bu kiz nasil olsa herseyi benimle yasadi kendini bana ait hissediyor baskasiyla sevgili olmaz falan filan gibi dusunen erkek var.. cepten nasilir cikilir 1 haftadir ayriyiz
Sizin aranızda bişey varsa bu kişi seni pek sallamıyosa yani işine geldigi zaman iletşime gecıosa fazla onemseme arayı sorma kısa kes kısacası her konuda mesafeli ol kıskanma ya da belli etme kısacası üzerine düşme bi süre sonra görüceksin senin konumuna gelcek o senin ustune dusmeye baslıcak hemen olmayabilir sabret anlasın ki sen değiştin
Şu an bi iliskimiz yok 1 haftadir ayrildik... aramiyorum zaten ilk ariyan taraf olmamaya calistim hep mahallede gorunce bile gormemezlikten geliyorum baska neler yapa bilirim bilmiyorum eskiden cok severdi yani oyle gosteriyordu...
Tamam çok iyi böyle devam et bi süre sonra ilgilenmeye başlicak yalnız bunu senden hoşlandığını falan düşündüğüm için diyorum az bi ışık varsa kesinlikle ğzerne düşer
haklsin bidefa bunu ona sordum boyle biseyi hicbirzaman dusunmedigini soyledi ben oyle hissetim ama... sevmiyordu yaptiklari falan hepsi yalandi belkide
Oxaman sana soyle bi tavsiyede bulunayim, onu cagir biseyler yasayalim cok istoyorum de, sonra bi guzel soy ve soyundugu ile birak, bence cepte degilim ancak ben istersem olur de ve kapinin onune koy, bak nasil kopegin oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Klişe ama hiç bi zaman değişmeyecek olan gerçek kural kaçan kovalanır yalnız mesafeyi iyi ayarlayamazsan kovalanmaktan vazgeçilirsin
ne yapmam lazim takit verirmisin? adam kiracii kapi kompsum mesafeyi nasil ayarlarim?
Sizin aranızda bişey varsa bu kişi seni pek sallamıyosa yani işine geldigi zaman iletşime gecıosa fazla onemseme arayı sorma kısa kes kısacası her konuda mesafeli ol kıskanma ya da belli etme kısacası üzerine düşme bi süre sonra görüceksin senin konumuna gelcek o senin ustune dusmeye baslıcak hemen olmayabilir sabret anlasın ki sen değiştin
Şu an bi iliskimiz yok 1 haftadir ayrildik... aramiyorum zaten ilk ariyan taraf olmamaya calistim hep mahallede gorunce bile gormemezlikten geliyorum baska neler yapa bilirim bilmiyorum eskiden cok severdi yani oyle gosteriyordu...
Tamam çok iyi böyle devam et bi süre sonra ilgilenmeye başlicak yalnız bunu senden hoşlandığını falan düşündüğüm için diyorum az bi ışık varsa kesinlikle ğzerne düşer
Cin sel iliski yasadiysan cok zor yasamadiysan ihtimal var
neden zorki oyle bisey icin benden sogudusa zaten his sevmemis demekdir sonucta herkesle yasamadim bun bi tek onunla
Sevse zaten cepte gormez sordugun soruyla celisiyorsun cepte goruyorsada sevmiyordur
haklsin bidefa bunu ona sordum boyle biseyi hicbirzaman dusunmedigini soyledi ben oyle hissetim ama... sevmiyordu yaptiklari falan hepsi yalandi belkide
İste pisman olacaginiz seyler yapmayin yazik oluyor gercekten
Dönmeyecek çıkarsın ancak
zengin ondan üstün birini bularak
oyle birini bulurumda ama hemen istemiyorum iyi ki ayrilmisik kafasi yasar pisman olsun istiyorum ya
senın aklın hala onda asıksın ona bence ama bunu hıısetmiş yani bence keyfine bak dicem aklini ona kiraya vermişin beden burada aklin orada
Ilk soru yattiniz mi
Başka insanların senden hoşlandığını hissettirerek
Cinsellik yasandimi?
niye sordun ki?
Soruna tam ve net nokta atisi cevap vermek icin
bakireyim... biseyler yasadik ama... ilk oldugunu biliyorr her seyi onunla yasadim.
Hala bakiremidin, biseyler yasadik derken
sevisme gibi iste... ireli gitmedik
Oxaman sana soyle bi tavsiyede bulunayim, onu cagir biseyler yasayalim cok istoyorum de, sonra bi guzel soy ve soyundugu ile birak, bence cepte degilim ancak ben istersem olur de ve kapinin onune koy, bak nasil kopegin oluyor
ya oyle seylerem yapmam mi boyle biri degilim ben istesemde yapamam
İyide daha once yapmisin iste tekrardan yapmiycaksin yapmis gibi yapicaksin yoksa hep cepte olursun