+1 yılKişiden kişiye göre değişir. 4 yıllık bir evliliğiniz var ne güzel. Bugüne kadar bir sıkılma olsaydı zaten hareketleriyle fark ettirirdi sıkıldığını. Açıkçası ben ilgiyi fazlasıyla görmek isterim. Sevgilim her ilgi gösterdiğinde dünyanın en mutlu adamı oluyorum. Senin yaptığın gibi bir ilgi şöleninden rahatsızlık duymazdım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok haklısınız 😊
Soran+1 yılumarım size de denk gelir çok mutlu olurum sizin adınıza 🙏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Okurken bile mutlu oldum. Bence eşin de çok mutludur bu duruma
Ama yine de insanlar olarak nankörüz bir şeye elimizin altında, olarak bakarsak sımarabiliriz.
Bu yuzden benim şahsi fikrim çok seveceksin güzel seveceksin ama her an ceketi alıp çıkıp gidebilirmissin gibi de ona hissettireceksin. Cepte olmamak lazım.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın. çok teşekkür ederim güzel düşüncen için 🙏🌸💖
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMutlulugunuz daim olsun yaa allahim sonunda kocami seviyorum sorusunu gorduk yarabbim😍 bikmistim aldatma sorularindan falan . Sen kocani bogmadigin surece senden bikmaz umarim hep boyle seversin o da sever seni ❤️
41 Yorumla
Soran+1 yılumarımm çok çok teşekkür ederim 😍😍❤❤
+1 yılNe güzel bir soru😍 fenalık geldi içime kocamı aldatıyorum sorularından..
Onu ne kadar sevdiğini hissetsin bundan sıkılmaz , baskı kurulmadığı sürece sevmeye, sevilmeye doyum olmaz.
Mutluluğunuz daim olsun❤️41 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim 😍❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Birine bu denli hisler beslemek güzel bir şey ancak belli etme kısmına gelirsek, belli etmekten kaçınman daha iyi olur. Sıkılmaz ya da rahatsız olmaz ama duygularını bir çocuk gibi bu kadar yoğun yaşadığını belli etmene gerek yok sadece...
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kendimi frenliyorum 🙏❤
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa çok güzel bir soru bu..😻❤️ Bunaldık aldatıyorum sorularından. Sonunda eşini çok seven birilerini gördük. Neden sıkılsın ki? Kısıtlamayıp, sıkmadığın sürece hep böyle çok sever. Sevgiye doyulmaz. Mutluluğunuz daim olsun bebek.💜
11 Yorumla
Soran+1 yılyaa çok teşekkür ederiimm çok çok tatlısınnn 😍😍😍
+1 yılÇok tatlısın. Tabiki sıkılmaz. Çok mutlu oldum sizin adınıza. İlgini içinden geldiği gibi belli et. Belki o bunu bekliyor. Sıkıntı emareleri gösterirse yine gizliye geçersin.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim 🙏🌸
- +1 yıl
Rica ederim mutluluklar dilerim. İkiniz adına da çok sevindim.
Azda kedi köpek sev, kendini toprakla, statik elektriğini deşarj et, rahatlarsın. Sonra eşini yine seversin ve kendini frenlemen daha kolay olur. Sevgini paylaşman iyi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılevde kedim bahçemde köpeklerim var teşekkür ederim🙏
+1 yılBu bana birilerini hatırlattı evet fazla ilgi sıkar ama böyle seven de bırakılmaz 😊her daim mutlu olmanız dileğiyle ha birde böyle saga sola yazma bunlari nazar değer kanki
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 🙂🙏
+1 yılVayy bee maşallah çok çok güzel bir şeyUzun zamandır böyle seven kimseyi görmedim ben bile mutlu oldum. Aşkınız daim olsun Allah bozmasın 🌺
21 Yorumla
Soran+1 yılaminn inşallah çok teşekkür ederim 😍❤
+1 yılEğer gerçekse helal olsun hiç böyle sevmedim de sevilmedim de. İlginç geldi. Bir yastıkta kocayın emi :D
21 Yorumla
Soran+1 yılaminn inşallah çok teşekkür ederim 💓💓
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın oda seni seviyorsa sıkılmaz mutlu olur daha çok erkeği sıkan sebebsiz kıskançlığı dur kadinin
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah 🙏 kıskancım ama hayatına müdahale etmiyorum. benimle evli olması bana ait olduğu anlamına gelmiyor. kendine göre bir çevresi ve dışarı hayatı var. haklısınız 🌸
+1 yılSıkılmaz ama olası bir aldatmasında senin Dünyan yıkılır. Çok abartma istersen. Yataktaki icraatınız nasıl?
11 Yorumla
Soran+1 yıliyiyiz teşekkürler
Maşallah, maşallah, maşallah, 41 kere maşallah. İnşallah bir ömür böyle olursunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah çok teşekkür ederim❤
O da sana aşık mı bu derecede? İnşallah öyledir ve mutlu yaşlanırsınız. . .
21 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle çok teşekkür ederim ❤ ben sıkılmıyorum ama biliyorsundur erkekler biraz değişikler ne yapacakları belli olmuyor
Allah mutluluğunuzu ve aşkınızı bozmasın.. çok belli etmemen daha doğru olur..
21 Yorumla
Soran+1 yılamin teşekkür ederim
Heyecanın ilk günkü gibi canlı kalması çok güzel bir şey, evet belli et ama fazlaya kaçma
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ondan da karşılığını alıyorum ama ben hiç sıkılmıyorum kendimi frenliyorum ya o sıkılırsa diye benim kadar aşık değilse sıkılabilir diye düşünüyorum hep
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim 💓💓💓
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnan sıkılmazdım ben olsam yani en azından şuandan sonra. Ya bende evliyim 4 yıllık. İlk yıllarda eşimde bana karşı senin gibiydi. Fakat ben bu ilgiden şımardım, kibir yaptım ve eşime yaptığım saygısızlıklar vs yüzünden kendim sevmeyi ilgiyi unuttum.. Eşimide bu duygulara karşı soğuttum. Kız hayattan soğudu resmen. şu an çabalıyorum fakat o treni kaçırdık. Sen böyle yapınca eski anılar canlandı gözümde. Okadar isterdimki zamanı geri sarmayı..
23 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü olmuş keşke böyle olmasaydı. bazı şeylerin dönüşü olmuyor dediğiniz gibi
Cevap sahibi+1 yılBana iyi oldu kardeşim. Kainatta işlenen ilk günah kibirdir. Ben kibirlendim ve Allah’ta benden bana karşı hissedilen bu güzel ve naif duyguları aldı. Zarara soktum kendimi
Soran+1 yılgeçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vay be, bizi böyle seven olur mu ki...
Fazla belli etmemeye çalış, çok ilgi bazen sıkar22 Yorumla
Soran+1 yılbu yüzden kendimi frenlemeye çslışıyorum bazen 🙁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe mutlu sorunu okurken bile mutlu olduk Allah herkese aşık olmayı mutlu olmayı nasip etsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim inşallah 💖
+1 yılAman dikkat günümüzde kalp yetmezliği sorunu varken bulan da bunamasin sevin sevilin canim
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥰❤
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAllah mutluluğunuzu daim kılsın. Maşallah sevdiğin kadar sevilmeni dilerim 🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah çok teşekkür ederim 🙏
+1 yılAbla ne güzel yazmışsın. Harikasın.
Ömür boyu sağlıklı mutlu yıllarınız olur inşallah.12 Yorumla
Soran+1 yılamin ablam çok teşekkür ederim 🙏 umarım senin de gönlünden ne geçiyorsa o çıkar karşına 💖🌸
- +1 yıl
Thanks a lot...
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılvalla ben senden sıkılırdım vıcık vıcık.
bu arada mutlulugunuz bozulmasın tabii :)12 Yorumla
Soran+1 yılamin inşallah teşekkürler
- +1 yıl
:)
+1 yılesin çok şanslı endişeye gerek yok sen doğal ol sevmemekden iyi yaptigin
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılOlurda eşini kaybetsen vay haline. Keşke herkes eşini senin gibi sevse
11 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun. teşekkür ederim
4 yıl oha aşk zaten 3 senede biten bişiy ama sizinki bitmemiş gerçek ruh eşin demek ki
11 Yorumla
Soran+1 yılben de inanıyorum öyle olduğuna😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahah çok güzell inşallah ikiniz de hiç sıkılmazsınız birbirinizden her geçen gün daha da sevgiyle bağlanın inşallaah
21 Yorumla
Soran+1 yılaminn inşallah çok çok teşekkür ederim 😍❤
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine göre durum bunu biz bilemeyiz. Fakat sorum şu eşini düşündüğün kadar ahiretini de düşünüyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılsağ olun o benim düşüneceğim iş 🙏
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe mutlu size ve eşinize. Ben de sanırım böyle severdim. Mutluluklar🤍
22 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. umarım böyle sevmene değecek biri çıkar karşına ❤
Cevap sahibi+1 yılÇok sağ olun🤍🤍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisi beni böyle sevse varımı yoğumu onun için harcardım vay be mutluluklar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler 🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yıleşim karşılık veriyo mu, veriyosa neden sıkılsın ki
11 Yorumla
Soran+1 yılveriyor tabii ama erkek sonuçta ne yapacakları belli olmuyor 🙁
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle evlilikler de var yanı tum sorunlar boyle tatlı olsa
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🌸
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel dilerim aynı karşılığı alıyosundur
Mutluluklar dilerim17 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum ben hiç sıkılmıyorum ama o sıkılır diye çok korkuyorum benim kadar aşık değilse sıkılabilir
Cevap sahibi+1 yılBence sılıkda tepki verir demekki oda mutlu ki
Her erkek iş dönüşü güzel karşılanmak ister kesin
Cevap sahibi+1 yılTekrar tebrik ederm
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim
Eşiniz vardiyalımı şu an evde değil sanırım🙈
Soran+1 yılevde
Cevap sahibi+1 yılYanındamı kusura bakmayın rahateız ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hatunum olsun dünyalar kadar borcum olsun ya böyle eşten sıkılınır mı hiç ☺️
14 Yorumla
- +1 yıl
Neden gizlisin ☺️
Soran+1 yıleşime ne kadar aşık olduğumu anlatıyorum neden gizlisin diye soruyorsunuz
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılneden sıkılsın canım mısınız ne güzl işte senin bu halini istiyor her kez
12 Yorumla
- +1 yıl
rica edeirm
+1 yılKeşke banada böyle aşık olan bir hatun çıksa nerdee... Sevgini göster belli et yoksa uçup gider elinden..
13 Yorumla
Soran+1 yılsevgiye değecek birini bulmak da zor :)
- +1 yıl
Bu devirde zorr evde kaldık ya😢
- +1 yıl
Bu devirde senin gibi seven zor bulunur
+1 yılEğer eşinizde sizi okadar seviyorsa sıkılmaz dahada çok size bağlanır mutlu olur hayatiniz renklenir 👍
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılannene söyle senden bi tane daha yapsın ben alacam
kıskandım10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizim hanım da yüzümüze bakmıyor. Ey allahım niye :(
11 Yorumla
Soran+1 yılhayatınızı bilmiyorum tabii ama ilgilenseniz ufak sürprizler yapsanız belki o da biraz ısınır. biz kadınlar böylryiz çünkü :)
Senin gibi garinin 34 bedenli Bebeksi yüzlü küçük memeli Küçücük fındık kalcali sıfır basenli incecik bacaklı 23-29 aralığında olanini paketle bana
Adres veriyom hemen 😝01 Yorumla
+1 yılNe güzel çok mutlu olun ama sakin olmayı çalış azcıkk😅🌸
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederiim 😂❤
+1 yılBu soruyu soran yüzde 99 erkek kadınlar kocasından nefret eder çünkü
13 Yorumla
Soran+1 yılkadınım eşime çok aşığım. benim gibiler var. size denk gelmiyor umarım gelir 🙏
- +1 yıl
İmkansız
- +1 yıl
Kocan bu siteyi biliyor mu
asla. sevgini göster ne kaybedersin ki.
çocuk var mı?11 Yorumla
Soran+1 yılyok düşünmüyoruz 🙏
Nasıl bitsin fizik oladak
21 Yorumla
Soran+1 yıl160 45 kiloyum sarışınım
+1 yılVuslata erdimi mi erecek olan Unutuverir müştak olan kişi kardeş
00 Yorumla
+1 yılMaşallah Allah daim etsin
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Maşallah neguzel keske herkes boyle sevse
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🌸
+1 yılOha nasıl bu kadar aşıksın
13 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum 😅
- +1 yıl
Bana kimse böyle olmaz dayı
Soran+1 yılnasip diyelim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOha nasıl aşık kalabiliyorsunuz anlamıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok basit aslında. monotonlaşmıyoruz. birbirimizin gözünün içine bakıyoruz. son sözü hep biz söylüyoruz tüm kararları beraber alıyoruz. her gün sarılıyoruz teması hiç bırakmıyoruz. birbirimize ismimizle seslenmiyoruz. beraber yemek yiyoruz haftasonları beraber kahvaltı yapıyoruz. ne olursa olsun yatağımızı hiç ayırmıyoruz. bunların hepsi saygı göstermekle alâkalı aslında. saygı görmediğin birini de sevebileceğine ben inanmıyorum. bizim gibi aşık kalanların sırrı öncelikle sevgi değil bana kalırsa saygı 🌸💖
- +1 yıl
Bu kadar biz biz dediğine göre eşinden eminsen neden senden sıkılıp sıkılmayacagını soruyorsun be kadın. Ama sıkılacak emin ol ben bile sen anlatırken sıkıldım :)))
Soran+1 yılkadın olarak ben sıkılmam ama ne kadar emin olursak olalım erkeklerin davranışlarını kestiremiyoruz. umarım dediğin gibi olmaz, iyi geceler dilerim 🌸
Sevilmek kadar güzeli yoktur, sıkılmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
Bir ömür mutluluk daim olsun
11 Yorumla
+1 yılBir şey olmaaaaz sevin sevilin
11 Yorumla
Soran+1 yıl🌸💖
Aşk ne güzel bir şey iste ne mutlu size.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ❤
Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılaminn inşallah 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlginle boğma onu. kocan çok şanslı
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBanada böylesinden lazım 👍👍
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
belki ilk sen sıkılırsın ? belli olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılyok sıkılmam 😊
+1 yılAşırıya kaçma fazla bence
12 Yorumla
Soran+1 yıldoğru teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Helal olsun sana be 👍
11 Yorumla
Soran+1 yıl🌸🌸
+1 yılo da sizi seviyorsa sıkılmaz tabiki..
21 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyor bu ilgiyi ondan da görüyorum ama benim kadar aşık değilse sıkılabilir dşye düşünüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. senden yok mu bir tane daha
14 Yorumla
Soran+1 yılumarım denk gelirsin böyle birine 😊
Soran+1 yılAnkara
Peki aşk 2 yıldır derler. Ondan falan sürerse insan ölür. Yani insan dopamine 2 yıl dayana bilir. Ondan falan dayanamaz. Aşk sonradan sevgiye döner. O zaman bu nasıl oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhh böyle kadın bulsaydım asla bırakmazdım onu
14 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
Cevap sahibi+1 yılKız kardeşin felan var mı😂
Soran+1 yılvar yurt dışında evli 😅
Cevap sahibi+1 yılOff bee başka yok mu veyaa huyu suyu sana benzeyen biri😂
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri