Sabah sabah bunu dert edindim kendime 😒
Ne zaman kalbimde kelebekler uçuşturacak ayaklarimi yerden kesecek biri olacak 😏
Ne zaman kalbimde kelebekler uçuşturacak ayaklarimi yerden kesecek biri olacak 😏
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geç olsun da güç olmasın , en harbisinden olsun. Bir kere olsun tam olsun.
https://www.youtube.com/embed/TtKAzXHVSsMSoruyu okurken nedense bu şarkıyı mırıldanmaya başladım
Umarım ❣️
Şarkı 😅😅😅
Şarkı: Gurbet zor, sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı 🥲 hassas gün ))
😅 Zorlu süreç geçmiş olsun az hasarlı olsun
🌺‿🌺
Olma, çok da heveslenilecek bir şey değil... Akıl tutulması veya geçici körlük diye düşünebilirsin... Aşk, A P T A L L I Ktır, başka bir şey değil. Bugün kalbinde kelebekler uçuşturan, yarın karnına ağrılar girmesine neden olur. Ben bıraktım, sana da tavsiye ederim.
Aşk çok heves edilecek bir şey değil aslında 🤔
Ayakların yerden kesilsin istiyorsan ve midende kelebekler uçacaksa gondola filan bin 🤔
Veya roller coaster 🤔 en iyisi bu olur 😂
O korku içeriyor ama😏
Hayır bunlar yalnız anlamsız 😏
Bütün arkadaşlarımla görüşmüyorum artık sadece iki kişi var 😏 onlarda şu an bulunduğum şehirde değil 🥺
Kuzenlerimle görüşmüyorum.
Alt komşumuzun çocukları bebek yan komşum olur beyefendi pdrci de 🤪
Ahaha adam çıkma teklifi algılar o iş sakat.
Yamaç paraşütü opsd vazgeçtim 😏
Çok korkunç
Ay bence bowling 😏
Biliyordum ama uzun zamandır oynamıyorum ya
En az 2 kişi ile en fazla 6 diye biliyorum
Beşiniz derken 😏
4 kişi bulamam 🙄
Aaa aaaaay
Aşk yok
Ay eig🌝
Ay şimdiden toplu ricalar 🥰
Cevap
23Cevap
Ahh ahhh senin yaslarinda olcaktim gosterirdim sana aski 😄
Sabirsiz olma sen boyle kaldigin surece mutlaka cikacak karsina
Teşekkür ederim ☺️
Gerçekten seni hak eden insan karşına çıktığı zaman olabilir.
Doğru 😏
Ne olacak hiiçç
Beni hak eden var mı yazsaydım jfjf
Öyle dedin aaa neyse
boş ver kısçe sonra yere çakılınca hiiç güzel olmuyor
Bende yere çakmayan bir love bulurum 🤪
İmkansız değil ama zor sjsj hadi inşallah
Çaktırma aramıyorum o bulsun 😅
En doğrusu bide aramayla uğraşma 😅
Uğraşamam zaten ahaha o değilde asıl sorun tanışmak isteyenleri elimin tersiyle itmem ne yapacağım bee
Yalnızlar kraliçesi olmak böyle bir şey bebek alışınca tahtı bırakamıyorsun 😅
😅😅 Sonum böylr olsun istemiyorum korkmaya başladım aslında
Ama geçen gün ne konuşmuştuk scdjkdns love işleri çöp
😏 Çaktırma hala aynı fikirdeyim zaten
Haa sustum🤐🤐
Bu hayat senin üzerine oynuyor ya. Yoksa sen gibisi nasıl olurda ayakları hala yere basar.
🙄
aşk meşk hikaye yaa, hep başka faktörlerdir sebep. para olabilir ya da sağlam tokmakçıdır vs vs, gerçekler acıdır ve kabul etmeyenleri de mutlaka acıtır. bu
Ne alaka?
yani aşık oldum dersen aslında kendini kandırırsın. çünkü mutlaka altında yatan ve bilinçaltını ele geçirip sana aşıksın diye algılatan asıl insan bencilliği-menfaatçiliği sistemidir. mesela sokakta üstü başı yırtık, dilenen, çöp karıştıran birine ilgi duyabilir misin nedensizce? aşık olur musun karşılıksız -ki zaten aşk karşılık beklemeden yaşanan bir duygu kavramı- fiziği tamam, cebi dolgun, mesleği sağlam ya da şan, şöhret, makam, mevki içeren biridir? yok işte sevgili polis, hekim, subay-astsubay-uzman çavuş, zabıta, iş adamı, banka müdürü, yönetici ceo vs vs. ben hiç işi gücü olmayan sıradan bi insanın sevgilisi veya adayı olduğunu bahseden duymadım
Dünyanın düzeni bu 🤪
işte bu nedenle insanlar arası gerçek bir aşk kavramı koca bir yalan
Of değil işte herkes bir değil neyse bana negafit enerjini yayma daha fazla olumlu cümlelerinle gel
hmm, dünyanın düzenine uygun bi aşk olayı elbette başına gelecek; dilediğin kadar kaçsan bile, ya da uğraşmasan akışına bıraksan da
Muhtemelen ne zaman bu olumsuzlu düşüncelerini benimle paylaşmazsın ☺️
olumlu bişey söyledim işte, istediğin kadar olumsuzluğu kendin ekle yine de insanlar mutlaka eşleşir, bu konti garanti bi durum. benim başıma geldi, eminim. ben ikna konusunda ne kadar çabalasam da, pozitif olsam da sonuç alamamıştım -bu konularda özellikle- ama ne zaman boş ver ya da başka konulara yoğunlaşıp unutmalıyım desem bu defa o çabaladığım şeyler bana doğru yaklaşıyor, geliyor.
Demek ki neymiş neymiş olumsuz insanları ve düşünceleri sen kendin çekiyorsun😏bana da bulaştırma aşamasımdasın🤨
dikkat edersen olumlu şeyler daha doğrusu tecrübelerden-gözlemlerden de bahsettim. yani pesimistlik değil bence benimkisi, gerçekçilik. klasik olacak ama ikisi arasında ince bir çizgi var sanki 🙂
O ince çizgiyi de. Ortadan kaldırırım ben 😏
eğer öyle olacaksa gerçekçilik tarafında kalabilirsin, pesimistlik her türlü olumsuz düşünmek zaten. gerçekçi olursan kendine makul hedefler koyar, anlamlı umutlara tutunursun. olasılık diye bişey var, düşük-orta-yüksek seviyelerde değişir tabii ve imkansız da vardır. mesela 5 km yüksekten paraşütsüz atlayan bir kişi düz bir zemine çakılınca hayatta kalma ihtimali diye bişey olamaz, ihtimal vardır demek hayaldir, anlamsız bi umuttur. ama çok çalışıp tıp okuyup sonrasında da kendini geliştirip yerinde durmadan işini severek iyi öğrenerek emsallerinden sıyrılarak çok çok iyi para kazanan biri olabilirsin, bu saçma ya da uçuk bir hayal değil ve en baba araban da olur villaların da vs vs işte
Kimmiş bu gizli merak ediyorum 😏
hekim değilim, bu kesin; ama kendilerine çoğu zaman başvurmam çünkü kendim çok daha başarılıyım kendimi tedavi konusunda 😂 bu bahsettiğim villa, araba gibi konulara da girmedim tabii. hayal edeceğin şeyleri istemen lazım önce, benim hiç merağım yok villlalara arabalara falan. benim tek bir hayalim vardı -fakat çabam olmadı ya da ailede başarabilecek maddi imkan- o da bir havayolu şirketinden pilotluk. parası için değil kesinlikle, sevdiğim ve ilgi duyduğum için (😲😱 olumlu bişey söyledim ya tüh 😂 sevmek, ilgi duymak falan 😍)
Omen tanrım sen ve olumlu şeyler söylemek senden bunu duymak 😱
Pilotluk da baya baya kulağa hoş geliyor
işte hazır sohbet buralara kadar gelmişken, itiraf ediyorum ben aşığım hem de kendimi bildim bileli; gökyüzüne, kuşlara, uçmaya, uçan makinelere... kısacası havacılık, asuman gerçekten bir sevdadır ve bunu yaşamayan, kalbinde hissetmeyen bilemez. ben bunu o uyduruk filmlerdeki sahnelerde rolünü en iyi yaparak söyleyenlerden çok daha iyi ve samimi söylüyorum.
Samimiyetini hissediyorum ooo itiraf geldi gökyüzüne aşık olmamak mümkün değil ☺️
ama ben çok seviyorum, öyle böyle değil. karın tokluğuna pilotluk yapardım seve seve, o keyfi yaşamak bana cennette olmak sayılır be
Mesleğin ne?
asıl meslek çekirdekten bilişim, yani bilgi sistemleri teknisyeni ne bileyim bazı yerlerde bilgisayar teknik servis diye geçiyor -belgelerde falan- karışık biraz; bi süre sevmeden-baskıyla askerlik yaptım sonra bıraktım çok şükür, ondan sonra orada burada ön muhasebe vs işlerde çalıştım, bi ara bi firmada 1-2 sene kadar tekrar sahada teknik servisçilik-arızacılık, derken yaş ilerliyor ve fiziksel hareket bana pek uymuyor, yoğunluğu da sevmiyorum diye şimdi sekreterim bi firmada yaklaşık 4 senedir. en güzeli buymuş, bütün gün KS'de görüş yazıyorum. daha ilk hafta 5 Xper seviyesine gelmiştim 5-6 günde 😂 sadece yazmakla
Aaa ne güzel bir hayat hikayesi 🙂
Yoğun değilsin anlaşılan da
güzel ama kolay geçmedi yaa, yaşım 37 ancak işte yeni doldurdum -güzel tarafı yaşıtlarım bana amca kalıyor, tembel ruhlu olduğumdan mıdır ne çökmedim ve pörsümedim 😂 bir de içimde tutmam nefretimi falan, direkt söylerim; askerlik o nedenle bana uygun değildi zaten- ayrıca emekliliğe gün olayını da çoktan doldurdum, çok çok erken yaşa takılanlardanım işte. napalım, emekli olana kadar tembelliğimin de sorun olmayacağı bi iş yapacağım mecburen. en kolay ve yoğun olmayanı bu tür işler
😅😅 Ahaha ay ne tuhaf bee neden asker olanlar hep şikayetçi son zamanlarda asker olupta çok şikayetçi olanları duyuyorum da
ben bırakalı 8 yıl falan oluyor, özellikle bahsettiğim gibi "gerçekçi" isen gerçekleri görmezden gelemiyorsun, sindiremiyorsun ve hem ruhen hem de bedenen sorunlar yaşamana sebep. mantıksız, anlamsız şeyler yaşanınca müdahaleye kalkışıyorsun ve onla bunla dalaşıyorsun, papaz oluyorsun. sicil notuna da yansıyor, suç işlemene de neden olabiliyor ceza almana falan -çok şükür almadan kaçtım-, hep baş ağrısı hep sinir-stres; nereye kadar? ayaklarını sürüyerek zorla gidiyorsun her gün, ben sakal tıraşını hiç sevmem mesela; her gün her gün kazımak zorundasın ne gerek var? gökyüzü sevdalısı bir kuş kafeste yaşayabilir mi? mümkün değil, özgürlük herşeyden güzel
Sana ağır olmuş ama kurtulmuş olmana sevindim ☺️ umarım her şey bundan sonra istediğin gibi olur
teşekkür ederim, kapıdan çıktığım günden beri başım ağrımıyor. şu an çalışıyorum gibi değil de sanki ev yerine iş yerinde dinleniyormuşum gibi geliyor :) ben de herşeyin daha güzel olmasını ve olacağını umuyorum, makul bir hayal sonuçta 😇
İnançlar yaşama yansır hadi bakalım güzel şeyler bekliyorum
Bu düşünceyi attığın anda kafandan olucaksin emin ol 😄
🙄
Yani kafana takmadğn an karşına çıkıyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beklersen olmaz. Beklemediğin ve hiç istemediğin bir anda olur böyle şeyler.
Böyle biri lazım belki sana.
https://www.youtube.com/embed/9_1WVJ9Af3cBen Senin Yerinde Olsam Eski Sevgilime Dönerdim. Çünkü Abaza Erkekler, Sapık Erkekler, Kötü Niyetli Erkekler Çoğaldı. İyi Niyetli, Temiz Kalpli Erkekler Azalmış Durumda.
Açılın açılın o kişi geldi burada. d
Hani nerede 👀
Cee'eeeeee geldiim :D
0-6 yaş grubu oyunlarını oynamak için çok büyüdüm☺️
Ruhsuzsun bence :/ :D
Şuanlık modum ruhsuz 😃
Piki :D Arada geliyor öyle haller
Ay evet enerjin güzelmiş ama👍
Teşekkür ederim senin de öyle, hoş sohbet bir arkadaşa benziyorsun :)
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim :)
Canın ne zaman isterse.
Çok doğru söyledin Caner 😀
Dert ettiği şeye bak 🤨
😏
Hiç kesişmiyormusun
Bana şüpheli geldi 😎😎😎
Neden 🙄
Sen varya sakin gonurup en umulmayan anda sokan yılansın
Çok yanlış bir tespit böyle düşünmene sebep olan şey nedir ☺️
Senden o auroyu aldim 😛😛
Erkeklerin kalbini çalan hırsız senii
Tövbe tövbe hayır genelde o şey ölye olmuyor ne ben kimsenin kalbini çalıyorum nede bir başkası benim kalbimi çalıyor 🐍
Şimdi sen erkeklerle keşişmiyor musun dışarda?
Hayır kesişmiyorum tarzım değil 🙂
Ee kesiş
O zaman olursun
Yoksa önce arkadaş ayağına tanışıp
Sonra yanaşican
Ya da arkilerin seni tanistircak
Başka yolu yok
şu an hiçbirini tercih etmiyorum 🙂
O zaman
Niye soruyon?
Sana hediye 😂😂https://youtu. be/fJDKZu-ZYKc
Soruları tamamen can sıkıntısından soruyorum 😏
Dinlicem
Bende sana takiliyorum 😂😂
Farkındayım 😀
Sen beni delirtmeye calisiyirsun 😡😡
Seni vuraram
Evet vur bakalım😃
yok şimdi canın acır kıyamam X ( X (
Ay ay yalanına
tüm erkekler kaka
Evet evet 🥳🥳
Hiç ummadığın anda.
Bu sefer de ödüm kopuyor karakteri beş para etmez birini kafaya takarım diye
Oda mümkün nasip yaşaya yaşaya deneyimliyoruz herşeyi bebek 😘
Hic olmadin mi knk
Olmadım 😏
En iyisi, olunca hayatinin iyi olacaginin garantisi yok
Kendini şartlandırmazsan evlenince olursun...
Evlenince aşık olmak istemiyorum
ayaklarını yerden kesmemi istermisin
Amca topu gençlere pasla 😊
anlaşılan sen hala ergenlikten çıkamamışsın. Gel amcana da genç nasıl olur göstersin sana
Her nasip vaktine esirdir
Zamanı gelince olursun.
Bende bekliyorum öyle biri ma çıkmıyor karşıma
popon kazık ariyon heralde rahatlık battı
Doğru rahatlık battı 😏
Hey Allam ya 🤣🤣
😏
🐘🐘🐘
Bugün yarın olur🙄
Üç vakte kadar
haftaya yarın
biz nerden bilelim