Benden kesin bir dille ayrılan biri kesinliği belirtmek için sebebini de söyleyecektir elbet. Ayrılma konularında çirkef biri değilim. Kararına saygı duyarım yapacak bir şey yok
Güzel yorum. Ama bu yoruma karşı taraf mantıklı bir cevap veremiyecek. Bu hep böyle olmuştur. En iyisi dediğini yapıp sus pus olup , onun istediğini yapmak olacak.
Ağlarım.. Hiç bir şey demem. Ayrılmak istemişse zaten bu ilişki onun içinde çoktan bitmiştir. Bunu görmediğim için kendime çok kızarım. Sonra da o kaybetti diyip sadece "peki" derim ve zaten hayatından yok olurum.
Biten bir ilişkide hiç bir zaman kaybeden olmadım. Vazgeçilen de olmadım aslında ama o vazgeçiyor olsa da kaybeden ben olmam. Değerli bir kadınım ben.
Yıllar sonra da olsa bir gün kokumu hatırlatan bir koku duyduğunda, sesimi hatırlatan bir tını, ona beni hatırlatan dudağı benli yanağı gamzeli birine rastladığında yolda ciğeri yanacaktır.
Gitti... Beni silmedi engelleme di , birisyle çıkmaya başladı farkettim , benim arabam da çekilmiş fotosunu profil fotosu yaptı en son dayanamadim. Ne istiyorsun sen dedim benden. Bana ne söylese iyi senden tek ricam var ne olursa olsun benimle iletişimi kesme dedi. Bunu bana erkek arkadaşın varkenmi söylüyorsun dedim. Defol git benden uzak ol deidm