Yurta kalıyorum. Yurta bi tane adam var. adam isinde gücünde edepli yakiskli biri. Adammi üç dört günde bir görüyorum. karşılaşınca bakıyor o bakınca ben de bakıyorum bu sever gözlerini çekiyor ben de çekiyorum. Adama yurtaki kizlar bitiyor yani asılani çok var ama adam pas vermiyor. bana bi baktı diye ergenler gibi bana aşık falan da demiyorum tabi. zaten oyle olsa adam karşılaşmak için çaba sarf eder önüme çıkar falan öyle bi çabası yok ama bunun olayi ne merak de ediyorum. sizce ne?
Talep senden gelsin ister. onlar oltayı atar yemi tutmak sana kalmış. yemi kaparsan dilediği gibi kullanır seni
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bi tane kız var yurta kiz böyle girişken konuskan falan işte adamla gidip adamla konuşmuş pas atmış falan adam hiç oralı olmamamis yani kiz peşinde bi tip degil
Adamda bana karşı bisey olsa bi harekte bi cabada olur. ama adam kendi dünyasında. Ben erkek peşinden giden bir tip değilim Bisey yapamam ki Hep böyle oluyor zaten ben karşıya pas vermeden tık olmuyor bakışma aşamasında kalıyor. Bende bisey yapmak istemiyorum gelen kendisi çok isteyip kendi gelsin istiyorum
Ben de bu ihtimalleri düşündüm. O zman bakmasindaki mana nee? Denk gelmiştir dicem ama adamla ilk karşılaşmada bakışını hatırlıyorum falan neysee sanırım harbiden ben abarttım
Bi tane kız var yurta kiz böyle girişken konuskan falan işte adamla gidip adamla konuşmuş pas atmış falan adam hiç oralı olmamamis yani kiz peşinde bi tip degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Talep senden gelsin ister. onlar oltayı atar yemi tutmak sana kalmış. yemi kaparsan dilediği gibi kullanır seni
Onlar başlarına bela olacak kızlara bakmazlar :)
Adamda bana karşı bisey olsa bi harekte bi cabada olur. ama adam kendi dünyasında.
Ben erkek peşinden giden bir tip değilim
Bisey yapamam ki
Hep böyle oluyor zaten ben karşıya pas vermeden tık olmuyor bakışma aşamasında kalıyor. Bende bisey yapmak istemiyorum gelen kendisi çok isteyip kendi gelsin istiyorum
Gelmez o bekleme boşuna
Beklemiyom zaten öyle bi beklentiye sokmadı da daa
Neden gelmez peki
Kaç yaşında?
25 falandır
Yaşıda büyük değil. Hangi şehirdesiniz?
Antalya
adam size orada asılamaz ayyuka çıkarsa işinden olur o yüzden bişi yapacaksan dışarıda yapın tanışma vs..
Bisey yapacak bi durum yok ki
Adamın bisey yaptığı yok benim de
Sadece merak ettim o kadar
Adam işinde gücünde olabilir mi sizi çocuk görüyor da olabilir 🤔
Ne adam o kadar buyuk ne de biz o kadar küçüğüz
Öğrenci değil misin küçüksün
21 yasindayim
Adamın sevgilisi olabilir, iş le aşkı karsistirmiyor olabilir.. ya da bi fikir vereyim gidip ona sorabilirsin 🤔
Ben de bu ihtimalleri düşündüm. O zman bakmasindaki mana nee?
Denk gelmiştir dicem ama adamla ilk karşılaşmada bakışını hatırlıyorum falan neysee sanırım harbiden ben abarttım
Olabilir
Kız yurdunda görevi ne ki? Güvenlik falan mı?
Benim yurdum yazın otel kışın kiz ogrenci yurdu
Yurt dediğime bakma 5 yıldızlı otel
Elektrik işine bakıyor galiba
Yani adam ergenler yüzünden işinden olmak istemez.
Ne ergenliği? 21 yasindayimmm
Sana demedim herkesin gözü var dedin ya. Yani kimse için kendini yakmaz.
Önüne bak mi bitmedi su kezban sorulariniz
Jsjsdhsjsjshsjsj vallaha haklısın
Denk geliyordur belki öyle
Belki başka gözle bakiyodur.
Sanmıyorum. Öyle olsa bi çaba gösterirdi
Böyle Yurtta çalışmak nasip olmadı be
adam sapık deyil
Ben de öyle demedim zaten
bende demedim 😊
sen ona selam ver belki seni farkeder
adam çekingen demekki
kızlardan tanışmaktan çıkmaktan cinsellikten ilişkiden korkuyor olabilir
Ne düşürsem kar
Löp diye atlamadıgı için mi diyorsun bunu
Evet
Noldu ki?
Tm devam et sende
Yani anlariz
Sorunun cevabını o zman?
Hayırlı olsun derim
Anlamadim
seks