yengemiz kızmasın yazalım bizde 😂Ne bileyim yani normal konuşuyorsa insan o kişiyle telefonu çalar sms gelir muhakkak fark ederiz. Sohbetimiz yoksa yakın arkadaşlarıyla sohbet kurar öğrenirim. En son çare artık kendisine açıkça sorarım ne yapayım 😂
Kanka yani bunun için özel bir çabaya gerek yok be ya bir şey sormaya gerek yok zaten ya İnsan kendini böyle durumlarda ele veriyor ya da uzaktan gözlemlediğin zaman telefon konuşmasından telefon tutuş şeklinden bile anlaşılıyor 😂
Kendisine sorarım vat mı biri diye. başkasına sormam, belki başkası da ondan hoşlanıyordur kıskanır iftira atar ne bileyim. başıma da gelmişti slslsşskrmw
Bu işin hissettirmeden anlamanın taktikleride var bi arkadaşa uygulamıştım bunu, kızla konuşurken telefonuna mesaj attım Önceden senaryoyu çizdim tabi Telefonuna bakacak ah be diyecek Benim adıma, arkadaş aldatılmış diyip bunun üzerine muhabbeti açacak İşte bu dönemde güven zor şey sencede öyle değilmi felan deyip topu karşı tarafa atacak zaten oda yorum yaparken sevgilisi var mı yok mu söylemiş olacaktı öylede oldu. Valla ne bilim benimde pek güvenim kalmadı o yüzden yanlızım diyerek itiraf etmiş oldu
Öyle bir yöntemin yok çünkü insanlara güvenmiyorum. Sorarım sevgilim yok der bir se bakarım ki adam evli çocuklu bu yüzden guvenmiyorum kimseye. İlla öğrenmek istiyorsam onu zaten öğreniyorum bir şekilde bu biraz işte araştırarak oluyor yoksa ağızdan çıkana güvenmiyorum artık.
Ben: Çoğu güzel kızın sevgilisi olmadığını farkettim. O:Nasıl yani? Ben:Bu kız çok güzel kesin sevgilisi vardır diye kimse yürümüyor bu yüzden güzel kızların sevgilisi olmuyor.
Tam bu noktada gelecek cvp bizim istediğimiz cvp oluyor ve iki alternatif var 1-Benim sevgilim var ben güzel değil miyim yani? 2-Benim de sevgilim ben de mi güzel oluyorum yani?
eVET vAR eFENDİM Ben Şöyle Diyorum Hanım efendi Yanlızız galiba değilmi? efendim anlamadım ulen bırak bu anlamadım ayaklarını bir sevdalın belalın sevdiğin var mı? dedim sana aaa yok yok ayol yürüyebilirsiniz serbestim bende ona yürüme denmez beni diğerleriyle karıştırma yazılırım silemezsin ama yürüyenin pabucunu ters giydirip gönderirsin kurnaz ben dişileri tanırım fıstık ay çok güzel yazılıyorsunuz benim eve gitsek mi? yavaş orayada gelicez !
Simdi bir hoslantim yok yanlis anlasilmasinda ben hic gerilmem o tip seylerde, sorun soranla baslayalim cevap verir vermez kendi bilir, saygi duyarim? Sayin @Sosyetic_SheqiiL sizin var mi?
"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet zevc-i izdivacınıza talibim!.."
Bayanın cevabı;
"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten terk-i hayat edersiniz..."Yani kadın kısaca; Kaybol demiştir 😅
Eğer reel de tanidigim biri ise hal ve hareketlerinden kabak gibi belli olur zaten. Sosyal medyadan ise paylasimlarin'dan anlamaya calisirim. Cok da zor birsey degil aslinda. Olmadi sorarim.
Ben merak edersem gidipte yüzüne sorarım, Öyle bir taktiğimde yok benim farklı, Sadece çok zorda kalırsam anca gider arkadaşına sorarım. Ayrıca çekinecek bir şeyde olduğunu düşünmüyorum.
En İyi Cevaplar