Kafede “elalemin içinde rahat edemem karşı karşıya otururum” diyenlerden misin veya “alırım kollarımın altına/girerim kollarının altına sevdiğimin banane elalemden” diyenlerden mi? 😌
Kafeye gittiğiniz eşinizle/sevgilinizle karşı karşıya mı oturursunuz yoksa yan yana mı?
Göz teması kurmam lazım. Onun o minnoş ve anlamlı gözlerine bakmalıyım. Baktığım an dünyalar benim olmalı. Yediğim yemekten, içtiğim sudan keyif almalıyım. Onun o dünyalara bedel gülüşünü karşıdan görmek beni benden alır ona katar. O yüzden karşılıklı diyorum. Son anlara geldiğimiz zaman yan yana gelir el ele tutuşur, doya doya sarılırız...
Karşısına oturmam lazım güzellik. Birbirimize bakınca ışıldayan gözleri görmek isterim. Boynum tutulur yan yan bakmaktan benim. Tam karşımda olmalı ona odaklanmalıyım. O da bana tabiki. Yanyana oturmak otobüs yolculuğu gibi hissettiriyor bana
Normalde Tabii ki elalemden Bana ne diyen insanlardanım ama bu yan yana oturup da Afedersin öpüşeceğim sarılacağım anlamına kesinlikle gelmez Ben böyle şeylere karşıyım ahlak denen bir şey vardır ve bu çizgi her zaman için korunmalıdır diye düşünüyorum
Karşı karşıya oturmak onunla kolay sohbet ortamı yaratabilmek için hem gözünüzün önünde hareketlerini izlemek daha olay oduğu için rahat. Yanyana oturmaksa onun tabağına herhangi mudahele etme ve de telefonunu göz hizasında bulundurma açısından rahat. damı özlemek tabi yeni tanıştıysanız lazım yoksa uzun süre böyleyseniz güveninizi kırmış ve hep tedirginsinizdir demektir.
İlk buluşmalarda karşısına otururum. İlişki ilerledikçe elbette yanına otururum, kimseden de ne utanırım ne de çekinirim. Ancak bu samimiyet ilişki ilerledikçe gerçekleşir. Tabi bunu karşı tarafın rızasıds olmalı. Hani sen utanmazsın ama onun bu konuda rahatsız olup olmayacağını da sormak gerekiyor.
Çok lüks restoranlarda nezih mekanlarda karşı karşıya oturulur. Düzgün bi şekilde sohbetini edersin yemeğini yersin. Yok kıza sarılayım yok yanımda olsun gibi duygular restoranda olmamalı. Ha bunun yapılabileceği güzel mekanlar da var ama restoran yeri değil.
Hmmm karşı karşıya olabilir sanırım göz göze bakarak konuşmak kahve içerken ama yan yana olacağımız yerlerde olabilir mesela bir parkta banka oturmak veya sahilde yan yana oturup güneşin batışını izlemek. Ormanda yan yana uzanıp yıldızları izlemek gibi... Ah ama sevgilim yoktu bak hatırladım.
Karşılıklı oturmak daha konforlu bence konuşurken sürekli yan tarafıma dönerek konuşmaktansa karşılıklı daha sağlıklı iletişim kurulacağını düşünüyorum
Normal karşılıklı otururum. Başbaşayken yanyana oturmak pek kibar bi hareket olarak görülmez. Oturma pozisyonunuzda göğsünüz ilginizi çeken tarafa doğru bakmalı, vücut dili olarak doğru olanı bu
Oturduğumuz yere göre değişir koltuk tarzı bir şey varsa yan yana oturur çekerim kendimi sarılırım iyice normal sandalye varsa karşılıklı oturur gözlerinin güzelliğini izlerim
Karşı karşıya otururum ama gözlerinin içine bakmam. 😃 Bu ne be buna romantik bişey deniyorsa ben odun olmaktan memnunum. Romantik adı altında ne de çok saçma şey var.
Rahat edemediğimden değil de konuşurken gözlerine bakmak isterim. Bir yeri izliyorsak tabi ki yan yana mesela sokağı izlemek için yan yana oturmak daha mantıklı.