Babayla ortak araba almak?

Şimdi şöyle bir şey var arkadaşlar aynı hatayı bende yaptım yaşım 21 araba fiyatları uçmuş ortak araba alalım öderiz dedim neyse aldık arabayı ettik arabayı aldığımız günden beri her dışarı çıkıyorum dediğimde suratıma küfür eder tavırla arabayla mı çıkıyorsun evet diyorum tamam çık diyerek bi tavır hali alma kız arkadaşımla bi yere gittiğimde zırt pırt arayıp 30 40 km lik bi yere gittiğimde şuradayım gelicem dediğimde telefonu suratıma kapatmalar akşam eve geldiğimde surat beş karış tripler akşam dışarı çıkma benim içim rahat etmiyor yürüyerek gitsen aklım kalmaz ama arabayla gidince merak ediyorum diye mantık yürütmek yaklaşma hadi bunu anlarım olabilir tek erkek çocuğuyum ama oraya gitme buraya gitme akşam çıkma gibi tavırlarla karşılaşılacak bir durum arkadaşlarımla bir yere giderim dön benim işim var diyip döndürür eve eve gelirim 2 saat sonra gelir oturur çayını alır eline ne oldu işin vardı dediğimde gayet rahat bir şekilde halletim diyip konuyu kapatabiliyor olan bana oluyor araba kapıda sabahları işe giderken kontak açıp yakıta bakıp akşam geldiğinde nereye gittin yakıt niye okadar gitti gibi yaklaşımlar araba kapının önünde dursun km yapmasın senede 2 3 kere işimiz olduğunda kullanalım istiyor 36 yaş fark var aramızda bir genç olarak hiç bir ihtiyacımı karşılayamıyorum burnumdan getirdi yakın zamanda arkadaşımda kalmaya gideceğimi söyledim hemen surat asıldı arabayı götürme dedi akşam saat 11 buçuk gibi tam çıkarken arabayla git bu saate taksiyle gitme dedi tamam dedim çıktım 5 km mesafedeki arkadaşıma kalmaya gittim sabah eve geldim koyduğum caddede ücretli park yeri boştu hatta cadde üzeriydi arabayı oraya koydum sabah 20 TL otopark ücreti ödedim neyse eve geldim 10 gibi uyanıp 4 buçuk gibi kız arkadaşımı hastaneye götürdüm 45 km uzaklıktaki şehir dışında bir hastaneye dönerken aradı doymadın mı arabaya dün geceden beri diyerek kız arkadaşımın yanında eve gel diyerek telefonu suratıma kapattı neyse kızı bıraktım eve geldim geldin mi diye bi seslendi geldim dedim dün akşam öylesine arabayla git dedim sabah baktım atlayıp basıp gitmişsin denemek için dedim dedi bende sedim taksiyle gidecektim arabayla git dedin arabayla gittim dedim sonra dedi gece geç oldu arabayla git dedim hadi saat kaç olmuş şimdi geliyorsun km kaydettim gel bakalım kaç km yapmışsın diye indik arabaya km hesaplamaya diyor orada kaç km var söyledim oda söyledi aldı hesapladı 190 km çıkardı ben 1 günde okadar kilometre yapmadım gece de gezmeye çıkmadım ama kafasınca işte beni yalancı durumuna çıkardı ben taş çatlasın 100 km yaptım oda 45 km mesafedeki hastaneye gidip geldim 45 45 90 10 km de şehir içinde yapmışımdır 100 gezme tozma yok bende öyle yapınca tamam al anahtarı binmiyorum daha dedim aldı anahtarı ikimizde de anahtar vardı arabayı 116 binde aldık 3 ayda 12100 oldu memlekete gittik geldik 1500 km orada gitti 1 hafta misafir geldi onu gezdirdik ettik özel işlerimiz oldu onları halletik ama ihale bana kaldı anlayacağınız birde diyor sen yaptın bu kadar
Güncellemeler
+1 yıl
arabanın üstünden inmiyorsun ki 3 ayda 5 kere gitmemişimdir bir yerlere 30 40 km yerlerden bashediyorum gezme dediğimde herneyse sonra dedi ben bu arabayı hemen 200 bin km yaptırmam dinlensin biraz araba daha öncesinde de sırf binmeyeyim diye 3 gün işe arabayla gitmişti herşeyi sineye çektim ama tavırları ve bu hareketlerden sonra ölüm kalım olmadıktan sonra direksiyonuna dokunmam arabayı aldıktan sonra araba sizin bana sormayın gezin edin sizin için aldım diyordu sözde beni düşünüyor ama
Güncellemeler
+1 yıl
arabasını paylaşamak istemiyor kullanmamda gönlü yok anlıyacağınız böyle bir babanız varsa ortak çorap almayın işin ucu bom b”K bir yere çıkıyor birde üstüne yüzüme bakmıyor benim ondan da arabasından da soğudum bu gördüğüm tavırla daha da muhattap olmam bir araba bi insanı bu kadar bozmamalı ki gözümde çok düştü bu şekilde kendi arabamı alıp çekicem inşallah iki seneye güzel bir iş buldum kimseye minnet eylemem babam bile olsa
Babayla ortak araba almak?