Arkadaşım sevgilimden hamile ne yapmalıyım?

beni kız arkadaşım vardı o beni bir çocukla tanıştırmıştı sonra o çocukla birbirimizden çok hoşlandık flörtleşmeye başladık sonra ben kız arkadaşıma gittim senin tanıştırdıgın cocukla flörtleşiyoruz galiba sevgili olacagız yazdım arkadaşım şok oldu biz o çocukla çıkıyoruz sadece arkadaş ortamımıza söylemiyoduk nasıl senle flört olabilir dedi o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ve ne yapağımı şaşırdım çünkü çocuğa sırıl sıklam aşık olmuştum hemen çocuğa mesaj attım nasıl böyle bir şey yapabilirsin ikimizi aynı anda yürütüyormuşsun? yazdım çocuk da ben arkadaşından sıkılmıştım zaten aramız bozuldu son zamanlarda dedi ben de çocuğu affettim sevgili olduk aylar sonra ben sevgilimi arkadaşlarımla tanıştırmaya başladım sevgilim bu sefer arkadaşlarımdan biriyle ilişkiye girmiş ve kız geldi bana sevgilinle ilişkiye girdim hamileyim dedi bunu öğrendiğimde 21 yılım başıma yıkıldı çünkü çocuğu çok seviyordum onun için babamı bile bıçaklayabilecek vaziyetteydim öfkeyle dolmuştum ve sevgilime hesap sormaya gittim bana verdiği cevap karşısında şoke oldum bana dedi ki o gece sarhoştum ayağa bile kalkamıyordum senin arkadaşın bana zorla tecavüz etti dedi ben de ilk inanmadım ve bişey demedim oradan ayrıldım ama doğruluk payı var mı sizce ne yapmalıyım ona inanmalı mıyım ilişkime devam etmeli miyim?
Arkadaşım sevgilimden hamile ne yapmalıyım?