Sevgilim, geçmiş, imkansızlıklar?

Öncelikle herkese merhaba. Bu platformda bir çok yorum okudum bir çok hikayeye rast geldim ama hiç birinde kendimi bulamadım. Benim hikayem biraz değişik çünkü. Sene 2007-2008 o zamanlar lisedeyken bi sevgilim vardı. Aramızda mesafe olduğundan pek görüşemiyorduk. Sonra bir gün yanına gittiğimde beni aldattığını öğrendim o an ki en doğru gelen şeyi yaparak ayrıldım. Bırakmadı tabi peşimi ama bi zaman sonra onun da benim de hayatıma başkaları girdi. Ben bişeyleri yaşamak zorunda bırakıldım sonraki ilişkimde zorbalıkla ve kesinlikle benim iznim olmadan. Sonrasında ayrılamadım tabi korktum ürktüm tehdit edildim ve o ilişkime 5. Senenin sonunda cesaretimi toplayıp noktayı koydum. Bundan 3 sene öncede lisedeki sevgilimi seviyordum 5 sene önce de ama yapabilecek bişeyim yoktu. En son canıma tak dedi ve geçtiğimiz Haziran ayında yanıma çağırdım geldi o günden sonra hep görüşmeye başladık. Durumu en başında izah etmeye çalıştım anlatmaya çalıştım. Belki anladı beni korkuyor cesaretsiz çünkü o dönem çok acı çektiğini söylüyor. Ve şunu öğrendim ki o beni aldattığını öğrendim dediğim zaman öyle bişey yokmuş gel gelelim ki ben bunu şimdi öğreniyorum. Bana söylediği şey senin bişeyler yaşamış olmanı şu an tanışıyor olsaydık sorgulamazdım ama ben seni öncesinden tanıyorum nasıl yapabildin, bizi bitirdin, beni mahvettin, sen bana ait değilsin, seni isteyemiyorum gibi cümleler kuruyor bilmiyorum korkuyor mu kararsız mı kendinle mi çelişiyor. Dünyam başıma yıkıldı sanki öyle bi acı çekiyorum ki şu an kesinlikle tarifi yok hiç bi şekilde. Biliyorum seviyor gözümün içine bakıyor yanındayken çok mutluyum huzurluyum ve en önemlisi seviyorum vazgeçmeye hiç niyetim yok. Bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayanınız var mı ama lütfen bana fikirlerinizi söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bilmiyorum ya napmaya çalışıyo anlayamıyorum
Sevgilim, geçmiş, imkansızlıklar?