Cezaevine giren çikan yakisikli birisiyle sevgili olurmuydunu!
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne icin girmis ama? Ailesinden birini mi öldurmus, uyusturucu mu satmis, pedofili olayi mi, taciz tecavuz mu yoksa sucu yokken iftira yuzunden mi veya kendini korurken mi olaya karismis bunlar onemli
Basit yaralama ve uyusturucu icicilikten 1 yil hapis cezasi almis
Kardeşim cezaevine girmiş olman düzgün bir insan olamayacağın anlamına asla gelmez. Sen doğru yolda gittiğin sürece hayatta sana güzel kapılar açacak.
Bende swnin gibi dusunuyorum zaten dostum evlilik acisindan karsi cinsin gorusunu merak ettim malum ulkemizde cok fazla dar goruslu insan var keske herkes senin gibi dusunebilse
Bu en insani görüş. Bundan ayrı düşünen insanla zaten düzgün bir ilişki olmaz, o açıdan bakarsan hiçbir şekilde kaybın olmadığını anlarsın. Herkes hatalar yapar nihayetinde..
Ceza evine neden girdiğine bağlı. Bir trafik kazası nedeniyle girmiş olabilir. Siyasi görüşünden ötürü olabilir. Bunlar hoş karşılanır. Ancak tecavüz, hırsızlık, gasp gibi suçtan girdiyse bu kişiler sakıncalı.
Basit yaralama ve uyusturucu kullanmak ya da icmrk
Bi keresinde olmuştum sonra tekrar girmişti ehuehuehuehu
Duruma bağlı
Olmam bir kez giren aynı haltı yapıp tekrar girer
Kisi kendinden bilirmis isi hata ustune hata yapmak demekki senin kisiligonin bir parcasi
suçuna bağlı
Basit yaralama ve uyusturuucu kullanmak mesela
madde kullanımı benim ahlak felsefemd suç değil mesela olabilir... kamu malına zarar vermede suç değil bence amaaaa yaralama gibi şeyler bence ilkel davranışlardır ki ben türümün şu an da en gelişmiş hali olarak bu tür kişilerle değil beraber olmak aynı ortamda bile durmuyorum
Ayni gorusteyiz ama basit yaralama zaten resit degilken cocukken olan bir seydi aile sikintisi yasin vermis oldugu seyler tetiklemis olabilir
o zaman şöyle değiştiriyim sonuçta hukuken cezan kesilmiş ve çekmişsin şimdi ki davranışların ılımlı ve uyumlu oluşun olayı lehine çevire bilir zmaan alır ama olur yani ümitsiliğe kapılma kendine güven ;)
Allaha sukur kendime guveniyorum o konuda. bi noksanligim yok ceza evindede kitaplar okuyorum buda suc acisindan ya da hayata bakis acimi. degistirdi diyebilirim ama su an acik ceza evindeym pandemide vurunca su an izindeym az bi surem kaldi sonra ver elini ozgurluk
Cevremde benim cunku iyi insan grubuda var suca meyilli grupta var ben elimi suca meyilli insanlardan cektim cunku kendimi artik onlara ait hissetmiyorum eskiden spordan okuldan isden vs arkadaslarimla gorusucem ama bu cezaevine girme olayim o iyi arkadas grubumun bana olan bakis acisini degistirirmi acaba bunu merakimdan aslen soruyu sordum
etkiler ama değiştirmez her şey senin elinde onlarıda anlamaya çalışarak hareket et
olmam.
Neden
suç işlemiş çünkü.
Unlulerdende var cezaevine girmis suc islemis insanlar zengin olsa olurdun ama dimii kendini kandirma
benim maddi durumum var zaten. olmazdım zengin diye eski sevgilimi terketmezdim derdim o olsa. ben evliliği sevgililiği aile olmak için adım olarak görüyorum. hastalıklı sorunlu tipleri çocuklarıma baba yapmam.
Zengin diye eski sevgilini terkedermisin diye sormadim zaten soruyu duzgun okursan sevinirim. Ayrica hastalikli ruh dedigin (tecavuz, hirsizlik dolndiricilik torbacilik ya da gasp) haric diger turde suc isleyenlere denilmez. Onyargilarinda bogulursun ins senin gibi tipleri severim oldugundan farkli davranmaya calisirlar ve hic bir zaman ailesi tarafindan bile sevilmezler. Yuzde 80 sende oylesindir
Bilirim olcakti
sen bana dedin ki zengin diye ceza evine giren insanlarla olursun ben de sana dedim ki parayla derdim olsa eski sevgilimi bırakmazdım. suç işleyen insanlarla ben beraber olmak zorunda değilim bu da benim tercihim belki yaşanmışlıklarım vardır olamaz mı? annem beş yaşındayken babam aldattığı için kendini öldürdü. babamın da beni sevmesini istemem o tiple işim olmaz. geri kalan ailem seviyor beni nişanlıyım nişanlımın ailesi yani annem babam seviyor beni hayattan istediğim sevgiyi alıyorum. sevgiye muhtaç biri olsam nasıl olursa olsun biri beni sevsin derdim. Olduğumdan farklı da davranmıyorum iki cümlemle beni analiz etmen de bi ön yargı. Ne yaptın ya da buna mecbur mu kaldın bilemem kalbini kırdıysam özür dilerim umarım mutlu olursun.
Benimde babam kullaniyirdu uyusturucu kucuk yasta ondan gorup basladim ama asla saticilik yamadim dosyamdada icicilik yaziyor zaten yaralama olayida basit yaralama kavga ettim hepsi bu her halise. giren senin. babana benziyecek degil ya herkesin kendince. bi sarti bi kosulu vardir karakteri genel olarak bu sekilde yargilayipda hastalikli ruh demeyip kelimelerini biraz daha duzeltirsen daha iyi olurdu. Neyse iyi gunler Allah herkesin gonlune gore versin
amin inşallah.