Hoşlandığım biri vardı. yani baya da konuştuk 2 yıl kadar ama başka şehirlerdeyiz. Ve ben son zamanlarda çok üstüne gitmişim ondan bunalmış vs 1 aydır hiç konuşmuyoruz. Bek ona doğum gününde hediye vs göndermiştim, bana da aynısı yapsın diye demiyorum ama insan whatsap durumunda görüp bir Kutlar dimi? 3 tane falan durum koydum. Sürekli whatsapta olmasına rağmen ilkine baktı diğerlerine bakmadı dün. Bu sabah birine daha bakıp geçmiş. Bence durumlara bakarken denk geliyor atlıyor ama neden yani? Sil madem bu kadar rahatsızsan. O da durum koymuş ama bakmadım
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında şöyle de bir durum var. Beni soğutmaya çalışıyor olabilir kendinden. Çünkü baya bağlanmıştım ona
Senden başka onlarca kızla konuşmuştur hayatı boyunca, o yüzden pek döneceğini sanmıyorum bu kadar kolay sebepten de senden bıkmasıda bunun göstergesi adam kendini biliyor yani. Pek umrunda olduğunu düşünmüyorum
Yani ben her seferinde korktum olmadı istediği gibi. Ama bu kez tamam kesin gibi birşeyler dedim. Belki onu görmek istediğim için herşeyi okeyliyorum gibi anlamışta olabilir ama sanırım ben aşık taraftım
Ya of değil işte. İlk başta çok kibardı benden cidden hoşlandığını düşünüyordum. Hatta seni beğeniyorum falan demişti. Hattaaa ilk mesajlaşırken seni bana çeken bir şey var demişti. Ve ilk fiziksel olarak sonda duygusal olarak hoşlanmaya başladığını söylemişti. Sonra görüştük iki kez ufak şeyler oldu. Sonra memlekete döndüm buluşmaya karar verdik. Ben onun yanına gittim bu kez 2 gün kalacaktım. Gittiğim gün kararlıydım yapmaya çünkü ilk ve tek sevdiğim insandı. Ama korktum tak olmadı yani. O da zorlamadı. Ama anladım devam etmek istediğini. Sonra film falan izliyoduk çok basit bir konudan bana samimiyetsizsin dedi ve film koptu bende. Eşyalarımı alıp kaçar gibi gittim evinden. Sadece bu aaatte nereye gidiyorsun diye mesaj attı. İşte gittikten bir iki gün sonra ben yazdım ama konuşmak istemediğin söyledi. Neyse 3 ay falan hiç konuşmadık. Ama sonra ben konuştum özlediğimi falan söyledim. İşte doğum günü de vardı hediye vs aldım. İyi olmaya başladı. ama yine konuşmayacak ve bitecek diye aşırı şekilde bunalttım her gün günde defalarca konuşmak istiyordum. Ve ne zaman çok sinirlense o gittiğim zamanı yüzüme vurdu. Hep bir soğuktu o günden sonra. Yeni eskisi gibi samimi değil. Neyse işte özledim falan diyordum. Özlediysen gel madem iki günlüğüne falan dedi kendi. Hatta o ara benim olduğum şehirde 1 gün kalmalı işi vardı. Onu da kendi dedi ama sürekli bahane uydurdu görüşmemek için. Hem kendi söylüyor gel vazgeçiyor. Niye böyle yaptığını sorunca muhabbet uzamasın diyetmiş ve bunu ona ben zorlamışım
Ya hakikaten tam bir odunmus, o evden seni nasil gondermis, sana bu sekilde davranmasi gercekgen normal degil, sen okadar fedakarlik yspmidin herseyi goze almisin ama adamda tik yok, bence normal pidikolojide biri degil, bosuns vakit ksybetme, kendini yipratma yeni asklara birlikteliklerr yelken ac, senin gibi bi kizi herkes ister, ben bile kafayi yemek uzereyim yani
bir şey daha var. Şu an aklıma geldi. Yani silmemesiyle ilgili. Bir sorunu vardı. Borcu bankaya. Yani kendinden değil aslında. Arkadaşlarına bir yer için yardım etmişti. Önle batınca bu kredi ödüyor hala. İşte bir gün çok morali bozuktu çok sıkıştırdım anlatması için. Borcu olduğu içinmiş. Bende işte yardım edeyim diye ısrar ettim. Biriktirmiştim biraz. Ama benim ısrarımla aldı. Belki de ondan silmiyor
Ya ama soyle dusunmek lazim cok farkli birisi bu, bukadar ona ilhi gostermene ragmen, maddi yardimdada bulinmana ragmen nasil olurda uzaklasir senden anlamis degilim, peki yanlis anlama ama nasil nir kizsin sen acik, kapali, guzel, orta guzel cok guzel nasil?
Yani hayatımda ilk hoşlandığım insan oydu. Ama böyle davranması eski gibi hissettiriyor mu emin değilim. Zorla güzellik olmaz tabi ama beni şaşırtıyor bu şekilde ilerlemesi. Son konuşma da şöyle oldu. 1 ay önce yani. İşte dedi ki ‘ bırak biraz ben merak edeyim ben plan yapayım ben sorayım basıldık diye dedi. Ve yazmıyorsam da kalsın öyle dedi. Çok bunaldım böyle dedi. Bende tamam ama çok uzun süre dayanamabiltişm falan dedim. Neyse o 1 hafta hiç yazmadım. Sonra bir iş durumu vardı. Onun olduğu şehirde. Neyse işte 1 hafta sonda dedim ki böyle böyle nazı bırak tamam artık dedim işi söyledim. O arada erkek arkadaşlarıyla yurtdışındaydı. Dedi ki İstanbul mu bende evet dedim öyle kaldı hiç yazmadı ondan sonra. Ben de yazmadım Birde öncesinde şey demiştim yani bundan 2/3 ay önce falan. senden başkasına aşık olamam, iş bulurum bir yolunu bulur gelirim ben konu sen olunca imkansız gelmiyor gibi şeyler söylemiştim ve o da bu isteğin beni korkutuyor demişti :/😂
Artik uzatma birak onu kendi haline, o auagina gelen firsati tepmis, bak bende istsnbuldayim gercektendr 36 yasindayim ve seni tanimayi cok cok istiyorum. o beklenti ve arzularini sana ben yasatmayi senin ilkin olmayi ve bekaretini ben bozmayiiii cok cok isterdim.
Bence hicbir onyargi sart olmadan ileriye donuk planlama yapmadan tanisalim, İstanbul'a gel burada guzel bi yerde basbasa bir gece gecirelim amasiz herseyi yasayalim ve sonrasini akisina birakalim, bekaretin icin neler yapmazdim bir bilsen
Çok saçmalıyorsun şu an biliyor musun. Bence bütün erkekler böyle. Seni seven birini bul. Önemli olan bekaret değil. Seni seven bir insan seni asla bırakmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu çocukla hic buluştunuz mu yoksa sadece internet üzerinden mi flört ettiniz?
Buluştuk tabiki
Peki buluşunca cinsellik yaşadınız mı?
Sen elemanı canından bezdir sonra niye böyle yapıyo
Niye canından beziyor
Sıkıp bunaltırsan başka ne olabilir
Herşeyden de sıkılıp bunalıyorsunuz. Sevdiğim için konuşmak istedim herhalde. Sevmesem bana ne ne yapıyor
Herşeyi bi anda yüklerseniz tabiki bunalırız
O ne iş yapiyor sen ne iş yapiyorsun diger cevaplarına bakarak soruyorum
Onun sürekli başka şehirde olduğu bir işi var benim de güzel bir mesleğim var ama çalışmıyorum şu an
Belki o konuda uygun görmüyor olabilir mi bazi insanlar saçma sapan konulari dert ediyorda
Direkt engelle umursama düşünüp dursun.
Yokluğa düştü mü tekrar yazar az daha bekle
Çevresinde o kadar çok kız var ki öyle bir durum değil
Çok mu yakışıklı
Bana göre çok yakışıklı
Senden başka onlarca kızla konuşmuştur hayatı boyunca, o yüzden pek döneceğini sanmıyorum bu kadar kolay sebepten de senden bıkmasıda bunun göstergesi adam kendini biliyor yani. Pek umrunda olduğunu düşünmüyorum
Bence de öyle ama üzülüyorum işte ya ne bileyim bir insan ne isteyebilir
Seni çok seven birisi var ve sürekli böyle hareketler saçma
Cinsellik varmiydi?
Görüştüğümüzde az bişeyler oldu ama o düşündüğün şekilde olmadı tabi
tamam iste kararsiz acaba devam etsek daha ilerisi olur mu dusuncesinde, bazende hicbisey olmaz vakit kaybetmiym dior
Öyle değil ya. Olabileceğini biliyordu
Yani ufukta kesin bir cinsel birliktelik oldugu haldemi kararsiz
Yani ben her seferinde korktum olmadı istediği gibi. Ama bu kez tamam kesin gibi birşeyler dedim. Belki onu görmek istediğim için herşeyi okeyliyorum gibi anlamışta olabilir ama sanırım ben aşık taraftım
Peki ilk onunlami olcakti, bakiremisin
Evet
Ozaman bekaretini bozmaktan korkuyor,
Bekaret bozmak oyle kolay bisey degil her erkek o sorumlulugu tasiyamaz
Hayır korkmuyor
Sende istiyosun, ozaman bu biraz saf, baska bisey degil
Peki sen illa omu bozsun istiyosun, baska birisinin olmasini dusunmuyomusun
Ya of değil işte. İlk başta çok kibardı benden cidden hoşlandığını düşünüyordum. Hatta seni beğeniyorum falan demişti. Hattaaa ilk mesajlaşırken seni bana çeken bir şey var demişti. Ve ilk fiziksel olarak sonda duygusal olarak hoşlanmaya başladığını söylemişti.
Sonra görüştük iki kez ufak şeyler oldu.
Sonra memlekete döndüm buluşmaya karar verdik. Ben onun yanına gittim bu kez 2 gün kalacaktım. Gittiğim gün kararlıydım yapmaya çünkü ilk ve tek sevdiğim insandı. Ama korktum tak olmadı yani. O da zorlamadı. Ama anladım devam etmek istediğini.
Sonra film falan izliyoduk çok basit bir konudan bana samimiyetsizsin dedi ve film koptu bende. Eşyalarımı alıp kaçar gibi gittim evinden. Sadece bu aaatte nereye gidiyorsun diye mesaj attı. İşte gittikten bir iki gün sonra ben yazdım ama konuşmak istemediğin söyledi. Neyse 3 ay falan hiç konuşmadık. Ama sonra ben konuştum özlediğimi falan söyledim. İşte doğum günü de vardı hediye vs aldım. İyi olmaya başladı. ama yine konuşmayacak ve bitecek diye aşırı şekilde bunalttım her gün günde defalarca konuşmak istiyordum. Ve ne zaman çok sinirlense o gittiğim zamanı yüzüme vurdu. Hep bir soğuktu o günden sonra. Yeni eskisi gibi samimi değil.
Neyse işte özledim falan diyordum. Özlediysen gel madem iki günlüğüne falan dedi kendi. Hatta o ara benim olduğum şehirde 1 gün kalmalı işi vardı. Onu da kendi dedi ama sürekli bahane uydurdu görüşmemek için. Hem kendi söylüyor gel vazgeçiyor. Niye böyle yaptığını sorunca muhabbet uzamasın diyetmiş ve bunu ona ben zorlamışım
Ya hakikaten tam bir odunmus, o evden seni nasil gondermis, sana bu sekilde davranmasi gercekgen normal degil, sen okadar fedakarlik yspmidin herseyi goze almisin ama adamda tik yok, bence normal pidikolojide biri degil, bosuns vakit ksybetme, kendini yipratma yeni asklara birlikteliklerr yelken ac, senin gibi bi kizi herkes ister, ben bile kafayi yemek uzereyim yani
bir şey daha var. Şu an aklıma geldi. Yani silmemesiyle ilgili. Bir sorunu vardı. Borcu bankaya. Yani kendinden değil aslında. Arkadaşlarına bir yer için yardım etmişti. Önle batınca bu kredi ödüyor hala. İşte bir gün çok morali bozuktu çok sıkıştırdım anlatması için. Borcu olduğu içinmiş. Bende işte yardım edeyim diye ısrar ettim. Biriktirmiştim biraz. Ama benim ısrarımla aldı. Belki de ondan silmiyor
Ya ama soyle dusunmek lazim cok farkli birisi bu, bukadar ona ilhi gostermene ragmen, maddi yardimdada bulinmana ragmen nasil olurda uzaklasir senden anlamis degilim, peki yanlis anlama ama nasil nir kizsin sen acik, kapali, guzel, orta guzel cok guzel nasil?
Yani ayni durumda erkek olarak ben olsam seninle cok cok fazla ileriyi gitmis o evden hic cikmamis olurdum
İşte benim tek istediğim insan o. Ama o hep böyle. Bu kadar değişmesini anlayamıyorum
Hangi sehirdesin sen
Bu seni ilgilendiren bir şey değil
Her bi bok ilgilendirdi simdi bumu ilgilendirmedi,,,, bence hatan burada senin iste sevgilonin terketme nedeni bu tutarsiz olman bir anda sacmalaman
Simdi bidaha sana yazmiycam cunku degmessin
Sürekli böyle saçmalamıyorum ya:/
Bana bu yaklasimin cok sacma geldi, hangi sehirde oldugunu soylemen, cinsel sirlarindan dahami onemli bir sir
İzmir
Yas kac peki
27
Onunkide 36
İzmir gibi bir yerde 27 yasina kadar bekaretini koruman buyuk bir basari.. gercekten bunun sirri ne peki
Bu arada bende 36 yasindayim😊😊
Öyle bir ortamım olmadı. Zaten okul üniversite ders derken aşk meşk işlerine pek zamanım da yoktu
Peki durtularine nasil engel olabildin, nasil bastirdin arzularini?
Öyle bir ortamım olmadı işte herhangi bir dürtü oluşacak. Arkadaş grubum kızlardı genelde
Anladim... peki Şu an ne olsun istiyosun
Yani hayatımda ilk hoşlandığım insan oydu. Ama böyle davranması eski gibi hissettiriyor mu emin değilim. Zorla güzellik olmaz tabi ama beni şaşırtıyor bu şekilde ilerlemesi. Son konuşma da şöyle oldu. 1 ay önce yani. İşte dedi ki ‘ bırak biraz ben merak edeyim ben plan yapayım ben sorayım basıldık diye dedi. Ve yazmıyorsam da kalsın öyle dedi. Çok bunaldım böyle dedi. Bende tamam ama çok uzun süre dayanamabiltişm falan dedim. Neyse o 1 hafta hiç yazmadım. Sonra bir iş durumu vardı. Onun olduğu şehirde. Neyse işte 1 hafta sonda dedim ki böyle böyle nazı bırak tamam artık dedim işi söyledim. O arada erkek arkadaşlarıyla yurtdışındaydı. Dedi ki İstanbul mu bende evet dedim öyle kaldı hiç yazmadı ondan sonra. Ben de yazmadım
Birde öncesinde şey demiştim yani bundan 2/3 ay önce falan. senden başkasına aşık olamam, iş bulurum bir yolunu bulur gelirim ben konu sen olunca imkansız gelmiyor gibi şeyler söylemiştim ve o da bu isteğin beni korkutuyor demişti :/😂
Artik uzatma birak onu kendi haline, o auagina gelen firsati tepmis, bak bende istsnbuldayim gercektendr 36 yasindayim ve seni tanimayi cok cok istiyorum. o beklenti ve arzularini sana ben yasatmayi senin ilkin olmayi ve bekaretini ben bozmayiiii cok cok isterdim.
Düşüncen için teşekkürler ama hayatımda birisi olacağını sanmıyorum ve istemiyorum
Bence hicbir onyargi sart olmadan ileriye donuk planlama yapmadan tanisalim, İstanbul'a gel burada guzel bi yerde basbasa bir gece gecirelim amasiz herseyi yasayalim ve sonrasini akisina birakalim, bekaretin icin neler yapmazdim bir bilsen
Çok saçmalıyorsun şu an biliyor musun. Bence bütün erkekler böyle. Seni seven birini bul. Önemli olan bekaret değil. Seni seven bir insan seni asla bırakmaz
Peki tamam