Arkadaşlar merhaba, uzun süreli bir ilişkim var ve hatta artık nişan yapmayı düşünüyoruz aileleri tamıştırdık. Ama erkek arkadaşım turistik bir yerde garsonluk yapıyor. Ben sevmiyorum çok cıvık bir ortam. Kendisi de söyledi arada müşteriler asılıyor, ben de dedim ki nasıl yani.. işte ne bileyim arada çok tatlısın falan diyenler oluyor turistler biraz geniş bu konularda falan dedi. Bende sen ne diyorsun peki bu durumda diyince oda "işte bu benim işim ben işimi yapıyorum" gibi cümleler kuruyorum, sıkıntılı bir ortam, geçen de türklerden bi grup gelmişti içmişler sipariş alacaktım kızın biri öyle bir yaklaştı ki bana, çok kötü de kokuyorlar varya içkili, hemen uzaklaştım siparişi uzaktan aldım, çok içince kendilerini kaybediyorlar bu tarz şeyler oluyor, sıkıntılı falan dedi. Benim gibi çabuk kuruntu yapan birine böyle dememeliydi sanırım. Aklımda kaldı mesela, düşünüyorum bugün asılan olmuş mudur diye. Bide gerçekten onlara nasıl tepki veriyor? Gerçekten sadece bu benim işim mi diyordur mesela? Bugün yine sordum hala asılanlar oluyor mu diye, oda "yok ya geçen işte sarhoşun biri asıldı sadece çok tatlısın falan diyerek sana anlattım, başka yok yani" dedi. Bende iyi yine de dikkat et dedim. Oda işimizde gücümüzdeyiz zaten zaman kalmıyor hiçbir şeye tüm gün koşturuyoruz canımızı çıkarıyorlar çok pis iş dedi. Off napıcam? Kuruntulanıyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım benimde sevgılım garson aynı olaylar o ve arkadaşlarının başına da geliyor sosyal medyadadab ekleyen kızlar bile oluyor maalesef. Demem o ki sevgilin sadık dürüst biriyse essegin aklına karpuz kabuğu düşürme derım
Ayy gerçekten mi? Beni anlayan birini görmek iyi oldu. Ya normalde çok şükür bir yanlışını görmedim ama gelip bana anlatması sinirimi bozdu. Bir de anlatınca işte aklıma takıldı, ya onlarla o esnada flörtleşiyorsa diye düşünüp duruyorum :(
Yok bence canını sıkma ya. Yapmak isteyen biri olsa ruhun bile duymaz turistlere oyle şeyler normal geliyor
Öyle mi diyorsunuz. Bilmiyorum belki o kız çok tatlısın diyince erkek arkadaşım da sağ ol sende öylesin falan demiştir diye kafayı yedim düşünmekten. Bu da flörtle falan girer yani
İlişkiniz ciddi anladııgm kadarıyla güven problemin varsa ona karşı bilemiyorum
Güven problemim yok ama o böyle anlatınca ister istemez kafamda kurdum bide uzak mesafe ilişkisi yani. Ama gerçekten seven bir erkek bu tarz şeyler yapmaz dimi?
Seni anlıyorum. Gercekten seven biri ne kadar uzak olursa olsun ihanet etmez
Ya bir de sanırım orada çalışan diğer garsonlar biraz çapkın tipler gibi böyle arada karı kız hikayeleri atıyorlar. Acaba işte onlara özenir mi diye de korkuyorum
Off ya benimkının de çevresi oykr biliyo musun:(
İşte çok sıkıcı ya. Sende takıyosun dimi bu durumu?
Arada taktıgım oluyor ama sevgilim işin ciddiyetinin farkında olduğu icin yanlis yapmaz eminim sende kafana takma baksana ailen bile biliyor sen ne iş yapıyorsun bu arada
Evet aslında nişan arefesinde sayılırız ama napim o öyle anlatınca ister istemez kafama takıldı bir de sosyal biri böyle konuşmayı falan seviyor bi acaba mı dedim. En iyisi takmamak galiba :( ben şu anda çalışmıyorum
Peki bişey daha sorucam, sence müşterilere sıcak davransa işte ne bileyim biri çok tatlısın diyince oda sende öylesin gibi gibi karşılık vermiş olsa bu flörtleşmeye ve aldatmaya girer mi sence?
Aynen canım takma güven sevdiğine. Benim babam beni ona vermemekte ısrarcı garson dıye
Girmez
Ya bende çekiniyorum biraz garsonluk yapıyor diye ama napsın çocuk, iş yok ki. Üni mezunu ama atanamadı. Babalar işte böyleler çoğusu ama gerçekten ciddi olduğunuzu gördüğünde bence daha bişey demez, sonuçta senin mutlu olmanı ister
O lise mezunu ben yeni mezun olan bi öğretmenim ama atanamadım lisede tanışmıştık babam da yeni öğrendi ve garson olduğunu duyunca ikna olmadı nasil ikna olur Onu da bilmiyorum
Biraz zamana bırakman gerekir belki, ya da düzgünce oturup konuşmalısın işte beni mutlu ediyor onunla mutluyum vs vs diye. Annen araya girerse daha iyi olur aslında babanla konuşsa diye düşünüyorum
Annem hiç yardımcı degil bu konuda babam ne derse o
Ayy kötü olmuş ya ama zamanla alışırlar diye düşünüyorum. Mesleğinden eğitim seviyesinden dolayı böyle olayların yaşanması çok üzücü
İnşallah öyle olur canım gerçekten çok üzülüyorum. Neyse sende cok takılma biz kızlar kuruntu manyagı varlıklarız güveniyorsan sorun yok bak bir daha tanışma aşaması bıke yok :(
Sıkma canını ya dua et bol bol. Hayırlısı ise zaten olacaktır :) Allah nasip ederse kimse engel olamaz bu yüzden çok dua et
Gerçekten çok kötü bir durum Allah kolaylık versin sana kardeşim
uzak mesafe ilişkisi mi bu kaç ayda bir görüşüyorsun uz
Evet uzan mesafe, en son 2 ay önce görüştük
belki de sizi kıskandırmak istiyor bilemedim bende
Bilmiyorum belki de ama işte kafama takıldı benim. Ya o kıza bu benim işim demek yerine ay sağ ol sende çok tatlısın dediyse diye çok aşırı kafama takıldı. Ve nişan arefesindeyiz ekstra bi düşünmeme sebep oldu
kıskandırmak istiyor gibi geldi bana
Bilmiyorum galiba. Ama benim aklıma takıldı işte, diyorum ki ya o müşterilerle flörtleşiyorsa o esnada :(
garip bir durum, söylemesi bir yandan iyi ama bir yandan sen sürekli düşüneceksin su an oldugu gibi. bircok insanla iletişim halinde oldugu icin boyle seyler yasaniyor, eger ileriye giden bir durum olursa zaten belli eder bir sekilde, su an ortada bir sey yokken dusunmeye gerek yok ama bence
Ya haklısın ama ne bileyim diyorum ki ya o kıza ay sağ ol sende çok tatlısın gibi şeyler demişse diye kafamdan türlü türlü şeyler geçiyor. Bir de nişan arefesindeyiz kafam çok karıştı gerçekten
Kötü niyeti olsa senle paylaşmazdı diye dşünüyorum
Yaa bilmiyorum aklımda soru işareti kaldı işte. Diyorum ki ya onlar öyle diyince onlarla flörtleşiyorsa o an diye kuruntu haline getirdim
canım çünkü