İlgisiz diye ayrılmıştım. Ayrılık mesajımiza bile dönüş yapmamıştı. Aylar sonra yazdım nasılsın diye hiç bir pişman değilsin insan bir özür diler dedim. Ne desen haklısın özür dilerim haftasonu görüşelim mi ben özledim sen ozlemedin mi hiç yazmış. İşte bugün konuştuk hal hatır sorduk mesajda yarın öğlen görüşelim işin yoksa yazdım o da 'bilmiyorum görev çıkmazsa olur' yazmış ben mi gerginim ters anlıyorum o mu umursamaz yine. Ya sevmesem skmde olmaz hislerim yüzünden böyle oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Aylar sonra ilk o yazdı arkadaşlar ben silmiştim modunu filan yanlış yazmisim
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sizin hiç gururunuz yok mu aw kusura bakma ama seni sklemıyor sende ne zaman buluşacaz diye gün sayıyorsun
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben silmiştim ilk o yazdı pişman oldugunu duşundum benden haber bekliyordu bende yarın öğlen musaitim işin yoksa görüşüruz dedim gurursuzluk bir durum yok
Neyse daha yazmam zaten isteyen kendisiydi bende musaitim oldugum zamanı söyledim. İsteyen çabalar aynı ilgisizliği tekrar yaşamaya meraklı değilim zaten. 🥺
@bomboşhayttt ilgilenmiyordu ki söylediğiyle yaptıgi tutmuyordu. Ağlaya ağlaya unuttum sildim. her yerden tam kendimi topladım yine yazdı işte görüşmek istedi göreve cagirmaZlarsa arar herhalde yarın
Bak canım kardeşim benimde sevgilşm terk etti beni geçen hafta sevmediğini soğuduğunı eskisi gibi bile hissetmediğini söyledi engelledi her yerden merak etmiyor hiç bi şekilde görüşmüyoruz 1 buçuk haftadır şimdi ne yapıyor Allah bilir belkide aylar sonra geri gelicek eee seven bırakıp gider mi aylarca onsuz kalmanı hayatına yeni birinim girme ihtimalini bile bile bırakır mı bırakmaz seven kaybetme korkusu yaşar o şimdi geri döndü aylar sonra sence sevdiği için mi yoksa onu unuttuğunu bildiği için yeniden sana hayatı zindan etmek için mi döndü ya da aylarca ne yapmış haberin varmıydı hayır gezdi tozdu eğlendi kız aradı kendine bulamadı senin gibisini herkes etrafından uzaklaşınca boşluğa düştü çünkü başta acı çekmedi sen acını başta yaşadın unuttun hayatını mahvetmesine izin verme çünkü bi kere giden hep gider gitmese bile sana sürekli istediği şeyleri yapmn gerektiğini hissettirir kendini değerli zanneder nasıl olsa affetti dönsem yine affeder gibisinden gözü dışarda olur çünkü senin sevginden emin olur yapma…
@bomboşhayttt o kadar haklısın o kadar haklısın ki bunu biliyorum ağladım unuttum desende onla yaşadığımiz anlar o kadar güzeldi ki gerçekten seviyor gibiydi içim hem çok yanıyor hem görmek istiyor hem onu. Birazda hesap sormak istiyorum ona 😔
Bende öyleyim ağlamaktan mahvoldum şunu yazarken bile ağlıyorum biliyorum o şu an mutlu ama o sevmediği için ağlamıyo mutlu sen niye ağlıyodun diyolar seviyorum ben diyorum kolay değil hiç kolay değil çok güzeldi her şey seviyo gibiydi şimdi engelledi defol dedi bana 😔
Abicim ergen olduğun ne kadar belli ilerde şu yazdıklarını okusan utançtan eve kapanırsın abartma daha kimler gelip geçicek kimse vazgeçilmez değildir ve senin aşık olup sevebileceğin tek insan o değil.
valla bendede benzer durum oldu ilgisizmişim diye ayrıld oysaki ben canımla uğraşıyodum ona rağmen uğraştım didindim dönmedi şimdi numarasını sildim , boş ver uğraşıp didinmiyosa napabilirsin ki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
yok bi daha yazma bence zaten seni umursamadığı çok belli. senin değerini bilecek birileri illa ki çıkacaktır karşına. salla bunu bundan bi bok olmaz. asla da mesajlarına, hikayesine vesaire bakma
Bazi erkekler sevisme sonrasi kizlardan uzaklasa bilir, vucut hatlarini vajinasini begenmeyebilir, oyuzden bagli kalmamak icin ayrilir ve bir daha aramaz, bence sizdendr cinsel yonden sogumus, emmek istedimi ya da istese izin verirmiydiniz
Bilmiyorum çok üstune gitmişim güya. Seven benim gibi davranırdi. O da hiç telefonlarimi açmıyordu bir messjdan bile acizdi. İyi ki bı astsubay habire goreve gidiyorum diyor. Bıktım yalan söyledigini düşünüyordum
Aylar sonra yazmasi pişman olduğunu dusundurttu bana benden haber bekliyordu bende o zaman yârin öğlen musaitim işin yoksa görüşüruz yazdım gurursuzluk yapmadım 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sizin hiç gururunuz yok mu aw kusura bakma ama seni sklemıyor sende ne zaman buluşacaz diye gün sayıyorsun
Ben silmiştim ilk o yazdı pişman oldugunu duşundum benden haber bekliyordu bende yarın öğlen musaitim işin yoksa görüşüruz dedim gurursuzluk bir durum yok
Aylar sonra yazdım diyen sensin üstelik eski konuları açmışsın bana göre bu gurursuzluk
Aylar sonra yazdı yazacaktım klavye yazdıma çevirmiş soruyu guncelleyip düzelttim zaten notu okursan
Hıı tamam o zaman pardon
Neyse daha yazmam zaten isteyen kendisiydi bende musaitim oldugum zamanı söyledim. İsteyen çabalar aynı ilgisizliği tekrar yaşamaya meraklı değilim zaten. 🥺
Aynen duruma göre muamele yap madem yazdı uğraşsın çabalasın yoksa yazmanın bir mantığı yok
Evet haklısın kendi ellerinde artık benden bu kadar
Aylarca nasıl bekledin
@bomboşhayttt ilgilenmiyordu ki söylediğiyle yaptıgi tutmuyordu. Ağlaya ağlaya unuttum sildim. her yerden tam kendimi topladım yine yazdı işte görüşmek istedi göreve cagirmaZlarsa arar herhalde yarın
Bak canım kardeşim benimde sevgilşm terk etti beni geçen hafta sevmediğini soğuduğunı eskisi gibi bile hissetmediğini söyledi engelledi her yerden merak etmiyor hiç bi şekilde görüşmüyoruz 1 buçuk haftadır şimdi ne yapıyor Allah bilir belkide aylar sonra geri gelicek eee seven bırakıp gider mi aylarca onsuz kalmanı hayatına yeni birinim girme ihtimalini bile bile bırakır mı bırakmaz seven kaybetme korkusu yaşar o şimdi geri döndü aylar sonra sence sevdiği için mi yoksa onu unuttuğunu bildiği için yeniden sana hayatı zindan etmek için mi döndü ya da aylarca ne yapmış haberin varmıydı hayır gezdi tozdu eğlendi kız aradı kendine bulamadı senin gibisini herkes etrafından uzaklaşınca boşluğa düştü çünkü başta acı çekmedi sen acını başta yaşadın unuttun hayatını mahvetmesine izin verme çünkü bi kere giden hep gider gitmese bile sana sürekli istediği şeyleri yapmn gerektiğini hissettirir kendini değerli zanneder nasıl olsa affetti dönsem yine affeder gibisinden gözü dışarda olur çünkü senin sevginden emin olur yapma…
@bomboşhayttt o kadar haklısın o kadar haklısın ki bunu biliyorum ağladım unuttum desende onla yaşadığımiz anlar o kadar güzeldi ki gerçekten seviyor gibiydi içim hem çok yanıyor hem görmek istiyor hem onu. Birazda hesap sormak istiyorum ona 😔
Daha ilk dakikadan sanki yine ilgisiz geldi hem isteyen o hemde bilmiyorum görev çıkmazsa olur' dedim bıktım onun mesleğinin arkasına sığınmasından
Bende öyleyim ağlamaktan mahvoldum şunu yazarken bile ağlıyorum biliyorum o şu an mutlu ama o sevmediği için ağlamıyo mutlu sen niye ağlıyodun diyolar seviyorum ben diyorum kolay değil hiç kolay değil çok güzeldi her şey seviyo gibiydi şimdi engelledi defol dedi bana 😔
Abicim ergen olduğun ne kadar belli ilerde şu yazdıklarını okusan utançtan eve kapanırsın abartma daha kimler gelip geçicek kimse vazgeçilmez değildir ve senin aşık olup sevebileceğin tek insan o değil.
Ya farkındayım ama elimizde olan bişe değilki bi anda ay tamam bitti diyip yolumuza bakalım
@bomboşhayttt sevince kolay olmuyor tabi. Telefonu uçak moduna alip yatmıştım uyanınca açtım mesaj atmış yarın öğle buluşalım mi 2-3 gibi diye off
Bak ne olucak biliyo musun buluşcaksınız sana sarılcak sonda sevgili olucaksınız 1 hafta sonra diycekki olmuyor yaşandı yapma kardeşim kanma
valla bendede benzer durum oldu ilgisizmişim diye ayrıld oysaki ben canımla uğraşıyodum ona rağmen uğraştım didindim dönmedi şimdi numarasını sildim , boş ver uğraşıp didinmiyosa napabilirsin ki
yok bi daha yazma bence zaten seni umursamadığı çok belli. senin değerini bilecek birileri illa ki çıkacaktır karşına. salla bunu bundan bi bok olmaz. asla da mesajlarına, hikayesine vesaire bakma
Cinsellik yasanmismiydi
Sevisme sadece
Sinir nereye kadardi
Onun evindeydik öpüştük koklastik ellestik o kadar
Vajinana dokunup emdimi peki
Hayır emmedi
Bazi erkekler sevisme sonrasi kizlardan uzaklasa bilir, vucut hatlarini vajinasini begenmeyebilir, oyuzden bagli kalmamak icin ayrilir ve bir daha aramaz, bence sizdendr cinsel yonden sogumus, emmek istedimi ya da istese izin verirmiydiniz
Çok beğendiğini söyledi ondan sonrada görüşmüştuk. zaten yine
Demekki dogru soylememis begense birakmazdi asla
Bilmiyorum çok üstune gitmişim güya. Seven benim gibi davranırdi. O da hiç telefonlarimi açmıyordu bir messjdan bile acizdi. İyi ki bı astsubay habire goreve gidiyorum diyor. Bıktım yalan söyledigini düşünüyordum
Coktan baskasini bulmustur, sizde baskasina yonelin,
2 gün önce yazdı zaten bana haftasonu görüşelim ne desen haklısın özür dilerim filan. Ben yüzüne söyleyemediklerimi söylemek istiyorum.
Hmm, bak ozaman kesin bi iliski gozukuyor, arzulari tavan yapmis gibi
Hem pişman olup yazıyo görüşelim diyor sonra ben yarın musaitim deyince bilmiyorum görev cikmazsa olur diyor. Haftasonu ne görevi ya Astsubaya
Baska birisine daha randevu vermistir, suanda senmi omu kararsiz gibi, sana gelse sadece sevisme ama oburune giderse full pansiyondur belki😊😋
Ben cinsel ilişki vaat etmiyorum bir geleceğimiz olsun istiyorum ben onun her şeyi olurdum kıymet bilseydi
Kim kiymet biliyoki o bilsin, simdi oda genc bekar napicak evlenmeyide dusunmuyosa, tek kiza bagli kalmak istemiyosa napicak butur seylere gircek
Bence sende yarin icin birini bul
çok kötğ ya bu durum
Aylar sonra yazmasi pişman olduğunu dusundurttu bana benden haber bekliyordu bende o zaman yârin öğlen musaitim işin yoksa görüşüruz yazdım gurursuzluk yapmadım 🥺
bence sneide beklemiş kendi yazmış gibi az etkileyiciyi giyin
Görev olmazsa olur deyince hevesim kaçtı sanki madem istiyor yeniden beraber olmak biraz hevesli olur insan ben mi olumsuz yanlış anlıyorum acaba