Bakıyor ama konuşmuyor gülüyor ama gelmiyor izliyor ama uzaktan ne yapmalı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanına git ensesine vur, benim gelip konuşmamı mı bekliyorsun dingil iş atıyorsun devamını getir o zaman hödük de
Hahaha ya ben de açılırım ama önemli olan muhabbet etmeyi o başlatsın. Merhaba görüşürüz dışında bi şey söylesin istiyorum
Bu biraz zor ama eğer özgüveni yoksa gelemeyebilir anca senin ilk adımı attıktan sonra açılma kısmını yapar
Ya bi de ben ondan bi iki yaş büyük olabilirim ama küçük duruyorum yanında ve güzel olduğumu söylüyorlar mesela kursta gözümün içine içine bakan insanlar var ben özellikle hiç kimseye bakmıyorum sadece ona bakıyorum. Ama neşeli biriyimdir sohbet ederim sürekli birileriyle flörtüm kolay kolay olmaz aslında, dışardan acaba beni rahat olarak mı görüyor bilmiyorum ya kafam karışık. Ben nasıl sohbet edebilirim sizce ben açsam basitlik mi olur
İş yerinde mi bu kişi peki ona göre tavsiye vereyim
Onun iş yeri, ben de kursa gidiyorum oraya
Denk geldiğinde kursla alakalı biseyi bahane edip bi laf at ona bakarak mesela ya bu kursun da bu özelliğini hiç sevmiyorum gibisinden
Deniycem ya peki bakmaya devam etsem artırsam çok mu abartı olur. Ne düşünürsün böyle bi şey olsa
Sadece bakarak bişey çıkmaz ki ama zaten dediğim yöntemle de ona yürümüş olmayacaksn konuşması için fırsat vermiş olacaksın
Birde onun iş yeri ise ve sen kursiyer isen sen adım atmadan imkanı yok sana yanaşamaz işinden olabilir yoksa
Yok onu yapıcam zaten de, ek olarak söyledim 😄 hiç aklıma gelmedi ya gerçekten olabilir adım atsam sorun olur mu acaba işiyle ilgili öyle kurallar konuyor mu bu tarz yerlerde?
Seni yanlış anlayıp seninle konuşsa ve sende beni rahatsız ediyor diye üstüne şikayet etsen ne olur? Bişey söylemesine gerek yok yani kimsenin.
Ama dediğimi yapıp konu bulup konuşurken etkileyici bi şekilde bakmanda fayda var tabiki yanlız olduğunuz bi durum olsa daha da iyi olur
Adımı sen atarsan eğer bi sorun da olmaz işi ile alakalı numara alır verirsiniz dışarda görüşürsünüz zaten iş yerinden bilmezler
Haklısın ya düşünemedim çok teşekkür ederim. Eğer olursa güncelliycem mimarı sen olycaksın 😄 şu an daha da yerine oturdu her şey baya işine aşık biri çünkü. Tekrar çook teşekkürler
İlişki danışmanlık ofisi mi açsam acaba 🤣🤣
Hahah bi referans benden
Daha öncede böyle akıl verdiğim kişiler çok oldu 😁😁
Ücreti peşin mi vereceksin kart mı çekeceksin 😁
lan mal sevmiş seni ama sogutmussundur gelmıyormus gelse soguk yaparsın kesin boş boş konusmayın egonnuza sokıyım saseada
Jdkfjf güldüm ya ne alaka nerden biliyorsun yanımda mıydın
tahmin
Tahminin kendinden dolayı mı hiç öyle değil de çünkü jfkfncmf
sen onunla konuşmalısın erkekler bazen utangaçlığından veya sevdiği kişinin terslemesinden rezil olmasından söylemezler sen onun yanına gidip konuşursan ara sıra daha yakın hisseder erkeklerden beklememek lazım kızlarda çıkma teklifi edebilir
Evet ama çekiniyorum. Bi de ben appptal gibi bakmayı bıraktığım için, bana öyle geliyor sanıp bakmayı tamamen kestim yani görmezden geldim çünkü rahatsız ediyo olabileceğimi düşündüm. Sonra arkadaşım sana hala bakıyor diyince anladım ama bi daha karşılaşmadık. Şimdi korkuyorum ters tepicek diye. Ama cesaretimi toplayıp ben yaklaşıcam artık yani bilmiyorum çok zor işler ya bi de ben de utangaç bi insanım bu konularda
ama ikinizde utangaç olursanız hiçbir şey olmaz git direk seni seviyorum de dümdüz beklemeden sevgili olursanız yazarsın 😂
Evet 😂 normalde herkesle konuşuyorum rahatça ona gelince bi utangaçlığım tutuyo jdkfjf gerçi dışardan da belli ederim hep utangaç olduğumu anlarlar canım değilse anlıuodur da... Bi şey demezse gidip açılıcam artık napıyım kursum da altı aylık reddederse asıl o zaman sıkıntı 😂
Teşekkür ederim💓
rica ederim <3
Hiçmi gelmedi
Ya gülüyo karşılaşınca merhaba görüşürüz diyoruz ama başka bi şey yok. Bi de ben bakıyordum ilk çünkü çok beğeniyorum gerçekten. Ama o böyle yapınca bakmayı bıraktım bana öyle geldi diye. Bırakmama rağmen hala bakıyor yani bi atağa geçmiyor ama napıcam
Niye sana gelip açılınca ya da konuşmaya çalışınca raahat rahat ego kasıp onu dinlemeye bile tenezül etmemen içinmi gelsin konuşsun senle.
Ya hayır bi merhaba dese muhabbet etse ben açılırım zaten ve dışardan egolu biri de değilim hep neşeli bi insanımdır kursta 50 yaşındaki kadınla bile arkadaşım yani
Valla gelip sana açılmaya kalkarsa o çocuğa malsın dostum derim başkada bişey demem.
Off ne boş yaptın kafana yazık ya
Sana ego kasma için yardımcı olursa ahmak derim hatta
Nerede tanıştınız ki
Kursta, ama kalabalık ve o da orada çalışıyor karşılaşsak da kalabalık olduğundan onunla konuşamıyorum
Nesine aşık oldun ki parası mı çok
Hayır ne alaka beğeniyorum yani ne biliyim ilgimi çekiyor