Öpmek için izin istemek ne kadar doğru? - çekimi fark edip öpmeli mi - ya da seksi mi buluyorsunuz “seni öpebilir miyim” sorusunu?
“Seni öpebilir miyim” sorulması doğru mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında bana kalırsa önceden bu konu hakkında konuşulmuş olması lazım. Yani ne bileyim hiç konuşmuyor musunuz telefonda falan seni gördüğümde şöyle öperim böyle yaparım falan? Bu gibi duygularınızı birbirinize aktaramadıktan sonra nasıl bir ilişki oluyor bu? Arkadaşlık olmuyor mu? Neyse yargılamak bana göre değil en iyisi siz önce zemin hazırlayın da sonradan ayağınız kaydığında boşluğa düşmeyin :D
Konu ben değilim ki. Hem konuşsak bile gerçekte ilk kes tanışıyorsak yine farklı oluyor. Belki o an ona ısınamam, çekim olmaz. Hayal kırıklığı ise önceden konuşmuş olmak da fayda etmiyor.
Sen ne yap biliyor musun? İlk buluşmada öpüşme :D Zaten soruda da ilk buluşma dememişsin :D Bu konularda uzun uzun düşünmeye de gerek yok, öpüşmek ya bu öyle aman aman bir şey değil namus falan gitmiyor. Hoş hissettiğin bir aktivite :D Neyse bol şans bana müsaade :D
Aslında önce öpücük anlamlarını öğrenmek gerek; Yanaktan öpmek : Sen bana lazımsın Alından öpmek : Seni sahipleniyorum Dudaktan öpmek : Seni Seviyorum Gözleri kapalı öpmek : Sana vuruldum Burnundan öpmek : Çok sevimlisin Kulaktan öpmek : Gönül eylendiriyorum Saçlarından öpmek : Sensiz olamam Isırarak öpmek : Seni kıskanıyorum Uzun uzun gözlerine bakmak : Beni öp... Öpmek için izin alınmaz aniden öpülür zaten her önüne geleni öomezsin dimi 😅
Spontane gelişmezse bence özelliği olmaz. Tabi ama önce 3. kattan evrak işleri için onay damgasını aldıktan sonra 2. kattaki müdür yardımcısının imzası gerekli sonra gelip beni öpebilirsin. Çok resmi geldi bana. Ben zamanı geldiğinde sormadan dudaklarına yapışırım. Tabi çatadanak değil, uygun bir anda. O kadar da öküz değiliz. Haksız mıyım abla?
Hmm. Hakkaten böyle hiç düşünmemiştim abla. Beni siz yaşlandırdınız siz. Yine bir yaşıma daha girdim. Daha neler öğrencez burdan. Du bakalım. Zamanı gelince bi çaresine bakarız artık. Eyyallah iyi trik, hoşuma gitti.