Nişanlımın ailesi?

Ailesine bir türlü alışamadım onların bana söyledikleri ve yaptıkları bunu çok etkiliyor. Annesi söylediği her şeyi inkar eden bir kadın çok tuhaf konuşuyor yok sen evlenince ömür boyu bizimlesin ailen olmayacak tarzı şeyler söylüyor kaldı ki benim ailem benim her koşulda yanımda arkamda duracak bir aile nişanlımın ailesi daha görgüsüz kültürsüz insanlar gerçekten ailemi ve beni hak eden insanlar değiller nişanlımın annesi sen bizi kaldıracak birisin tarzı konuşuyor sanki onlar çok üst düzey insanlarmış gibi ben ikinci üniversitemi okuyorum ailem onlardan hem kültürel hem ekonomik olarak daha görgülüler bunu asla onları küçük görmek olarak söylemiyorum ama nişanlım lise mezunu annesi babası kendilerini hiç geliştirmeyen ama lafta her şeyin en iyisi onlarmış gibi konuşan insanlar. Babası çok dengesiz gıcık bir adam annem ben ve onun karısı ile bir tartışma yaşandı adam bana tepki gösteriyor evlerine gidiyorum yüzüme bakmıyor hoş geldin bile demiyor babam yurtdışında çalışıyor hiçbir şeyden haberi yok babamla görüşmeyi kesti babam anneme bir sorun mu var diye sürekli soruyormuş ben de onun babasına bu tepkisinin sebebini sordum ben tepki veriyorsam haklıyımdır diyor gerçekten çok tuhaf bir aile. Bazı problemler var ve ben hiçbirini babama anlatmadım çünkü babam en ufacık yanlışlarını asla affetme bu tanıma evresi ben senin hep arkandayım diyor ona söylesem ayrılmamı ister. Nişanlımı seviyorum insan ailesini seçemiyor biliyorum ama onunla da benim kafama taktığım boy problemi var benim boyum 170 onun boyu 172 ama bana kısa geliyor yanımda bazen çok kısa geliyor. Uzun boylu biri olsun isterdim bu ara boya ve ailesine çok taktım ne yapmam lazım bilmiyorum onu kırmak üzmek istemiyorum. Ama kafam çok dolu karışık
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlım ailesinin yanlışlarının farkında bana ve aileme bu zamana kadar bir saygısızlığı olmadı. Bana karşı olan sevgisinden eminim o yüzden ailesi için ona kıymak istemiyorum evet boyuna takıyorum ama hiçbirimiz dış görünüşümüzü kendimiz seçemiyoruz hayatıma uzun biri girse onunla sorun yaşamayacağımın bir garantisi yok diyerek kendimi teselli ediyorum. Boy konusu da içim de ukde kalacak biliyorum ailesi hep sorun olacak bunu biliyorum evlensem geriye dönüp pişman olmak istemiyorum
Nişanlımın ailesi?