- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılErken olduğunu düşünüyor olabilir
180 Yorumla
Soran+1 yılSizce erken mi peki?
- +1 yıl
Yani konuşma sıklığına bağlı. Sık sık konuşuluyorsa çok da erken değil bence. Ddaha doğrusu yeterince tanışıldıysa yazışmalarda.
Soran+1 yılÇok sık konuşmadık bazen 2 günde bir
Soran+1 yılKonuşmalarımız samimiydi ama. Beraber yıldızları izlemekten bahsediyorduk. zaten sordum kendisine erken mi teklif ettim diye.. Erken değil ama kendimden emin değilim yazmış.. Yani bir öyle , bir böyle konuşuyor. İrtibatı keseyim mi sizce?
- +1 yıl
Hmm bilemedim şimdi ama sık konuşmadıysanız biraz daha yazışıp kendini hazır hissetmek istiyor olabilir. Daha buluşma konusunu gündeme getirme hiç. Bırak o hazır hissedince söylesin. Söylemezse zaten istemediğini anlamış olursun en azından ısrarcı aşırı istekli görünmezsin
- +1 yıl
Şimdi bir kere o kısım saçmaymış. Hiç kimse emin olmadığı birine gel yıldızları izleyelim demez ben böyle bir şey görmedim heleki bir kızda. Biraz garip geldi açıkçası her ihtimal olabilir
Soran+1 yılYani buluşma konusunu gündeme getirme ama yazmaya devam et diyorsunuz bu muhabbetin üstüne. İrtbatı koparmayayım. Bana biraz ilgi oyunu oynuyor gibi de geliyor da hadi hayırlısı. Sanal dan tanısgınız kisiye de güvenemiyorsunuz belki evli nisanlı bile çıkabilir
Soran+1 yılOnu diyorum Ya dalga geçiyor gibi normal değil kadın )))
- +1 yıl
Evli çıkabilir vakit geçirmeye çalışıyor olabilir ya da sanal ilişki isteyen bir tip olabilir ama bu cümleler kendinden emin olmayan kadın cümlelerine benzemiyor açıkçası. Net bir fikir olmadan kopartmayın ama geri çekilin kesinlikle. Ve de ilgi yağmuruna tutmayın daha çok tanımaya çalışarak konuşun. Seninle şurda olsaydıklar böyle yapardıklara girmeyin. Hep siz yazmayın. Kafanızda da belli bir süre belirleyin e artık görüşme vakti diyebileceğiniz bir süre. O süre geldiğinde hala gevelerse ben sanallıktan hoşlanmıyorum ki yeterince zaman geçti görüşmeyi düşünmüyorsan sonlandırıyorum vs dersiniz kendi isteğinize göre
- +1 yıl
Çünkü dediğim gibi ona göre erken bir süre olabilir. Gerçekten masumca erteliyor olabilir yani. Emin olmadan direkt bir şey yapmayın ama yukarıda yazdıklarımı da uygulayın derim
Soran+1 yılSiz Zeki bir kadınsınız evet. Evli olma olasılığı benim de aklıma geldi. Çünkü belli bir saat aralığında bu saatte müsait değilim sonra konuşabilir miyiz diyordu. Bu çelişki doğurdu. Olmayadabilir tabi.. Muhabbetlerin %70-75 ini de ben başlatıyordum zaten.. Yazmazsa yazmayacağım.. Yazarsa ( hiç zannetmiyorum da ) dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler
Soran+1 yılKarşı tarafın muhabbet açmasını bekleyeyim değil mi bu hadiselerden sonra, Yoksa ben mi açayım? Ben açarsam daha da küçülür durum sanki
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Evet evet kesinlikle siz yüz vermeyin bu sefer yarın öbür gün ben zaten senin için çabalamadım sen benim evli olduğumu anlayamamışsın o senin sorunun sana yürüyen ben olmadım hiç diyebilir çünkü. Ayrıca belli bir saat dediğiniz eğer akşam ve gece saatleriyse geçmiş olsun evlidir büyük ihtimal
- +1 yıl
Bir de eğer erken olmadığını düşünüyorsanız bence şimdiden neticelendirmeyi deneyebilirsiniz. Tabiki bu konularda kadının hazır ve rahat hissetmesi her zaman daha önemlidir o yüzden sadece sizin fikriniz önemliymiş gibi değil de onun da fikrini önemsediğinizi belli ederek "ben artık zamanının geldiğini düşünüyorum" konuşmasını yapabilirsiniz ama bunun için onun yazmasını bekleyin. O koşsun biraz da
Soran+1 yılEvet evet hocam. Özellikle aksam saatlerinde müsait değilim şu saatte ben seni arayayım, gece 12 den sonra konuşsak olur mu gibi sohbetlere evrilmisti bir kaç kere.. Evli olma ihtimali de çok zayıf değil. Kendisi 29 yaşında zaten..
Aslında bende erken olduğunu düşünüyorum ama karşı taraf çok samimi girişim de bulunduğu için böyle bir teklif te bulundum. Normalde karşı tarafa saygı duyan biriyim. Biraz da arkadaşların gazlamasının tesiri altında kaldım..
Bana o mesajı attıktan sonra “kendini ne zaman hazır güvende hissedersen o zaman bulusuruz, Benim için senin düsüncelerin önemli” tArzı bir mesaj attım öğle saatlerinde son konuşmamız da bu zaten.
Soran+1 yılBen biraz da karşı tarafı test etmek için böyle bir hamle yaptım aslında. Niyetini öğrenebilirmiyim diye. Daha fazla bağlanmamak adama ağzını yoklamak istedim.
- +1 yıl
Anladım son mesajınız gayet güzel. Akşam müsait olmama durumu da kafa karıştırıcı. Bekleyin bakalım ne olacak
Soran+1 yılHocam dün kendisi yazdı napıyorsun diye bende iyiyim dedim. Daha sonra akşam kendisini aradım. Telefona yanıt vermedi bende yazdım ama 40 dakika sonra döndü. Babamlarla konuşuyordum wp görüntülü dedi. Açıkcası ben kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Bu sefer kendisi aradı.. Saat yine geceydi. Görüntülü konuşalım istersen dedi.. Ama ben kabul etmedim..30-35 dakika kadar telefonla konuştuk havadan sudan.. Sonra ben yatıyorum dedim kapattım.. İstediğin zaman beni arayabilirsin dedi.. Ama yine ben yazmadan yazmıyor aramadan aramıyor.. Sanki hiç yazmasam 1 yıl yazmayacak gibi duruyor.. Ama bir yandan da ilgili davranıyor.. Ne yapayım bu süreçten sonra ben üstüne gitmeye devam edeyim mi?
Soran+1 yılSizce takılmalık iş çıkar mı bu kişiden? Sanırım evli olmasa bile pek çok seçeneği var gibi duruyor.
- +1 yıl
Hmm evli değilse ya da sevgilisi yoksa bile bu tavırlar yine net değil ve daha geçen siz aradığınızda akşamları müsait değilim derken şimdi siz kendizi geri çekince istediğin zaman ara beni demiş. Burdan şunu çıkarıyorum peşinde koşturmaktan hoşlanıyor sanırım. Yani sadece ilginizi sevmiş gibi. Duygu olduğunu düşünmüyorum. Ki hala buluşma konusunu gündeme getirmeyip görüntülü arama teklif etmesi de garip
Soran+1 yılTipim iyidir, Kariyerim de var. Saatler benimde kafamı karıştırıyor. Ama daha birbirimizi tanımıyoruz güvenmiyoruz beni sevmesi içinde bir neden yok. Yabancı sayılırız. Ne yapacağımı şaşırdım. Ciddi de düsünmüyorum aslında ama takılmalık is cıkmaz gibi duruyor
Soran+1 yılYani siz diyorsunuz ki bunun kafasında hiç bir şekilde reel planı yok.. amacı peşinde kosturmak sadece
- +1 yıl
Ya tabiki sanalda aşk olmaz da ben duygu derken aslında heyecanı kast ettim. Yanş görmesen bile o insanı merak edip reele taşıma isteği olarak da yorumlanabilir. Yani pek reele dökmek istemiyor gibi. Tipinden mi utanıyor diyeceğim ama görüntülü teklif etmezdi o zaman. Bana kalırsa sadece peşinden koşturuyor
Soran+1 yılKadınlar da haklı kendi çapında bir sürü katil, Dolandırıcı var.. Ben o zaman buna azar azar ilgiyi vereyim.. Yine de gördüğüm kadarıyla ilgili olduğum da bana daha fazla yaklasıyor gibi.. Veya 1 ay kadar buna ilgiyi verip sonra ilgiyi birden üstünden çekeyim.. Eğer dediğiniz gibi İlgiye aşık biriyse illaki bir boşluk oluşacaktır ve kanatları alınmış kuşa dönecektir o zaman heyecan oluşacaktır.. Gerçi sosyal medyanın etkisiyle Bu boşluk illaki dolduruluyor.. Ben bundan beklentiyi kestim zaten sadece reelde beraber hoş vakit geçirecek birini arıyorum.. belki kendisini tanırsam kararım değişir bilemiyorum..
- +1 yıl
Yanii temkinli olmak şart zaten ama belli bir süre geçtikten sonra kalabalık bir cafede merkezi bir yerde buluşulabilir neticede. Bu da güvenli bir seçenek. Fazla temkinli olan böyle yol izler bence sebep ilgi. Ciddi düşünüyorsanız böyle taktikle gitmeyin derim çünkü size değil taktiklerinize bağlanmış olacak o oyunları sevmiş olacak oyun oynamayı bıraktığınızda yine gidecek.
Soran+1 yılYa da iletişimi keseyim mi her şey berrak belki de. Siz bayansınız daha iyi anlarsınız.
Soran+1 yılYa aslında ben kendisine o durumu anlattım avm de olur demişti bir aralar.. Ama ben kendisine direk Hilton da yemek yedikten sonra hafta sonunu kendisiyle beraber geçirmek istediğimi söyledim problem burada ))))...
Soran+1 yılYani burada yatma teklif ettiğimi felan mı sandı acaba da kendini korumaya aldı
- +1 yıl
İşte amaçlarınıza bağlı amacınız sadece takılmaksa eğer taktikle size gelebilecek birine benziyor çok zor biri olduğunu düşünmüyorum. Ama dediğim gibi istediğiniz şey ileriye dönük sevgililik vb bir şeyse tamamen doğal olmak en doğrusu çünkü dediğim gibi oyunlarınıza tutulmuş olur sizi sevmiş olmaz. Ha bir de eğer o da ciddiyet arıyorsa o haftasonu teklifi hoşuna gitmemiş olabilir. Benim de başıma geldi bu ve ben ciddi konuşmak istiyordum çünkü çok keyif alıyordum ama kendisi ciddiyet istemediğini söyledi. Hala arada yazdığında konuşurum cevap veririm ama ben yazmam. Çünkü çizgim net, ama ilk zamanlar belki fikri değişir diye bu kadının yaptığı gibi davranışlar sergilediğimi hatırlıyorum.
Soran+1 yılHocam romantik bir haftasonu geçirmeyi teklif etmistim. Evet abartı oldu biraz. Takılmadan da kendisini tanıyamam gerçi. Ciddi düsmek istiyoruz ama bunu hakeden çok az insan var.. Gördüğüm kadarıyla Herkesin 10-15 er yedekleri var
- +1 yıl
Anladım tabi sonrası bilinmez ama eğer aklınızda "takılmak dışında başka hiçbir şey olmaz" gibi bir düşünce yoksa, buluşmayı şu şekilde teklif edebilirsiniz, mekanı sana bırakıyorum. Zaten gündüzlü vakit geçiririz yeriz içeriz akşam da seni eve bırakırım şeklinde yapabilirsiniz. kısacası "geceyi benle geçirmeni beklemiyorum" sinyalini vermiş olursunuz bu şekilde.
Soran+1 yılTeklifi şimdi değil minimum 1-1.5 ay sonra yapmayı düsünüyorum bu aralar yaparsam ısrar olarak algılanacaktır tekrar... zaten Totalde 2-3 ay uygun bir süre olmuş oluyor bu sürede olayların netlik kazanması beklenir sanırım. Benim daha önceden de sanal dan tanıstıgım kisiler olmustu hepsiyle reelde buluştuk.. Ama sanırım çok istekli olduğunuzu karşı tarafa sezdirdiğiniz de iş bitiyor
Soran+1 yıl2. Ci de de defansla karsılarsam kendimi tamamen geri çekip bu kadını ertelerim zaten..
- +1 yıl
Yok zaten hemen teklif etmeyin ısrarcı görüp sapık sanar muhtemelen. Konuşma ilerledikçe güzel neticelendikçe yaparsınız uygun zamanda. Hep siz yazmayın o zaman ama tamamen de geri çekilmeyin bu sefer "istediğini alamayınca yoluna baktı" diye düşünür net söylüyorum. Yani kısacası ne çok üstüne düşüp peşinde koşun ne de amaç sadece geceyi geçirmekmişçesine tavır takının ikisi de olmamalı çünkü. Olabildiğince güven vermek lazımki amacınızı yanlış anlamasın
Soran+1 yılBenim korkum yaZdıkça beklentiler yükselirde bağlanırım korkusu biraz da.. Sonunda da bir şey çıkmaz.. kendimden de korkuyorum.. Bazen tamamen üstünü çizmek istiyorum aslında ama sanırım beklentileri düşürüp arada yazmak daha mantıklı..
Soran+1 yılHocam bana mesaj atmış yine durduk yere.. Eski sevgilisinin kendisine yazdığını kendisinin red ettiğini söylüyor.. Hatta ekran resmini çekmis.. Eski sevgilisinin numarasını da servis etmiş.. Ben artık bu kıskandırma oyunlarından yoruldum.. Sizin de dediğiniz gibi Amacı sadece ilgi olan bir histerik olabilir
Soran+1 yılYani kıskandırmak için mesaj atıyor kadın..
- +1 yıl
Siz kaç yaşındasınız o kaç yaşında?
Soran+1 yılBen 27 o 29
Soran+1 yılOyunları benim psikolojimi bozmaya başladı artık reele dökülecek gibi de durmuyor dökülse de ne olacak sanki.. İrtibatı koparayım diyorum sizce
Soran+1 yılSiz bir bayan olarak ne düşünüyorsunuz bu konu da?
Soran+1 yılSizin bir bayan olarak fikriniz nedir üstüne gitmeye devam edeyim mi
- +1 yıl
Hmm yaşı küçük de değil o eski sevgili mevzusu için sormuştum küçükse eğer saçma bir davranış deyip geçilir yaşına verilir ama değilmiş. Sanırım kıskandırmaya çalıştı ve "bak tercih ediliyorum gör" gibi bir hamle yapmaya çalıştı çünkü normal şartlarda kimse flört ettiği birine, eski sevgilisinin yazdığını söylemez. Ss atmak da cabası. Sizi flört olarak gördüğünü sanmıyorum
Soran+1 yılDurum net mi tamamen irtibatı koparayım mı sence? Reele de gelmez sanırım
- +1 yıl
Yani ben bu işten bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Bir de yerinde tepkiler vermek daha mantıklı olur. Mesela o ss olayında direkt "bana neden böyle bir şey attın anlamadım?" Diye sormanız irtibarı koparmaktan daha mantıklı olurdu. Ama dediğim gibi çok taktiksel ilerliyor yoruldum diyorsanız bitirin
Soran+1 yılİrtibatı koparmadım zaten hiç atmamış gibi tavır takındım. En mantıklısı bu.. O da demiş o benim hiç birşeyime sahip olamaz..( yersen ).. Bu süreçte üstüne gitmemi istiyor sanırım gidersem de dediğiniz gibi daha kötü olacak.. Geri planda durup ara ara varlığı belli edip yaza ertelemek daha mantıklı gibi
- +1 yıl
Ara ara da olsa varlığını belli etmek kendini yedekletmek olur çünkü apaçık ilgi açlığı görüyorum ben burada. Bir de bana sahip olamaz derken, sanki hıncını sizden çıkartmış. İçinde hala o adama bir öfke var gibi. Belliki hislee bitmemiş. Yara bandı konumunda olma ihtimaliniz yüksek bu durumda. Bence ilginizi kullandırmayın
Soran+1 yılPeki hanımefendi sizin dediklerinizi yapacağım harfiyen iletişimi kesiyorum ve sonsuzluğa uğurluyorum
- +1 yıl
En doğrusu bu bence. Hep bir yerde iyi tarafını yakalamaya çalıştım anlattıklarınızdan yola çıkıp ama neresinden tutsan elinde kalıyor. Eski sevgili muhabbeti, size verdiği cevap, tavırlar.. hepsi aynı kapıya çıkıyor maalesef
Soran+1 yılBana dün attığı son mesaj o İşte.. Onun altına ben bir şey yazmadım.. Eski sevgilisi hakkında düşüncelerini yazmış.. Son muhabbetimiz bu oldu.. Eğer tekrar iletişime geçerse belki bir şans veririm.. O da bir ihtimal.. Bu alternatifi eledim ben
- +1 yıl
Sorulmadığı halde eski sevgiliden bu kadar bahsetmek ya unutamamaktır ya da kıskandırmak ki o yaşları geçmişsiniz ikiniz de, unutamamış belliki
Soran+1 yılSadece ilk oldu bu.. Ama bende Farklı değilim aslında 2 hafta önce bir kızla konuşmamı atmıştım. Misillememi yapıyor diyeceğim.. Ama 2 hafta da bayağı yol katettik böyle oyunlara gerek yok.. Özlediyse sadece nasılsın demesi Ya da araması yeterliydi
- +1 yıl
Sizin de yaptığınız yanlış bence neden birbirinize bunları atıyorsunuzki?
Soran+1 yılŞimdi şöyle oldu..2 hafta önce bu kişi beni yine kıskamdırmaya çalışmıştı bu adam beni eklemiş ınstgram dan ne manyaklar var diye... Bende sinir olduğum için attım.. Ama bu eski sevgili mevzusu dün gece açıldı.. Ben kendisine yönelik bir şey hissetmiyorum diyor.. Ama ne ilişkimiz 15-20 gün önceki ilişki ne de muhabbetlerimiz o kadar arkadaşça... Yani Bunları yapmasına gerek yoktu bence.. Dediğiniz gibi istediği sadece ilgi olabilir.. Böyle kişileri reelde elde etmek için ilgisiz olacaksınız sanırım
- +1 yıl
Kıskandırmaya çalışması dediğim gibi bak beni tercih edenler var havası vermek zaten genelde, elini çabuk tut gibisinden bir anlam da çıkabilir hatta ama ilgi açlığı net bence. Reelde elde etme olayı kişiden kişiye değişir ne desem yalan olur. Kimisi kötü muameleden ilgisizlikten hoşlanır kaçanı kovalar ama kimisi ilgisiz erkeğe tekmeyi basar. Şahsen ben 2. kategoride olduğum için diyorum o taktik herkeste işe yaramayabilir yani
Soran+1 yılKıskandırmaya çalışıyor elini çabuk tut diyor ama diğer yandan reel buluşmaya mazeret uyduruyor.. Gerçi benim üslubum da, Sürecin yeni olması da etkili olmuş olabilir burada
Evet ilgili olduğumda sanki daha fazla ilgileniyor gibi ama benim arkamdan da şu çocuğa bak ne kadar canım demediğinin teminatı yok. Hatta bence yüksek bir ihtimal bu...
Soran+1 yılNeyse durum net sanırım değerli vaktinizi ayırdığınız için ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Çok küçük bir ihtimal belki durum değişirse size danışırım yine
- +1 yıl
Rica ederim:)
Soran+1 yılHocam biraz önce nasılsın diye mesaja atmıs.. Nasıl bir tavır takınayım sizce? Yine ilgi yemi atıp geri çekilmek sanırım amaç.. Hiç oralı olmayayım mı arkadasca konuşmaya devam edeyim mi?
- +1 yıl
Ne sıcak ne soğuk olurdum ben olsam. Mesafemi korurdum ama aşırıya kaçmazdım. Herhangi biriyle nasıl konuşuyorsam öyle konuşurdum
Soran+1 yılGece konuşuyorduk. Bu sabahta yazmış ki ben senin varlığından başka ne isterim ki demiş.. Tabi ben beklentileri oldukça düşürdüm ilk zamanlarda ki umudum yok benim. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim..
- +1 yıl
Siz geri çekilince gelmiş. Sanırım böyle oyunlardan hoşlanıyor gibi, çünkü bu cümle için çok erken hele ki görüşmeden..
Soran+1 yılVallahi ben böyle bir şey görmedim 😂.. Hani madem istemiyorsun Ümit verme o zaman..1 ay 1 hafta oldu konuşalı.. hayatımdan çıkardım diyorum tekrar mesaj geliyor.. Bununla konuşmaya başladığım zaman dilimin de isg uzmanlığı sınavına hazırlanmaya başladım konular bitti.. Bu ilişki hala neticeye kavuşamadı😂
- +1 yıl
Diyorum ya işte ilgi istiyor hepsi bu, aslında neticelenmiş yani bir bakıma:)
Soran+1 yılHocam ben buna 23.25 gibi mesaj attım cevap verilmemiş zaten.. Son görüldü özelliği de kapalı.. Uyuyup görmemiş olma olasılığını da düşük görüyorum o saatler de uyanık olur zaten.. haklısınız yani
- +1 yıl
Sömürtmeyin sakın ilginizi, bunu gerçekten isteyen başka bir kadına verin bence. Bahsettiğiniz kişinin sağı solu hiç belli olmaz çünkü, 3 gün sonra evlilik postu bile paylaşır şaşırıp kalırsınız. Ya da aniden istemiyorum vs der. Ne yapacağı hiç belli olmaz
Soran+1 yılBen kendisine bu huyundan dolayı iletişimi kesmek istediğimi söyledim.. Buradan görüntü atılsa size atardım.. alt alta 10-15 cümle sıralamış.. Seni kaybetmek istemiyorum seni seviyorum bilmem ne bilmem ne.. Ruh hastası herhalde.. Daha buluşmadan sevdiğini söylüyor
Seninde dediğin gibi evli bile çıkabilir Yani şüphelendim artık..23.30 da mesaj atmışım sonra wp ye gece 1.30 da girip mesajımı sildim.. Bana niye mesajını sildin istediğin zaman arayabilirsin yazmış.. seni seviyorum yazmış, Benim için önemlisin de bilmem ne...
Ben hayatım da böyle bir saçmalık görmedim
Soran+1 yılMesaja da cevap vermeme nedeni.. Ağrısı varmış ağrı kesici almış ağrı kesicinin etkisiyle uyuya kalmış
- +1 yıl
Feci oyunlar döndürüyor haberiniz olsun beyefendi. Bir öyle bir böyle halleriyle önce sizden anlayış kazandı siz zaman verdiniz, sonra bi ara düzelir gibi oldu daha tutarlı davrandı ama böyle de bir anda üstüne ilgi bombası yağamayacağı için seviyorumlar bilmem neler.. dediğiniz gibi saha görüşmediğin insana kimse seni kaybetmek istemiyorum demez. Ha velevki sanal da olsa hemen kapılan biri, o tip biri hemen soğur da. Duygularını hızla alevlendirip söndürebilir yani. Yapı meselesi biraz da. Kasıtlı yapmıyor olsa dahi, taktikler havada uçuşuyor bence şu durumda.
Soran+1 yılBir de öyle laflar söylüyor öyle iltifatlar ediyor ki ben normalde bir kadına reelde bile kolay kolay bağlanmayan bir adamım İnsanın içinde tiz bir hoşlantı bırakıyor
Soran+1 yılEvet hanımefendi.. Başka kişilere yönelmek daha mantıklı
Soran+1 yıl10-15 erkekle konuşuyordur Allah bilir
- +1 yıl
Yedekte vardır muhakkak birileri, zaten onlardan cevap aldıkça size soğur alamadıkça size yönelir dünyanın her yerinde böyle maalesef
Soran+1 yılEvet bariz bir şekilde yedek kadro da Olan benim gibi duruyor : ))).. Bende kendi yedeklerime geçerim öyleyse.. Yani konuşmak mutsuz edecekse konuşmaya ne gerek var.. Konuşmassam birşeylerin yaşanma olasılığı daha yüksek görünüyor zaten : )))
Soran+1 yılBir şekilde ben yazmadığım zamanlar da kendisi benimle irtibata geçmeye çalıştı. şu an geldiğimiz radde buluşma raddesi. Ama kuru bir yemek yiyip kalkadabiliriz tabi..1.5-2 saat için il değiştirmeye değer mi bilmiyorum. Kafam karışık
- +1 yıl
Ben gitmezdim şahsen bir de il değiştirme çok gereksiz zaten farklı yerlerdeymişsiniz ileriye dönük bir şey olma ihtimali çok azalıyor. Bir de üstüne yazmayınca gelmesi.. o yaşta kadının yapacağı şey değil yani bunlar. Bu durum ilerde can sıkabilir liseli gibi sürekli taktik kovalayacaksınız
Soran+1 yılBenim o şehir de bir erkek arkadaşım var o okeylerse belki giderim. Yemek bahane olmuş olur o zaman. Sadece onun için gitmeye gerek yok. Aslında hiç gidesim yokta bu aralar canım çok sıkkın.. bir şey yaşanmayacak gibi duruyor zaten. Yemek yiyip kalkarız gibi
Soran+1 yılYa ben zaten ileriye dönük bir şey düşünmüyorum esasen. Amacım yemek faslından sonrasın da da az veya çok beraber vakit geçirmek.. Ben kendisine orada arkadaşım var onda kalırım dediğim de biraz bozuldu gibi sanki. Kalınır bir yerlerde ya dedi.. Ayrıca benim kolum da çıban çıktı benden soğumazsın değil mi diyor.. Ben bu bayanı yemek faslından sonra beraber vakit geçirmeye ikna edebilir miyim sizce? İlk buluşma da olacağına çok ihtimal vermiyorum. Ama sanki gelecek gibi mesajlar da atıyor..
- +1 yıl
Siz soğuk yaptıkça geliyor. Bence ikna olma ihtimali var. Kalınır bir yerlerde demiş o da bir yeşil ışık olabilir.
Soran+1 yılDoğru bak. Normalde bir kaç gündür ben yazmadan kendisi günaydın mesajları atardı. En son ki konuşmamız dan itibaren 2 gündür atmıyor. Yakın zamanda gidersem birşeyler yaşanma olasılığı da azalır gibi duruyor. Zaten öbür arkadaştan da ses çıkmadı. Biraz bekleyeyim en iyisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. sen de plan yapma o zaman daha
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 defa yaptım. Başka plan da olmaz zaten o yapsın
Soran+1 yılAmacı ne? Wp de ilgili davranıyor iltifat ediyor Hatta beraber kumsal da olsak diyor.
Soran+1 yılİrtibatı kopar mı diyorsunuz?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar