Kadınlar güce tapar. Para da güçtür. Kadınların duygusal olduğunu söyleyen halt etmiştir. Kadınlar zayıf karakterlidir. Bu yüzden küçük bir şeyde ağlarlar. Yoksa duygusallıktan değil. Gücü eline alsın bakalım bir kadınlar, o duygusallıktan eser kalıyor mu? Duygusal değildir kadınlar, zayıf karakterlidir. Parası olanlara taparlar.
05 Yorumla- +1 yıl
Doğada bile dişiler en iyi genlere sahip ve kaynağı bol olan erkeği tercih eder. Bunun sebebi o erkekten en rahat şekillerde yavru dünyaya getirebilecek olmasıdır ve yavrularının hayatta kalma olasılığının yüksek olmasıdır. Bunu yapamayan dişiler hayatta kalamaz ve soylarını devam ettiremez. İçgüdüsel olarak yani elimizde olmadan güçlü erkek çekici gelir. Zayıf olan erkekler, güçlülerin altında ezilir ve onun yavrusunu dünyaya getirmek nerden baksan akıllıca değildir. Acı gerçekler ;)
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Öncelikle açık sözlülüğünüzü takdir ettim. Dediğiniz eğer taş devrinde olsaydık kesinlikle haklı bir gerekçe olurdu. Ama biz artık şehirlerde medeniyet içinde yaşıyoruz. Yani bugün asgari ücretle çalışan biri bile evini gecindirebiliyor. Bunu ben yaptım ve yapan arkadaşlarım da var. İktisat yaptığınız zaman bu oluyor.
Burada kadınların güçlü yani paralı erkek istemesinin sebebi konfor. Belki daha ileri gidersek benlik duygusunun tatmini ve en sonunda, zirvede de statüdür. İşte ben böyle düşünüyorum. Yani sizin düşündüğünüz gibi değil. - +1 yıl
Dediğin gibi kadınlar da vardır sadece paraya bakan ve karakter, dış görünüm vs. gibi şeylere hiç bakmayan sadece konfor için para isteyen kadınlar. Ancak o profilde oğlanlar da var. Hot mama arayan ve zengin kadınlarla birlikte olan. Kadının ise şöyle bir durumu da var maalesef; bunlar bazı zamanlarda da içgüdüsel tercihler aynı zamanda. Nasıl ki erkekler parlak saçlı, pürüzsüz ciltli, ince belli kadınları çekici buluyorsa ve bu ellerinde değilse kadınlar da uzun boylu, kaslı ve bol kaynaklı erkekleri çekici buluyor. Sizlerin kadında beğendiğiniz özellikler doğurganlık ve sağlık belirtiyor. O güçlü erkekler de bizde aynı duyguları uyandırıyor. Siz güzel kadınları görünce ne hissediyorsanız öyle oluyor işte bize de. Ancak kültürel evrim diye bir şey var ve yaşadığımız hayatlar da yani kültürümüz de eş seçimimizi etkiliyor. Mesela dini farklı diye iyi ve güçlü eş adaylarını reddedebiliyor insanlar. Şahsen ben kimseye parası için bakmam ve pek çok kız da bakmaz çünkü kapitalist bir dünyada yaşıyoruz ve kimseye bağımlı olmak istemiyorum. Bir de medeniyet demişsin. Kadının parası erkekten çok diye hala o erkeğe zorbalık yapıldığı ataerkil bir sistemin hakim olduğu bir dünyada yaşıyoruz, hele ki Türkiyede. Bu düzeni egemen tutmak için yırtınıyor bazı insanlar ve bunların büyük çoğunluğu da erkek. Aksini küçümsüyor, aşağılıyorlar. Kadın erkekten çok kazanıyorsa erkeğe "içgüveysisin sen" diye zorbalık yapıyorlar mesela, gururunu kırıyorlar ve bunları erkek erkeğe yapıyor, ben çok üzülüyorum. Yani kadınlar da erkekler de bu düzene itiliyor da toplum tarafından biraz da.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy Ben yakışıklı erkeğin güzel kızı tercih etmesini veya tam tersi güzel kızın yakışıklı erkeği tercih etmesini yadırgamıyorum. Bu durumda birbirine uygun seçim olmuş oluyor. Ben güzel kızın sırf zengin diye bir erkeği seçmesini eleştiriyorum. Ha bu onun tercihi seçebilir ama ben de fikrimi söylüyorum sadece. Sırf parası var diye bitik kadınları tercih eden erkekler var ise asla savunmam. Her iki türlü de ilişkiler devam etmiyor. Hatta ilişki sürerken bile çok kötü şeyler yaşanabiliyor. Yine aynı durumda olup parası için sevmeyenler varsa onlara lafım yok. Ama kriterlerin bu şekilde olması yanlış. Ben Türk toplumunun ataerkil olduğunu düşünmüyorum. Evliliğin ilk dönemlerinde erkeğin sözü biraz baskındır ama sonraları kendini ispat eden kadın, bir süre sonra sazı ele alır. Hatta birçok çift kaynanası yüzünden boşanırken kayınpederin neredeyse hiç rolü yoktur. Bir kadının zengin birini seçmesi kendi konforunu düşünmesinden, o bunun ataerkillikle hiçbir alakası yok. Ben bunun kapitalist sistemle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Tabi ki yaşadığımız çevre bizi etkileyebilir ama yine de bir insan karakterlidir buna karşı koyabilir. Bunun en doğru açıklaması karaktersizlik.
- +1 yıl
Karakterle ilgili değil işte sadece, içgüdüsel bir çekim. Taş devri de olsa en modern devir de olsa insanın içgüdülerine işlemiş bir durum. Bir erkek yakışıklı da olsa çirkin de olsa belli kadın tipleri çekici gelir. Mesela ince belli, pürüzsüz ciltli, parlak saçlı vs... Bu özellikler kadında doğurganlık ve sağlık belli eder. Çirkin bir erkek güzel bir kadını elde edemeyecek olsa bile bu özelliklerden etkilenir. İşte aynı şekilde kadın da güçlü ve kaynağı bol olan erkeği çekici bulur, seksi bulur. Güzel kadın da o erkeği daha kolay elde eder. Doğada da dişiler bu şekilde seçim yapar. Bu içgüdüsel bir dürtü ve genlerimize işlemiş durumda. Bunu yapamayanlar zaten yok olur, yavrularını yaşatamaz. Bu tür erkekleri seçen dişiler de yavrularını konfor içinde büyütür. Bu kadın için karşı koyulması gereken bir durum değildir en mantıklı seçimdir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılaçıkçası parası olmayan insanlara bakıyorum bir de köy yerlerinde yaşayan vs. evlerine gittiğimde o kadar huzurla yemek yiyorlar ki çok hoşuma gidiyor
para içinde büyüsen ne olur ki diyorsun işte o zaman, ailemin bazı hareketleri hep saçma gelmiştir bana. yok aileye göre erkek arkadaş, ailene göre davran, aile yemeklerine katıl
para bazı insanlar için büyük kriter ama ben orta halli huzurlu bi hayatım olmasını tercih ederim10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Çok zenginmiş Bir aralar çok zengin olduğunu söyleyen biriyle konuşmamdan bir kesit. Hiç affetmem herkes haddini bilecek aksi takdirde giydiririm.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılDoğada da çoğu türde dişiler en iyi genlere sahip ve kaynağı bol olan erkeği tercih eder. Bunun sebebi o erkekten en rahat şekillerde yavru dünyaya getirebilecek olmasıdır ve yavrularının hayatta kalma olasılığının yüksek olmasıdır. Bunu yapamayan dişiler hayatta kalamaz ve soylarını aktaramaz zaten. Bu genlerimize işlemiştir. Bir de kültürel evrim vardır ki kültürümüze göre karşı cinsten beklentimiz şekillenir. Dini sebepler bile bir kişiyi seçmemize veya seçmememize etken olan olabilir, yine de akıllıca seçim yapmak lazım.
31 Yorumla- +1 yıl
Not: Bu arada zaten para sıkıntısı çekmemiş bir ailede doğduğun için erkeğin parası beni cezbetmez. Kendi paramı da kazanıyorum. O yüzden başkasının parasına köle olamam. Kendi parasını kazanmayan insan KÖLE olur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her zaman söylerim eğer bill gates e ya da jeff bezosa sahip olsaydım elbette onları da memnun ederdim ama her zaman yapmak istediğim o pahalı şeyleri yapmak için çok güzel olurdu.
BTS grubunu satın almak (maaşlar kocamdan) => ve lütfen bu isteğimi ergence bulmayın. Bu baya ticari bir hamle.
Bir trump tower fiyatına saat takmak (havam olsun)
Kocamın benimle ilgilenemediği saatler için maaşlı satın alınmış asyalı erkek arkadaş (onun parasını ben veririm ayıp olmasın)
Ve yiyip yiyip kilo almayan kızları öldürecek bir cellat ordusu askeri
Ay benim hayallerim bitmez. Ben de fantezi bol ne ararsan var zaten onların parası harcamakla bitmez benim çenem konuşmakla20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinsin parası beni etkilemez. Ne kadar çok parası olursa olsun beni cezbeden bir durum olmaz. Benim için önemli olan karşımdaki adam mı karakterli mi? Adamlığı eksik karekteri zayıf boş tenekeyi ne yapayım benden uzak olsun. Para her şey değildir.
10 Yorumla
+1 yılYok ya beni hiç alakadar etmez şimdiye kadar kimsenin yanında parası için olmadım
Hep beni yediler ben biraz canım geldim gözlerine
Sevdim ne isterse aldım ettim 5 kuruş çıkarmadım cebinden
Beni yemesinler yeter bu saatten sonra12 Yorumla- +1 yıl
Saf canım **
- +1 yıl
Otomatik düzeltme oluyo ya
Saf s*lak yazmaya çalıştım
+1 yılHayır cezbetmez. Hatta kendimi kötü hissederim acaba onunla parası için mi beraber olduğumu düşünüyor mu düşündü mü gibi.
10 Yorumla
+1 yılGönlü fakir olduktan sonra cebi zengin olmuş ne önemi var? Kritrlerim arasında paraya dair bir şey yok, olmayacak da ₪
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazi kadınları cezbeder.
Bir de şöyle durum var çok parası olup ta cimri olursa cezbetmez o kişiyi.00 Yorumla
+1 yılPara için kılımı kıpırdatmam. Çok zengin olupta mutsuz olan bir çok insan tanıyorum. O yüzden her şey para değil 😉👍
00 Yorumla
+1 yılErkek olarak cezbetmez. Çoğu kadının etkilendiği bir gerçek. Çünkü öyle yetiştiriliyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBizim kızlar yalancı djdj paraya tapıyorlar duygusunu bedenini satar para için cezbetmek ne kelime
00 Yorumlakilim dahi kipirdamaz. ihtiyacim yok birinin parasina
00 YorumlaParası için bir insanı seveceğime ölmeyi tercih ederim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ama parasını kullanarak bana yürümesi onunla ayrılmamı tetikler.
00 Yorumla
+1 yılHayır.. İlişkide para söz konusu olursa uzaklaşırım.
00 Yorumla
+1 yılzengin bir kıza tahamülum yok bu çağda
herkeste fakirmis bu arada00 Yorumla
+1 yılEğer taraflar birbirini kalpten severse ilişkilerini bir şekilde başlatırlar. Bir tarafın parası çok olursa o ilişki evliliğe gider. Eğer parası çok azsa o ilişki sevgili olmak ile kalır. Malum hayat pahalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBir gold digger degiliz ama yalan atmasin kimse lux bir hayati Kim sevmez
22 Yorumla- +1 yıl
allah sevdalısı bacim benim
- +1 yıl
Lüks hayatı yaşayanlar herşeye zam yaptılar aç kalanlara saygisizliklarindan ve sözde müslüman bunlar.
+1 yılBaba evinde çok şükür gözüm doyduğu için başkasının parasında gözüm yok kaç almış ne kadar kazanıyor umrumda olmaz
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdiyor artık ben yedirmek istemiyorum durumu benden iyi olmalı ki saygım olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Seni tebrik ediyorum 👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılSübyan ilişkisini desteklemiyorum. Allah askina cocuk kac yasinda 14 falan mi
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkatlisin
+1 yılTabii ki cezbeder paramın eksilmesinden pek hoşlanmıyorum zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii eder, babası zengin bir kız olsa mesela, beni ceo yapsa 😅
00 YorumlaPara elbette çok önemli ama daha önemli şeyler de var. Ama cezbeder beni ya. Cezbetmeli 😎
10 Yorumla
+1 yılbenim için para ilişkide çok sonra yer alır ama parası olması büyük bir +
00 Yorumla
+1 yılParası olanla da olamıyorum olmayanla da olamıyorum kimse love ile birleşemiyorum :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır güven vermıyor bana öyleleri
13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Parasıyla herkesi tavlayablecegini sanan embesiller oluyor genelde aynı ortamda bıle denk gelsen sureklı mal varlıklarından bahsedıyorlar yanı para çok kızda çok bana havaları itici gelıyor bana illakı düzgünde vardırda genelı böyle
- +1 yıl
Dogru
+1 yılCezbetmez diyen yalan söyler.
20 YorumlaParaya bakmıyorum böyle önemli bir konuda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır cezbetmez her şeyin ortası makbuldür bana göre Adam olsun yeter.
10 Yorumla
+1 yılHayalindeki ilişki biçimi 😂😂
10 Yorumla
+1 yılO değilde fotodaki hatun da hatun hani. 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet eder zaten ailemin maddi durumu iyi
13 Yorumla- +1 yıl
Ne okuyorsun
- +1 yıl
@Sadperri777 niye sordunuz ki?
- +1 yıl
Öylesine boş ver
+1 yılKarakter de önemli ve kardeş
10 YorumlaHayır paraya ihtiyacım yok. Adam olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yılParası değil bedeni karakteri beni cezbeder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman etkilemedi
00 Yorumla
+1 yılHayır aksine uzaklastirabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabi resimdeki senmisin
018 Yorumla- +1 yıl
Evet yanındaki de sevgilim çok tatlı dimi 😊
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç nerde Gölbaşı mı bura
- +1 yıl
Yaşı boş ver 😊😊 evet Gölbaşı
Cevap sahibi+1 yılKüçükte olsan kabulümsün bitanem şöyle hadi
- +1 yıl
Neye kabulüyüm anlamadım
- +1 yıl
@ybylmbz02 Bence de
- +1 yıl
Benim yahu 😂😂😂
- +1 yıl
@ybylmbz02 yalnız laflara dikkat et surda şaka yapıyoruz üslubunu bozma anlaşıldı mı
Cevap sahibi+1 yılşqakamı
- +1 yıl
E şaka tabi pintetestte var aynısı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHmmm
- +1 yıl
Ama bende böyle resim çok 😂
Cevap sahibi+1 yılNası çok nerden buluyon ki
+1 yılhayır, cezbedici bir etkisi yok..
00 YorumlaHayır
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYengede erik gibiymiş kütür kütür
10 Yorumla Hayır sevdiğim misal orta hali
31 YorumlaPara iyidir ama tek kriter değil.
20 Yorumla
+1 yılPara ilişkilerde cezbetme kriteri değil bence
20 Yorumla
+1 yılPara her kapıyı açar derler 🤣
10 Yorumla
+1 yılDışını ve içini beğenmemişsem hayır
10 Yorumla
+1 yılHea ediyo aşqo
10 Yorumlaolursa cezbeder ama olmazsa da etkilemez
10 YorumlaHer şey olur
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılMidemi bulandırıyor
00 Yorumla
+1 yılYiyici olmasın yeter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlsun tabi
00 Yorumla
+1 yılParası değil sadece ayağı güzel olsun
00 YorumlaHayır aksine beni eksik hissettirir.
00 YorumlaParanın etkileyemeyeceği bir karı yoktur asdf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır
00 Yorumla
+1 yılCezbedemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yıl. hayır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 45b cevap paylaştı.
+1 yılEvet🤭
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler