beni kız arkadaşım vardı o beni bir çocukla tanıştırmıştı sonra o çocukla birbirimizden çok hoşlandık flörtleşmeye başladık sonra ben kız arkadaşıma gittim senin tanıştırdıgın cocukla flörtleşiyoruz galiba sevgili olacagız yazdım arkadaşım şok oldu biz o çocukla çıkıyoruz sadece arkadaş ortamımıza söylemiyoduk nasıl senle flört olabilir dedi o an başımdan aşşağı kaynar sular döküldü ve ne yapağımı şaşırdım çünkü çocuğa sırıl sıklam aşık olmuştum hemen çocuğa mesaj attım nasıl böyle bir şey yapabilirsin ikimizi aynı anda yürütüyormuşsun? yazdım çocuk da ben arkadaşından sıkılmıştım zaten aramız bozuldu son zamanlarda dedi ben de çocuğu affettim sevgili olduk aylar sonra ben sevgilimi arkadaşlarımla tanıştırmaya başladım sevgilim bu sefer arkadaşlarımdan biriyle ilişkiye girmiş ve kız geldi bana sevgilinle ilişkiye girdim hamileyim dedi bunu öğrendiğimde 21 yılım başıma yıkıldı çünkü çocuğu çok seviyordum onun için babamı bile bıçaklayabilecek vaziyetteydim öfkeyle dolmuştum ve sevgilime hesap sormaya gittim bana verdiği cevap karşısında şoke oldum bana dedi ki o gece sarhoştum ayağa bile kalkamıyordum senin arkadaşın bana zorla tecavüz etti dedi ben de ilk inanmadım ve bişey demedim oradan ayrıldım ama doğruluk payı var mı sizce ne yapmalıyım ona inanmalı mıyım ilişkime devam etmeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O çocuk için babanı bıçaklamayi düşünüyorsun.
Arkadaşınla beraber oldu
Sonra başka arkadaşını hamile bıraktı
Sırada ne var acaba?
Alnına tabancami dayasin bu cocuk.
Anladım!!
Seviyorsun.
Ama ama ama. neyse başka ne denirki.
tabanca dayamaz yaa kötü biri değil
Kardeşim çok iyi bir çocuk haklısın. Silâh çekmez doğru. ama sülaleni siraya dizer bu gidişle 😊
nasıl yani ne demek istiyorsunuz
Devam et seviyorsan dedim ailenle tanıştır belki evlilik olabilir anlamında.
evet öyle yapıcam evlenicem onunla
Bende öyle düşündüm bol şanslar.
Başlığı okudum sadece ve bir de yazının sonunu. Devam etmeyi nasıl düşünebilirsin hala?
çok aşığım napıcam bilmiyorum bırakamıyorum onsuz yaşayamam
Ag. Mali hala devam edeyim mi diyor. Bu ya@raga hasret kalmış s@ksin biri de rahatlasın. Neyin devamı mal oğlu mal. Bu soruyu sorman bile hatali
neden öyle dediniz ki ben onu çok seviyorum
Sokarım sevgisine malmisin. Böyle biriyle hala birliktesin. Çocuk s@erefsizlikte nirvana ya ulaşmış. Nasıl bir canımsın
hayır beraber değiliz ama barışırız dedikleri inandırıcı gelmeye başladı
Yok abi sana ne desem boş. Bu çocuk itin teki, s@refsizin teki sen hala olumlu düşünme derdindesin. Ne diyetim Allah belanı veriyor ne günah islediysen artık. Yolun açık olsun
bu çocuk için tüm çileleri çekmeye hazırım çünkü ona aşığım
Sen asik falan değilsin süzme esalaksin malsin
sensin o ! sevgilimi çok seviyorum evlenicez
Yuru git soru trolmus anca çözdüm. Ben salakmisim sen beni yiyorsun
evt enayisin
Kandırıyor senı kızım bıle ısteye yemıs haltı
ama belki dogru söylüyodur yaa
Üzülmek ve hamile kalmak istiyorsan devam et
bilmiyorum şimdilik çocuk düşünmüyorum ama çok üzgünüm
Boşver salla onu sen yoluna bak oda yoluna baksın
sallayamıyorum çok seviyorum
Yaş kaç
21 yasindayim
Daha gençsin sana sevgili iken başkaları ile ilişki yaşayan kişi ile evlensen kim bilir daha neler yapar birde kız arkadaşın ne yapacak o çocuğu
bilmem belki evlenirler
Ee evlenirlerse sen hala neden devam etmek istiyorsun
çok seviyorum
Yaşım 25 ben 7 yaşında sevdim 23 yaşına kadar sevdim kız dönüp bakmadı şans vermedi gitti birine kaçtı benim elime şuana kadar geçen hiçlik
hmm allah kurtarsin
Yok artık düpedüz yalan
niye öyle diyosun ya belki doğru söylüyordur :/
İçkili bile olsa erkek her türlü kuvvetli
Devam edecek ilişki var mı? Sence
evet onu affedicem galiba çok pişman
Çok pişman ama şöyle bir soru sormak istiyorum madem alkollü o kızın yanında ne işi var neden birlikteler
kız ona öyle yapmış çünkü anlattığına göre
Bir kız durduk yere hamile kalmak ister mi hamilelik testini gördün mü şahit var mı kanıt var mı birşey olmadan inanma bence
evt hamilelik testi getirmis yaninda. kız diyor ki ikimiz de sarhostuk iliskiye girdik korunmadık
Neyse sağlık olsun ama iyi düşün
Evlenirler
öyle deme üzülüyorum
Çocuğa bak
💔