Kuzenim ve arkadaşım benden hamile, çok kafam karışık, ne yapmam lazım?

Merhabalar, kendimden başka fikirler de alabilmek için yazıyorum buraya. Ben 22 yaşında, iyi bir okulda mühendislik okuyan bir gencim. Ailem de modern, kültürlü ve varlıklı bir aile, cahil ve yobaz ailelerden değiliz yani. Bunu neden mi anlattım? Ne kadar yanlış bir şey yaşandığının farkında olduğumu belirtmek için. Yaklaşık 8 hafta önce aşırı alkollüyken, uygun ortam da oluşunca kuzenimle birlikte olduk (zaten birbirimize gizliden gizliye ilgimiz vardı da kardeş büyüdüğümüzden öyle bir şeyi kendimize yakıştıramıyorduk, nitekim alkol bizi o yola itti) ve hamile kaldı. Sabah ayrı ayrı yerlerde uyandığımızdan ikimizin de haberi yoktu yaşananlardan, haftalar sonra kız hamileliği farkedince bana haber verdi ve sora soruştura o gece ve benden hamile kaldığını farkettik. Öbür yandan 6 hafta önce, modern tabirle fbuddy'im olan lise arkadaşım tam sevgilisiyle evlilik planları yapmaya başlayacakken, bilinçli ya da bilinçsiz olarak hap almayarak hamile kaldı. Kuzenim üçüz hamile ve ne yapacağını hiç bilmiyor, arkadaşım ısrarla doğurmak istiyor. Ayrıca arkadaşım benle evlenmek istiyor ama ben kabul etmesem dahi bu sırrı saklayıp sevgilisine ondan olduğunu yutturacakmış, tutar mı bilmem, pek sanmıyorum. İkisi de çok değer verdiğim insanlar, ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen olabildiğince düzgün fikirlerde bulunun...

Kuzenim ve arkadaşım benden hamile, çok kafam karışık, ne yapmam lazım?