Eğer sende hemen anne olmak istiyorsan bu senin hoşuna gider ama istemiyorsan seni soğutur ve korkutur elbet ondan uzaklaşırsın.
Yaşlarınız ve şartlarınız evlilik için uygun ise artık bir ciddiyet aranızda olabilir bence. Çocuk konusuna gelecek olursak hemen çocuk olacağı da belli olmaz çoğu insan da sorun çıkıyor öncesinde tedavi oluyor nasip işi. Bu konuda hemfikir olmak çok önemli, biri siyah biri beyaz derse anlaşmazlık olur.
Zaten çok yakınız arada beni evine götürüyor birlikte oluyoruz zaten ilkim o benim ama o benden daha fazlasını istiyor ben evlilik için henüz hazır değilim 1 sene daha bekle diyorum o da çocuk istiyor aksine yaşım geçer diyor korkuyor gibi galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eşimle evliyim normal olarak
Baba olacağım diye tutturuyor yine soğudum
Ve geçerli bir sebep
Çocuk yok mu şu an
Ne zaman baba olacağım diye tutturdu evlendikten kaç ay sonda öyle oldu
2 tane var 8 yıldır evliyiz
Son 6 7 aydır böyle
2 çocuk varmış işte ne güzel
Ama 8 yıldır evlisin 2 çocuk var bence acele etsede isteme hakkı var gibi çocuk için baya zaman geçmiş
Daha 25 yaşındayım 😕
Kaç yıl önce çocuk yaptınız en son
Baya erken hamile bırakmış pes pese mi yaptınız çocuğu
Ciddi düşünmesi iyi evet
Sorumluluk alabileceğine inanıyor demek ki
Ne güzel
Ciddi düşünüyor evet ben anlıyorum bunuda
Korkuyor insan evlenir evlenmez baba olacağım diyor ya ne acele bu biraz tanışalım diyorum
Beni canı çekiyor diye mi bu kadar ecele etmesi
ciiddi dusunmesi iyi bir sey de coluk cocuk icin bu kadar erken konusmaz sacma gelir bana ayrıca beni korkutur ve soğutur
Beni çok seviyor biliyorum çok ciddi biri ama işte baba olmak için acele ediyor
Evlenipw baba olmak istediğini söylüyor biliyorum beni canı çekiyor doğal bu ama acele etmesi kötü
Daha ilk günden böyle diyorsa samimi gelmez
4 yıldır sevgiliyiz ya
Artık evlilik istemesi normal.
Eğer sende hemen anne olmak istiyorsan bu senin hoşuna gider ama istemiyorsan seni soğutur ve korkutur elbet ondan uzaklaşırsın.
Yaşlarınız ve şartlarınız evlilik için uygun ise artık bir ciddiyet aranızda olabilir bence.
Çocuk konusuna gelecek olursak hemen çocuk olacağı da belli olmaz çoğu insan da sorun çıkıyor öncesinde tedavi oluyor nasip işi.
Bu konuda hemfikir olmak çok önemli, biri siyah biri beyaz derse anlaşmazlık olur.
Zaten çok yakınız arada beni evine götürüyor birlikte oluyoruz zaten ilkim o benim ama o benden daha fazlasını istiyor ben evlilik için henüz hazır değilim 1 sene daha bekle diyorum o da çocuk istiyor aksine yaşım geçer diyor korkuyor gibi galiba
Birlikte olsak da çok nadir yapıyoruz
Evlenince 2 sene onunla zevkli şeyler yaşamak isterim çocuk acele olmamalı
Yaşlarınız kaç ve tam cinsellik yaşıyor musunuz yoksa bakire misin hala
Kendisi 28 ben 22 tam cinsellik yaşıyoruz 2 ayda bir o da biraz zorunlu hami arada yapıyorum ki durgun olmasın ve uzak da olmasın diye
Evett
Ciddi düşünüyor orası güzel ama baba olmak için sanki acil evlenir gibi
Sirf cocuk icin istiyor demek
Hayır beni de canın çok çekiyor eminim ona ben
Evet
Peki canı çekiyor seni sen bunu anlıyorsun ana gizli tutuyor senden bu hoşuna gider mi kızar miisn canı çektiği için
Canı çekme ne yemek mi bu😃 hoşuma gitmez. Ben ciddi düşünen biri değilim.
Erkekler öyle yemek olsa keşke ☺️😃
Canı çekiyor tabiki aksine erkekler yemekten daha çok seviyor kadını vücudunu
Neden ciddi düşünmüyorsun seninki günlük ilişki mi veya takılmalık mi olması lazım
Açıkçası uzun ilişki yürütebileceğimi sanmıyorum ama takılmak eğlenmek tabileri de bana göre değil.
Uzun ilişki olmazsa senin ki kısa sürede evlilik mi olmalı? 😃
Evlilik hiç olmaz
Eee nasıl evlilik hiç olmaz uzun ilişki olmaz 😃 cinsellik asla yaşamazsin o zaman
Doğru anladım mi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!