Sevgilim bana sürekli her yerini öpmek istiyorum diyor ve her yerini ısırırım da diyor. Ne cevap vermeliyim? Ve fesat anlamak da haklı miyim? Daha önce öpüşmedik bile?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zaten kastettigi mamini dotunu issiririm diyor sende onu sevindirmek mutlu etmek istiyorsan ye askim her yerimi ye de o mutlu olur
Cidden o anlamda mi diyor? Ama hiç cinsellik olmadi aramızda öpüşmedik bile
Olsun istiyor işte çocuk musun sen büyü artik
Ne güzel seni tatmak istiyor işte mahrum bırakma günahtır
Erkeklerin bazıları ısırarak bazıları öperek bazıları da koklayarak sever sen koklayananı bul o romeo gibidir öperek seven içten sever ama ısırarak seven bu tip birini görürsen kaç🤣
Neden ki?
Sevgisini öyle dile getiriyor mesela bizde bş kedi var sürekli kavga ederiz onunla ama cok seviyorum bazı insan lar sert sever
Yani sertlik falan mı seviyor? Acı çektirmek falan
Hee kırbaçlıcak seni 🤣 sert dediğsek öyle değil biraz fazla temas kullanırlar işde
Ama fetişi var. El ayak falan
Yani Bi fetiş lik Bi durum gördünmü ellerine ayaklarına ilgi duyması gibi
Evet elimi ve ayağımı öpmek istiyo
El öpmek tamamda ayaga kdr iniyorsa bu tehlikeli bazı insanlar bunlardan haz alıyor onuda anlamalısın ama bunu güzel bişekilde anlamalısın ben böyle bir birliktelik istemiyorum diye ya huyunu dğzelticrk bu biraz zor ya da güzel güzel ayrılıcaksınız ilerde başın agrıcagına şimdiden Bi sonuc getirin
Bilmiyorum el normal geldi ama ayağıma bile ilgili olması bana da farklı gelmişti. Böyle kabullenmek gerekiyo
Rahatsız olmuyorsan devamke ama rahatsız oluyorsan ileride daha farklı fetiş lerle karşına cıkabilir 🙂
Nasıl yani? Ayak fetişi olanın başka fetisleride mi vardır?
Bunu ayakla düşünme bir insanın fetiş e ilgi duyuyorsa devamıda gelicek tir sen buz dağının görünen kısmını gördün bakalım açıldıkça daha nelerle karşılaşacaksın. Ç ok mu aradın bu sevgılıyı ama sende haklısın nereden bılecektın
Hayır çok aramadım ama hiç öyle cinselliğe yatkın birine benzemiyordu. Henüz cinsellik hiç konuşmadık bile ama az da olsa anlıyorum gibi. O beni buldu yani sevgili olmak için. Nedense karşıma hep böyle insanlar cikiyor
Allah sabır versin ne diyim şimdi ama şunu diyebilirim sevmediğin bişeyi karşı taraf istiyor diye yapma asla baktın tekrarlıyor 1 şans ver gene olmuyorsa yol ver gitsin sonradan üzülmektense duygularınız tam oturmadan ayrıl bu ikiniz içinde iyi olacaktır
Fesat anlamakta haklısın
s*x mania tavırlar hiç hoş değil..
Niyeti o mu
aklınca! sizi tahrik edip emeline kavuşmak istiyor...
Canı istiyor adamın işte
Hararetli enişte miz
Evet😀
Uzaktan söndür
Nasıl
Mesaj ile tavan yaptir uçsun yerinde kendini söndürmek urasip Dursun
Ne yazicam ki mesaj olarak
Burdan yazmiyim herkesin okuması hoş değil
Takip ettim ordan de
Her yer derken bacak arası da var mı
Bacak arası demedi
Orası olmadan olmaz ki
Cinsellik yasiyomusunuz
Hayir
Erkeklerde vajina emme duygusu vardir, temiz vajinaya bsyilitlarcsaatlerce emebilirler
O düşünceyle mi diyor? Daha önce öpüşmedik bile
Evetvaynen o dusunceyle, ama merak etme dusuncesini yaparsa mutsuz olmazsin, cokda hosuna gidebilir
Yani arzuluyor
Evet bence de
ya da azmis 😂
Ama sürekli diyor
Azmis işte
Aramızda azacak bir şey yaşanmadı ki
Olsun senden değil ki normal azar
Sadece beni arzulamasini isterim ama :(
Onu bilemem ama
G. tü kolla
Anlamalısın tabi😂
Sapıklık yaouo