Aşk İlişkileri 190/165 boy farkı çok mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Erkek arkadaşımla boy farkımız biraz sorun etmeye başladım? 190/165 boy farkı çok mu? Cevap Yaz 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
u NeveaşıkbiriFenomen Takip Et Master Yaş: 19 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bizde de böyle nasılsınız yan yana gelince🤣 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalbine geliyorum tam ahahhaha tam sarilamiyorum yanında 2.5 litrelik kolanın yanındaki bardak gibiyim Yorumla Neveaşıkbiri 1 yıl Ah be ben omuz falan sanıyordum 🙄😂 Yorumla
Sametsrnn Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Erkek arkadaşının boyu standartlardan uzun ama bunu bir insan neden sorun eder ki yani nasıl bir rahatsızlık hissediyorsun? 0 0 Yorumla
engineerttt Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Biraz fazla ama cok büyük problem olmaz sanirim. 181-156 da cok büyük bir problem yoktu. 0 0 Yorumla
lelavida Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Birbirinizi seviyor ve beğeniyorsanız pek takılmamalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benim de 1.92 falan eski sevgilim 1.55 falan zayifti birde yatakta altimda kayboluyordu atip tutuyordum onu güzel oluyordu. 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 43% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizde de böyle nasılsınız yan yana gelince🤣
Kalbine geliyorum tam ahahhaha tam sarilamiyorum yanında 2.5 litrelik kolanın yanındaki bardak gibiyim
Ah be ben omuz falan sanıyordum 🙄😂
Erkek arkadaşının boyu standartlardan uzun ama bunu bir insan neden sorun eder ki yani nasıl bir rahatsızlık hissediyorsun?
Biraz fazla ama cok büyük problem olmaz sanirim. 181-156 da cok büyük bir problem yoktu.
Birbirinizi seviyor ve beğeniyorsanız pek takılmamalısın
Benim de 1.92 falan eski sevgilim 1.55 falan zayifti birde yatakta altimda kayboluyordu atip tutuyordum onu güzel oluyordu.
Çok değil.
Yok yok iyi
Sevdikten sonra hiçbir şey engel değil
Normal
Çok tabi
Bizim de aynı
İyi gayet