Ailesi yüzünden bana ağır laflar etti ayrıldı heryerden engelledi sonra baktım annemle takipleşmeye başladı ablası da beni takip ediyor annemin hesabından bakıyorum giderli şarkılar paylaşıyor sanki ben ondan ayrılmışım gibi hüzünlü falan annem benim fotoğrafımı paylaşınca beğeniyor falan yani sizce amacı nedir ne yapmam lazım onu çok ozluyoeum ama bana karşı adım atmıyor
Yay burcu erkeği
Yay burcu erkeği
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
annenizin vereceği tepkiden çekiniyor olabilir! "benim suçum yok, ben aslında kızını seviyordum kızın ayrıldı, mesajı veriyordur aklınca.
Ama benden ayrılan o ben anlamıyorum gerçekten ya annem olayları bilmiyor sevgili olduğumuzu falan yani öyle bir durum değildir
eski erkek arkadaşınız annenizin tam olarak bilmediğini bilmiyor olabilir.
Haberi var bilmediğinden yani eminim
Bir şarkı paylaşmış Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet soldu gençliğim ömrümü askla ziyan ettim ağla gönlüm nasıp değilmiş vuslat rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim bu şarkıyı paylaşmış ama bne istiyorum ki bana karşı bir adım atsın ne yapmam lazım
şimdi ki bu söylediklerinizden de seviyor gibi sezdim. bu kişi ile ciddi ve ileri dönük mü düşünüyordunuz? ozaman ayrılmak isteyen kendisi değil de ailesi için mi ayrıldı sizden? kötü laflar etti ayrıldı demişsiniz.
Evet ailesi istemedi bizi ailesi ona baskı yapınca kabak bana patladı sinirini benden aldı ve gitti ikimizde ileriye dönük düşünüyorduk
ozaman barışmak istiyor ama açılmaya cesareti yok.:) şimdilik sessizce gözlemle sende.
bir şey yapma o geri gelicek şu an adım atmanı bekliyor gibi ama yapma o kendi engeli açıp yazar
Ya inşallah ama geri dönüşü olmayan laflar etti döner mi bilmiyorum ayrılalı 17 gün oldu sanmıyorum geleceğini
o zaman o giderli şarkıların sahibi sen değilsindir.. bilemiyorum o hala üzgün şarkılar atıyorsa özlüyordur ama o geri dönüşü olmayan laftan sonra evet dönmesi zor olabilir..
Ben olmasam neden annemle takipleşsin bence pişman oldu ama o laflardan sonra donemiyor o yüzden annemden bakıyor bana gibi geldi
Nasıl laflar söyledi ki
işte orası var özlemiş besbelli merak ediyor belki de pişman dönemiyor ama pes eder illa sen sakın adım atma ters tepki verir
Yok ben adım atmam zaten ya sınav senesiymis ailesi sevgilisi olmasın istedi aramıza girdi gizliden devam ettik biz ayrılmadık sonra birgün ailesi mesajımı görmüş o da bana hayatımı mahvettin senin yüzünden ailemden yemedigim laf kalmadı bıktım senden falan dedi engelledi beni öylece bitti ama sonra geldi annemle takipleşmeye başladı
Çok kötü sözler değil ki
@Kızılgirl81 ama dönmüyor neden dönmüyor ablası da bana o kadar laf etti tehdit etti beni kardeşimin peşini bırak diye ama hala beni takip ediyor
Ailesi sıkıntıli gibi biraz uzak dur bence unuttursun
@Kızılgirl81 unutamıyorum hastalığa kaldım resmen
Kanka bende de vardı beni kulakniyidu resmen sonunda unuttum ve çok mutluyum
@Kızılgirl81 ben zor unuturum çünkü uzaktan akrabamız kan bağımız yok ama sürekli denk gelebilecegim biri
Taktik verim mi sana özelden yaz bana
@Kızılgirl81 bekle geliyorum
@Kızılgirl81 gönderemiyorum mesaj sen bana at
Umursama boş ver
🥺🥺
sen adım at
Attım smsden mesaj attım bana kimsiniz dedi bende birdaha yazmadım