Ben sevgilimle 2 senedir beraberim aileler vs tanisiyor ben bişey yaptım oraları geçiyorum sevgilimde bu konuda beni tongaya getirdi diyelim acindirma vs yapa yapa güvenmem gerek şöyle böyle diyerek benle birlikte oldu ve ilk birlikteligimdi sonrasını tahmin ediyorsunuz dur bana engeli çaktı gitti ondan öncesinde de zaten sürekli şiddet görüyodum onun gittiğini aileme de diyemedim çevreme de yanımda kimsem yok olan herkesi hayatımdan uzaklastirdi ne bir dert ortağım var ne kimse ne yapicam ne edicem bilmiyorum biri çıkış yolu söylesin bana yalvarırım ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum
Biri çıkış yolu bulsun söylesin bişey yapsın ya?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seninle birlikte olduğuna dair sms fotoğraf video kaydı var mı elinde
Ben bilmiyorum ama o var diyo iste olabilir çünkü o sırada ickiliydim
Varsa onunla buluşup telefonu alıp yok etme şanzın var mı bir planım var
Bunu ben denedim de şiddet uyguluyo bana oyuzden korkuyorum sokağa bile çıkmaya bazen çünkü bı ara arabadayken ben inmeye kalkışınca suratıma bişey firlatmisti hala da izi mevcut dışarda onla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası
Hangi şehirdesin
İstanbul'da
Çocuğun instagram adresi ne
Ya işte yaptiklarini yayabilsem ona kalmaz polise giderim ama olayları direk yayar bide ailem bu konularda aşırı katıdır suçsuz olduğumu bilseler dahi beni kapı dışarı ederler ve o çocuk yüzünden okadar borç batagindayim ki
Seni nasıl borca soktu yaa neler yapmış sana böyle
Sana bişey ddiyimmi yaşım daha küçük yani 21 im yaklaşık 3 senedir çalışıyorum ve İnanlı çalıştığım paranın bir kuruşuna dokunmadan borca veriyorum sokakta gece yarısı ortalıkta bırakıldığımi biliyorum eve saatlerce yürümeye uğraştığımi biliyorum anlatamıyorum kimseye kimseye bir kelime edemeden yaşamaya çalışıyorum ya artık cidden dayanamiyorum
Seninle konuşalımmı biraz çözüm buluruz belki
Yeni birini bulamiycam bulsam kendimi anlatamiycam beni böyle kabul edip kendine yedirecek biri olmuycak bunlar bı kenara hiçbir zaman kendimi affedemiycem ki evde. hicbisey yokmuş gibi gülüp devam etmek öyle zor ki hergun sabaha kadar oturup erkenden dışarı çıkmak ki artık nefes alamadığımi hissediyorum
Bu çocuk belalımı ne hayır olsada farketmez yeni birini bulamam vs ne demek hayat senin bu kadar korkma bir şey yapamaz
Sana şöyle diyim eskiden bunları ben okadar çok diyodum ki bu kız canım bu söylemi lan iki cemkir de görsün ne sessiz kalıp korkaklık yapiyosun çarp ağzının ortasina otursun ya daha neler neler hangi erkeğin ağzının payını vermedim böyle davranmsya çalışan ama öyle canım yapıp kendime koz doldurttum ki hayatımda öyle birine guvendim ki herşeyi ya aklına baştan uca ne gelirse herşeyi onla yaptım ve bir kere şüphe etmedim rüya gibiydi sonra işte kabusa uyandim bı baktım asla öyle biri değil karsimds bı anda bana vuran küfürler eden tehdit eden ya anlatamıyorum ama cidden bilmiyorum ne yapmam gerektigini
Dm atabilirsin
Olan olmuş artık unut, bir daha sakın tuzağına düşme onun, inşallah hamile kalmazsın bu birliktelikten sonra, sende onu engelle ve yaşanan herşeyi unut.
Geleceğin bugünden daha karanlık.
Farkindayim
.
Tam bir sazansin
Sazan yanımda hafif kalır sazanı avlarsin ölür anasını beni avliyo ben hala canım gibi devam üstüne bide kendim de teşvik ediyorum
Burcun ne cocukla