Sizce bir kız tanımadığı birini Instagramdan niye istek atar kızı tanımıyorum ama ortak arkadaşlarımız var Instagramdan istek atmış bizden 1 yıl sonra mezun oldu başka da ortak noktamız yok sizce ne olabilir
Sence niye ekledi peki durum şöyle kız benim alt dönemden mezun yani farklı dönemiz hiç tanımıyorum kızı ve mezun olalı 2 yıl oldu yani üniversiteden kız niye ekledi sence bu zamanda
Ne ayıbı kardeşim o zaman istek atmayacaksın dersin. Ya da belki yanlış atar çeker o ayrı konu olabilir ama senin üzerinden egosunu tatmin ediyorsa takipçi kasıyorsa Kezban hanıma yol ver dostum hemen hatta engele şapa otursun bir güzel. Yoksa o seni sapık zannedip engeller.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanışmak istiyordur, seni tanımak istiyordur. Merak ediyordur. her şey olabilir olumlu anlamda.
Yani beğenmiş midir
Daha önce gördüyse büyük ihtimalle seni beğenip istek atmıştır.
Yani çok ortak takipçilerimiz var ama kızı görmedim tanımıyorum ama ortak noktamiz çok yani
O yüzden istek atmıştır.
Yani beğenmiş midir kesin önceden görmüş
böyle şeyleri kafaya takman anlamsız gereksiz özgüvensizsin psikolojik destek almak iyi gelebilir.
Kız beğenmiş midir o önemli o zaman özgüvenli olurum
genel olarak özgüvensizsin küçük şeyleri bile takıyorsun günlerce kafanda kuruyorsun
Evet o işte reddedilmenin verdiği ozguvensizlik
psikolojik destek al.
Hep aynı şeyi sorma bir sal kendini en kötü evde kalırsın hatta o kadar kötü değil sonsuza kadar özgür olursun
Niye kötü değil herkes evleniyor o zaman çoğunluk
Ben evde kalmaya da razıydım jvcctg pv ohucfpu
Daha çok takıntı gibime geliyor yani sadece istek atmıştır kabul et geç ne diyeyim :d
Tanışmak istiyor mudur yani kızı tanımıyorum muhabbetimiz yok bizim alt dönemden mezun
Senle konuşmak isteseydi istek attığı zaman sohbet etmeye başlardı yani naber falan yazardı diye düşünüyorum
Benden beklemiş olabilir mi
O halde dene yaz Denemeden bilemezsin :)
Sence niye ekledi peki durum şöyle kız benim alt dönemden mezun yani farklı dönemiz hiç tanımıyorum kızı ve mezun olalı 2 yıl oldu yani üniversiteden kız niye ekledi sence bu zamanda
Söyledim ya sorun cevabını öğrenmek için yaz? Yani ben böyle demişimdir ama olay öyle değildir ne bileyim
Bir çok sebebi olabilir ama tanışmak içindir o.
Beğenmiş midir yani
Olabilir tanışmak için sen yazabilirsin
Kız kabul eder mi 😂
Oryantalhanım doğru söylüyor. Sen ona hala yazmadın mı? Hemen şimdi yaz o kıza. Sevgili olun. Sen de kurtul. Biz de kurtulalım
Kaç aydır hala aynı mevzular...
Bu yeni
Benzer diyelim
Tanışmak için istek atıyor.
Kız mesaj atmadı ama
Belkide seni ölçüyor bakıyor sen atacak mısın ona da bakıyor. En azından ben istek attım der kendisi de sohbeti açsın der bir zahmet.
Kız istiyor mu sence sonra ayıp olmasın yok der mi 😂
Ne ayıbı kardeşim o zaman istek atmayacaksın dersin. Ya da belki yanlış atar çeker o ayrı konu olabilir ama senin üzerinden egosunu tatmin ediyorsa takipçi kasıyorsa Kezban hanıma yol ver dostum hemen hatta engele şapa otursun bir güzel. Yoksa o seni sapık zannedip engeller.
Yanlışlıkla atmadı ekli yani
O zaman yokla bakalım sen misal mesaj at merhaba de tanışıyor muyuz gibisinden konuş işte tanışın kıllansan da engelle derim.
Belkide onceden gormustur aslinda
Anlamadım niye o zaman eklememiş şimdi ekliyor sence ilgisi var mı
Takipçi kasmak
Kesin mi beğenmiş olabilir mi
Belkide ama genelde stalk için ekleriz
Stalk yapmıştır ama sence beğenmiş midir beni takipten çıkmadı
Yok ya oradan anlayamazsın onu günde kaç kişi ekliyor bizide hepsi beğendiği için değil
Takipçi sayısı aynı başka eklememiş
Kardeşim git tedavi gör ben yetemedim sana
Takipçi sayısı arttırmaya gitmiştir
Sabah cevaplamıştım ve anlıyorum ışık arıyorsun lakin sabahki cevabım geçerli
Olurda ilgisi varsa belli eder
Öylesine
Nasıl öylesine niye atılır
Seri katil olabilir ve seni kitir kitir kesecek.
Beğenmiş midir 😅
Begendigi icin kesecek iste 😁😊
Belkide pisirip yiyecek.
atar