz olurdu zaten okul bitince niye atsın. Beni takip eden herkes beni seviyor anlayışınız yüzünden birine istek atacağım zaman 1 değil 11 kere düşünüyorum artık.
Tanımıyorum muhabbetimiz yok ve bizim alt dönemden mezun yani aynı dönemde değildik
Her istek atan aşık mı oluyor genelde kadınlar da böyle erkeklerde böyle birinde hoşlansa ne yapsa benden hoşlandığı içinmi yaptı der bu kurultuları bırakın kız saçını yana çekse bu benden hoşlandığı içinmi yaptı kız onunla aynı lokantada yemek yese benim için mi devamlı buraya geliyor resmimi beğendi kesin benden hoşlanıyor insanlar bana tuhaf geliyor sanırım başkasına el sallasa kesin bana salladı benden hoşlanıyor demek ki
Lütfen biraz rahat ol ve kendi kendine düşünmek yerine kıza yaz gitsin daha öncede böyle bir sorun vardı bak senin sorunun kendi kendine sormak aslında kendine değilde direk kıza yazıp sorsan herkes mutlu olucak böyle yapmanı tavsiye ediyorum. 🙂
Kesin mutlu olur muyum da tanımak ister mi beni ister mi
Aynı okuldan mezun olmuşsunuz sonuçta.
Bir anlam aramaya gerek yok bence, olacak bir şey varsa zamanla olur. Herha gi bir beklentiye girme sen 🙃
Ama kız alt dönemden mezun oldu kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok
takip ettiği kişi sayısına bak eğer azsa seninlede yakın olmak için takip ediyordur çoksa bi mana arama herkese istek atıyodur
500
şimdi 500se tanıdıksındır ve ne bileyim bişe gelmedi aklıma
Merak etmistir seni o yuzden takibe almistir simdi bir senede bu instadaki kizi konuscaz gibi 🥺
Beğenmiş midir 😅
Olabilir neden olmasin
Bir şey falan yazmadı ama
Fazla dusunme bence oylesine eklemis olma ihtimalide var sen merak ediyorsan yaz
Hangi ihtimal daha yüksek 😅
Olabilir istek atmasından pek Bi mana çıkarma Bi niyeti varsa zamanla anlarsın zaten ;)
Nasıl anlarım
Galiba sen hoşlanıyorsun bu kızdan
Evet 😄
Fazla kaptırma kendini 😅
Niye sevmiyor mudur 😅
Ben bilemem onu ama yaz hoşlanıyorsan Bi şey kaybetmezsin
Ben yoruldum. Baskasi cevap yazsin bu ayni soruya 🙂
😂
okul bitti artik flört zamani demistir atmistir istek 😄😄
Evlenmek mi istiyor
okadarda degildir heralde 😄
Beğenmiş midir beni
Okulda alt dönemden mezun oldu kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok
konusak istiyorsan selam ver gitsin nolcakki?
Tersler mi
eger yazmassan hep aklinda kalir, terslemez bence istemeseydi eklemezdi.
Yani ilgisini çekmiş miyim
olabilir
Atabilir bu gayet normal bir şey altında bir sebep arama
Böyle şeyler için birde Allah rızası için yazmayın 😤😤😤
kıza sorsana bunu :D biz ne bilelim. Allah rızası için de arabuluculuk sorularınızı sormayın ya :D
O kadar ortak arkadaş var ama ben hatırlamıyorum acaba kim bu çocuk demiştir
Kızla aynı dönem değiliz bizim alt dönemden mezun oldu yani tanımıyorum kızı muhabbetimiz yok bizim dönem olsa bilirim de kızın ilgisini mi çekmişim sizce beğenmiş midir beni istekten sonra bir yazışma olmadı ama story attım bakmış
Çok anlam yüklemeye gerek yok merak edip istek atmıştır yani olabilir
İlgisi var mı sevgilisi yoktur herhalde istek attığına göre sence yazmalı mıyım kıza bekleyim mi
Direk yazmak hoş olmayabilir kızın öyle bir niyetim yoksa cevap vermeyecek belki de takipten çıkaracaktır. Dediğin gibi ilgisini çektiysen yazmanı da bekliyor olabilir
Sence ne yapmalıyım eski resimlerine baktım beğensem mi anlar mı
O çok saçma Bi hareket ya öyle yapacağına direk yaz daha iyi
Kızdan hoşlandım ama bilmiyorum çok çekingenim yakışıklı değilim ortayım ne yapmalıyım kız reddederse diye çekiniyorum 😔
Reddedilmek bu kadar umurunuzda olmasın ben ya mutlu olursan diye yasayanlardanim ya cevap verir ve ileride mutlu olursanız
Kızın ve benim ortak arkadaşlarımız da var ne yapmalıyım
Belki tanışmak istemiştir seninle ya da hoşlanmıştır
Ben de beğendim de o beğenmiş midir
Çok bir mana arama sana yazarsa gerçekten bir şey vardır ama yazmazsa sadece takip sayısı artsın diye veya tipin hoşuna gitmiş diye olabilir
Kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok ama ortak takipçilerimiz var kız alt dönemden mezun aynı dönem değiliz kız 27 ben 28 yaşındayım yazsam kabul eder mi ayıp olur mu başka ne yapmalıyım
story falan atarsa oradan yazarsın ama hemen paldır küldür yazarsan o sana bir şeyler hissediyor olsa bile peşinde koşturacaktır seni
Story attı da yanıt verilecek bir şey değildi ben attığımda izliyor
Storysine cevaplayarak yaz yani illa storye cevap verilecek bir şey olmasına gerek yok hem yaşlarınız da yakın neden olmasın pat diye tersleyecek değil ya konusursunuz
ne kadar da rıza için yazan kız varmış, gözlerim doldu, gerçek hayatta pek göremedim ama neyse
İlgisini çekmiş olabilir ya da öylesine
Kız alt dönemden mezun oldu kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok yani farklı dönemiz ortak takipçilerimiz var ama kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok kız 27 ben 28 yaşındayım sence beğenmiş midir beni yazışma olmadı ama ekliyiz ama storylerime bakıyor
İlgisini çekmişsin demek ki
Yazsam mı kiza tersler mi sence yoksa beğenmiş midir beni takip isteğini o attı ilk
Yazma ama sende bak o story mi bilmem ne atarsa işte
Ama bakınca bir şey olmuyor ki
Yaşınız bile uyumlu neden olmasın💅😌
Beğenmiş midir ki ondan emin değilim 😄
Evet beyenmiş
Nasıl anladın 😅
İnsta içeriğin ilgisini çekmiştir.
İlgi çekici değil ki
Sen hoşlanmadığın birisine vaktini harcar mısın? Umursamazsın bile.
Bir de böyle düşün.
Beğenmiş midir beni yani
İhtimali yüksek gibi görünüyor abi.
Belki onun ilgisini cekiyorsundur
Hadi inşallah 😂
Bak senn senin de hoşuna gitmiş hatun
Evet te kız beni beğendi mi bilmiyorum istek attı storylerimi izliyor ama yazışma olmadı ne yapmalıyım
Valla ilk adimi senden bekliyor olabilir
Sence beğenmiş midir beni isteği o attı takipten çıkmadı 😄
Bilmiyorum ki insallah begenmistir
Başka ne olabilir sence beğenmese takip atar mı da
Belki de eskileri senle yad etmek ister
Tanımıyor ki beni 😂
Eee olabilir