Aşık olan erkek neden itiraf etmez?

Reddedilme korkusu. Karşı tarafın duygularından emin olmaya çalışıyor. Eğer karşılıklı birşeyler olduğunu fark ederse açılır
Farketti ama arkadasları aklını celiyorsa acılmıyor olabilir mi
Neden çelsinler ki bir çıkarları olmalı bunda
Ben sey duymuştum hoşalndığından emin olduğum birinin arkadası bana bakıp bu cok cocuksu ama ya demişti... Bu ne demek o zaman aklını karıstırıyordu bence
Onu diyen senden hoşlanıyordur bence. Rakip eliyor aklınca. Bence bu arkadaşın vasıtasıyla ağzını ara öyle bişey varsa direk senden hoşlandığına emin olduğun ve senin de hoşlandığın asıl arkadaşa durumu bildir.
😳😳😳😳😳
Nası ya onu diyen onun en yakın arkadasıydı arkadasının sevdiğinden hoslanmaz bence ya hem iş işten gecti görmüyorum Şu an o kişiyi söyleyemem çok gec:/
Valla erkeklere güvenme bence. Kankasının eski sevgilisi ile evlenen var. 😀 Fırsatın olursa peşini bırakma bu aşkın. Karşılıklı sevgiden emin olmak da bulmak da zor bu devirde. Bulmuşken ve bulduğuna eminken iş işten geçti deme bence
Okul bitti anca iş hayatında karsılasırsam olabilir ama zaten sosyal medya hesaplarını kapamıs bulamıyorum ayrıca etrafı kız doluydu taş gibi. Bence unutmuştur beni ya
O zaman sen de unut. Çünkü o unutmamış olsa bi şekilde iletişim kurardı. Ben olsam hayatta kapatmam sosyal medya hesaplarımı mesela. Demek ki geçici bişeymiş
Daha 2 ay oldu kapatalı bakıyordum gizli gizli ama 2 yıldır görmüyorum zaten ve numaramı değişmiştim Instagram haric ulasamazdı bana :/ suç bende birazda
Boş ver. Salla gitsin. Başkasını bulursun
Cevap
6Cevap
Belki de mantığı daha ağır basıyordur.. Ortak bir gelecek göremiyordur duygularına rağmen.. Veya özgüveni yoktur bu konuda..
Seviyorsa konusmalı bence
Biraz geri çekilmeyi dene o zaman bir şeyler söyleyecektir..
Demek ki itiraf ettiremiyorsun.
Ne alaka sorun karsı tarafta bana göre
Bana göre sorun bu tarafta sende.
Niye
Sorunun detayını oku bir daha.
Gelecek göremiyorsa niye uğraşsın
Utanabilir ve reddedilmekten korkabilir.
Çok saçma :/
Kendimden biliyorum. Aşık olunca böyleydim hep.
Korkaktır
Aşık değildir
En İyi Cevaplar