• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

İlk buluşmada öpüşülür mü?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor
Fazla mı olur sizce
İlk buluşmada öpüşülür mü?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Zeynepmerveöz
    Zeynepmerveöz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Merhabalar arkadaşlar öncelikle şöyle başlamak istiyorum. Evde bir sürü sorun var ben bir gün elime süpürge alarak merdivenleri süpürmek için evden çıktım kendi kapımdan başlayarak aşaya kadar indim bir baktım ki yerlerde can kırıkları var eltim kapıyı kırıp evden çıkıp gitmiş bende cam kırıklarını süpürerek armut ağacının altına süpürdüm bnim kızım engelli ve sürekli evden dışarı çıkıyorum hastanelere fiziklere gidiyorum bir kaç gün bekledim eltim oradaki cam kırıklarını görür temizler diye ama temizlemedi. Sonra Bnde görsün hatasını anlasın diye cam kırıklarını aldım kapısını koydum. Akşam oldu eltim eve geldi. Eşini aradı biz duyalım diye telefonda eşiyle konuşurken işte arayalım polis çağıralım diye eşini telefonda kışkırttı eşi eve geldiğinde eşimi aradı. Siz mi attınız benim kapıma o cam kırıklarını dedi. Eşimde git karına sor dedi. Oda sordum. Sınava yetişeceğim için toplayamadım demiş hergun mu acelesi var hergun biyerlere gidiyor kaynım telefonda eşimi tehdit etti. Sizin. Gibi aşalık görmedim şimdi polisi arıcam eğer orayı toplamaZsanız dedi sizin bu yaptığınız insanlıga sığmaz dedi. Ve polisi aradı. Polis geldi. Olanları anlattılar polise o anda polis sordu siz ne oluyorsunuz dedi kardeşiz deyince polis güldü ve gitti. Eşim de Bn aramadım sizi kusura bakmayın Bn bu olay için sizi rahatsız etmezdim dedi ve gittiler aradan 1 hafta 10 gün geçti ve onların tuvaletinden bizim tuvalete su damlamaya başladı defalarca söyledim gerekirse tuvaletini kır yeniden yaptır felan da dedim usta geldi baktı bizim tuvalete ilk geldiğinde baktı sonra onların tuvaletine çıktı baktı suyun damlamasını kesmek için çekomatik Çek felan demiş. Usta ama yine ustanın dediğin uygulamadılar yine çeşmeden su akarcasına bütün tavanın heryeri akmaya başladı bu sefer dışardan tarafta akmaya başladı. Ve Bn tekrar söyledim tamam dedi kaynım ustayı tekrar cagıracam ama bu sefer sizin tavanı kırıp bakacak su nerden sızdırıyor bakacak dedi sonra kaynım bni aradı usta gelecek bnim gelememe gerek var mı dedi Bnde gelmene gerek yok dememe ragmen ustayla birlikte kalkıp gelmiş eşimle konuşmuyor zaten neden gelsin diyim ki neyse kapıya gelince eşim dedi ki kaynıma neden geldin senin gelmene gerek yok diyip geri gönderdi. Neyse kaynım eve çıkınca bna mesaj attı ben seni aradım benim gelmeme gerek var mı dedim gelsin dediniz adamın yanında yaptığınız şerefsizliğe bakın bir daha bana bu sorun için mesaj atmayın sakın ne haliniz varsa görün artık beni hiç ilgilendirmez diyip engel atmış usta gitti aradan baya zaman geçti ve su hala durmadı. Hala çeşmeden akar gibi akıyor bilerek kasıtlı birşekilde…. Eşim tuvaletin üstünü nuşambayla kapattı kafamıza pis su damlamasın diye ve o gün bir hafta eşim evde kaldı bir hafta boyunca oranın videosunu çektik neyse bn eltime dedim. Ki neden suyu açık bırakıyorsun bilerek mi yapıyorsunuz dedim su aşaya çeşmeden akar gibi akıyor kasıtlı mı yapıyorsunuz felan dedim bana cvp bile vermeden evine çıkıyordu o sırada eşim evden çıktı eltime dedi. Aç kapıyı tuvalete bakacam dedi oda eşim gelmezse kaynım gelmezse sana kapı açmam felan dedi eşim hiç bir şey yapmadı polis polis demeye başladı hem suçlu hem güçlü tuvalete girmeden sabah ben evden gittim felan dedi ama yalandı tabi neyse bn gidip kaynımı çağırdım geldi eşimle birlikte girdiler Bn girmedim eve zaten girmekte istemiyordum neyse eşim kaynım eltim içeri girdiler kapıyı örttü eltim tabi ama ses dışarı geliyor Bn kapıdan dışarıdayım eşim kaynım tuvalete baktılar resmen basamagın arasına hortumu sokmuş suyu açıp evden öyle gitmiş bilerek kasıtlı bir şekilde eşim dediki Bn polise bir kere gittim dedi bir daha gidicem ondan sonra mahkemeye gidicem dedi bunu sen kasıtlı açık bırakıyorsun Bn bu pisliği çekmek zorunda değilim dedi. Aşada Bn rahatsız olursam herkes rahatsız olur dedi tam evden çıkıyordu. O sırada kapı pat diye kapandı. Eşim sinirlendi kapıyı tekrar vurdu ve içeri girdik tekrar eltimle kaynım içerideydi eşim sen nasıl öyle kapı çarparsın bana dedi. Bn eşimi geri çektim aldım aşaya indim eltim tuvaletin pisliğini bilerek kasıtlı akıtıyor. Onu görmüş olduk neyse araya en küçük kaynım girdi eltimin kocasıyla konuştu. O da demiş tamam bugün usta gelecek yapacak ustaya iyi davransın insan gibi davransın felan demiş telefon da yine iğneleyici konuşmuş neyse usta yukarı çıkıp bütün duvarları kırmış usta bilene görmüş. Onların yaptığı şeyi demiş bu su sızıntısı sizin dairenize bilene zarar vermiş. Demiş. ama tekrar akıtıyorlar hala çeşmeden akar gibi akıyor. Neyse bnim karakola gidip şikayette bulunmam gerekirken onlar bizi şikayet etmişler ağıZa alınmıcak şeyler söylemişler yok bana süriyeli dedi yok bana bacım dedi yok bana Zina yapıyorsun dedi bu kelimeler kullanılmadı bilene asla bnim engelli çocuğum var asla yalan söylemem. Bnim kapımda kamera var gelin bakın demişler polise biZ tuvalimizin suyunu kesmemize rağmen evimizi bastılar demiş eşim oraya kardeşiyle çıktı tekde değildi üstelik vede Bnde yanındaydım öyle birşeyde söz konusu değil eltim geldiğinden beri evde huzur denilen hiç bir şey kalmadı ya kaynanama bulaşıyor ya bana kaynanamın 30 40 tane kiler yerinden çalarak tuvalete boşaltmış onlar bnim takıları çaldı BNde onların şişelerini demiş kaynanama Zorla 200 TL para vermişler ama kaynanam bu sadece şişeleri karşılar ya içindekinin parası nerde diyor halen ama helal etmiyorum diyor kardeşiyle küsken birden bire bu sene kardeşiyle konuşmaya başladı çünki kardeşi eşime onun neler yaptığını söylediği için barıştı ve eltim annesiyle birlikte eşime büyü yaptırmaya gitmiş bu olaylardan sonra kardeşi eşime telefonda söyledi kendisi eşiyle nişanlıykende evliykende yediğine içtiğine bişey ler katıyormuş belkide kendine bağlama buyusu yaptırmışta olabilir size soruyorum lütfen söyleyin şimdi bu yazıyı okuyun suç benim mi onun mu bn 9 senelik gelinim o 3 senelik gelin ve evdeki herkes onun yüzünden birbirine düşman diyer eltime de demiş sen bnim çocuğumu kıskanıyorsun 3 kere görmeye geldin artık gelme demiş bn eşimin ailesinden bıktım demiş onlardan kimseyi istemiyorum demiş küçük eltimde demiş sen nedemek istiyorsun bn de bu ailedenm demiş ve oda 1 senedir onunla konuşmuyor şimdi suç bizim mi onun mu sorarım size….

0
    1 Yorumla
    • Coalaxxxx
      Coalaxxxx
      +1 yıl

olıur öyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• cesaretyadadogruluk
    cesaretyadadogruluk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Bu ilk buluşma durumunu neden bu kadar sorgular insanlar çözemiyorum gerçekten, ya bu cekimle alakalı bir şey, 1. Bulusma 11. Bulusma diye bir şey yok, o an ne isterse yasayabilir insanlar,, neden birileri seni basit görecek diye istediğin şeyi yaşamayı zorla ve inatla ertelemeyi düşünürsün ki

0
    0 Yorumla
  • lotbrock
    lotbrock Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

İlk buluşmada şu olmaz bu olmaz diye bi kural yok ancak iki tarafda birinden eminse ilişki konusunda ciddi ise ilk buluşmada öpüşmek seks yapmak bi tık düşündürücü açıkcası yargılamıyorum sadece durumu düşünmeniz adına yazdım umarım süper bi ilişkin olur.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

86

Cevap

139

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

İlk buluşmada öpüşülmez diye bir kural yok. Karşındaki kişi ile arandaki çekime, paylaştıklarınıza göre degisir ve öpüşebilirsin. Bu seni basit herkes ile öpüşen yollu bir kadın yapmaz. Fakat her buluşmada herkes ile öpüşüyorsan işte o zaman bir sorun var demektir.

4
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

İlk buluşmada öpüşmek bayağı yürekli is ama iki tarafında gönlü varsa öpüşür.

0
    0 Yorumla
  • BFB9197
    BFB9197 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Şu hayır diyenler neyin kafasını yaşıyo. Mesafe ilişkisi yaşayanlar napsın. Evet çok doğru değil ama diyelim ki tanıştın 3 ay konuştun sonra hadi buluşalım dedin. 3 ay zaman geçirmişsin taaaaa bilmem kaç kilometre yoldan seni görmeye gelmiş ilk buluşma sarılamam öpemem tribine girersen ooooooo buluşma o zaman

5
    0 Yorumla
  • Ada_deniz
    Ada_deniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle insanlar var. Hatta liseye giderken benim sosyal medyamda bir sürü kişi ekliydi. Biri farklı bir şehirden biriyle sevgili olmuştu. Bunlar İnternet üstünden tanışmıştı benim gibi. Neyse erkek tarafı kızımızın yanına gitmiş idi. Daha ilk gittiğinde biri dudak dudağa fotoğrafını çekmiş ve erkek tarafımız facebookuna koymuştu. Yani öylesi var ama bence biraz zamana bırakın.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence öpüşülür eskiden olmaz diye düşünürdüm hızlı olur gibi. Ama iyi geçerse buluşma her şey uyumlu giderse ve gerçekten hissedersem öpüşmekte sıkıntı yok. Ne olursa olsun pişman olmamak lazim eğer güzel vakit geçirdiysen ve öpmek istediysen öpersin ya bu kadar. Çok düşünmek çok kasıyor insani bence.

5
    1 Yorumla
    • murat__0034
      murat__0034
      +1 yıl

Akışına bırakmak lazım 😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ilk buluşmada ne öpüşmesi kafayı mı yediniz. en son flörtüme 2. buluşmada elimi tutmasına bile izin vermediğim için ilgisi bi anda dağıldı. tek dertleri cinsellik çünkü. yapmayın kızlar kendinize yazık etmeyin. bedeniniz sizin en özeliniz önünüze gelen herkes dokunmamalı

2
    0 Yorumla
  • Congruent
    Congruent Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İlk buluşmada yapmayacağım şeylerin başında geliyor bu. El ele tutuşmak bile fazla olur bana göre. İkinci, üçüncü buluşmada yapılmalı bunlar. İlk buluşmada en fazla hoş geldin, güle güle sarılması olur :))

1
    0 Yorumla
  • veylAS
    veylAS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Eğer iki insan arasında gerekli etkileşim varsa bu ister ilk buluşma olsun ister son buluşma olsun fazlası azı yoktur

4
    0 Yorumla
  • Hgfghbbvv
    Hgfghbbvv Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 76%
    +1 yıl

Evet fazla. Hiçbir buluşmada olmaması gerek fikrimce.

5
    0 Yorumla
  • Wishingg
    Wishingg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

https://voca.ro/1cT7eKOcmnp9

3
    3 Yorumla
    • DForVendetta
      DForVendetta
      +1 yıl

Beğendim 😄

Yorumla
    • Hapishaneköşesi
      Hapishaneköşesi
      +1 yıl

Sesin ne güzel yav 🙂

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

çok tatlı sesin varmış

Yorumla
  • kamelyayildiz
    kamelyayildiz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Hissettiğine bağlı bence. şimdi sabah 10 da buluştun diyelim aksama kadar birliktesindir ve güzel hissetmişsindir diyelim günün sonunda öpüşmek normal olabilir bence ama bir saatlik kahvenin ardından çocuğu şak diye öpersen bu da yine hissettiğindendir ben ilk söylediğimi yapardım sadece :)

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Ne haliniz varsa görün ama sana diyeceğim bir ilişkiyi ciddi düşünüyorsan öyle şeyler asla olmaz. Zaten evlenince bol bol olacak niye hevesi tüketiyorsunuz zevk için.

1
    0 Yorumla
  • Anatawabakadesu
    Anatawabakadesu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Flört olarak buluşuyorsanız öpüşülmez bence. Hani çekim olabilir arada iki taraf da isteyebilir ama bazı şeyleri hemen aceleye getirmemek lazım. Ama eğer uzun zamandır flörtseniz ve sonunda ikiniz de birbirinize karşı sevgi ile bir ilişkiye başladıysanız öpüşülür. Şöyle de var eğer uzun zamandır sanaldan arkadaşsanız ve sevgili olup ilk defa buluştuysanız yine öpüşülmez bence.

0
    0 Yorumla
  • CaptainBlack42
    CaptainBlack42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

İlk buluşmada şu yapılmaz, son buluşmada bu yapılır... kurtulun kalıplardan kurallardan içinizden ne gelirse onu yapın. Hayattan daha fazla zevk aldığınızı hissediceksiniz

0
    0 Yorumla
  • kimse_bilmesinbeni
    kimse_bilmesinbeni Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

mantık yürütürsen anlarsın sende bence ilk ikinci üçüncü buluşmada bile olmamalı insanlar öncelikle bir birini iyice tanımalı ne öyle yanmış gibi bana ters mevzu

0
    0 Yorumla
  • bigbaldhead1
    bigbaldhead1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Hazır hissediyorsan neden olmasın? Sevgilimi ilk buluşmanın sonunda öpmüştüm. İyi bir iletişiminiz varsa ve birbirinize yabancı değilseniz ertelemeye pek de gerek yok :)

0
    0 Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Ben öpüştüm şimdi beşinci yılım ama adamına denk gelmen çok önemli...

3
    1 Yorumla
    • Fantazmagoryaa
      Fantazmagoryaa
      +1 yıl

Çocuk çok sevimli 🥰 🧿

Yorumla
  • cookie1
    cookie1 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Uzun zamandır tanıdığım ama görüşme imkanı bulamadigim biri ise bu, evet

3
    0 Yorumla
  • _____tuğçe_____
    _____tuğçe_____ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 77%
    +1 yıl

Herkes bu soruyu soruyor gına geldi isteyen öpüşsun

2
    1 Yorumla
    • genckaptan30
      genckaptan30
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Yok daha. Neler arkadaş kafayı mı. yediniz ilk bulusmada abartı olur potansiyel sapık damgası yersin söyliyim temkinli ol ilk bulusma adı ustunde

0
    0 Yorumla
  • Okan_Akarsu1992
    Okan_Akarsu1992 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Valla ben Tokat yeme riskine karşı her türlü korumacı olurdum kendimi ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden

0
    0 Yorumla
  • canx6a
    canx6a Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

İlk bulusmada kücük ve tatlı opücükler iliskiye heycan ve cok fazla mutluluk katar ama bokunu cıkarmaman lazım yani olur

0
    0 Yorumla
  • BaŞgAnNıM
    BaŞgAnNıM Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

Öpüşmek derken? Starbucksın ortasinda sevişmeyin mk dudak yanak arasi bir yerden opulur ama masum olucak masum opucuk daha seksi olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Öpüşmek neki ben daha ilerisine bile gidiyorum bazen

5
    2 Yorumla
    • nghtyman_34
      nghtyman_34
      +1 yıl

vuhuu 😂😂

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

seni dinlemek isterim bana yazarsann

Yorumla
  • littlelilith0110
    littlelilith0110 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Biz ilk buluşmada s*kini görmeden rahat edemiyoruz canim ya

6
    1 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

illa görücem diyorsun:)

Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Isteyen öpussun ama ben sinir olurum ilk bulusmada yapismaya calisan birine. Az oturakli olsun

1
    0 Yorumla
  • tattuu
    tattuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Ciddi bir ilişki düşünüyorsan hayır takılmalık ise evet

1
    0 Yorumla
  • Zeynooommm
    Zeynooommm Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.

Bilimsel olarak yeni tanıştığınız birisiyle en az 2 ay cinsellik yaşanmamalı

1
    5 Yorumla
    • Taksoy
      Taksoy
      +1 yıl

hangi bilimde bu

Yorumla
    • Zeynooommm
      Zeynooommm
      +1 yıl

@Taksoy psikoloji

Yorumla
    • Taksoy
      Taksoy
      +1 yıl

yanlış ama bu

Yorumla
    • Zeynooommm
      Zeynooommm
      +1 yıl

@Taksoy hayır doğru bir erkeği etkilemek istiyorsanız 2 ay cinsellik olmamalı

Yorumla
    • Taksoy
      Taksoy
      +1 yıl

Yani bu değişir ama kişiden kişiye kime göre doğru erkek

Yorumla
  • NA-KD
    NA-KD Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

ne bu acele. ama yine de kendiniz bilirsiniz tabi. iliskiyi yasayan sizsiniz

1
    0 Yorumla
  • yyyryry
    yyyryry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.

bu ne mk ya kafayı mı yediniz el ele bile tutuşulmaz mk

0
    0 Yorumla
  • Küfürtanrısı
    Küfürtanrısı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Acele işe şeytan karışır dicem de bu direk şeytanlık zaten

0
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Öpüşülmeli tabi ki. Ama benim gibi tipsiz erkeklerle buluşmaz hiçbir kız.

0
    0 Yorumla
  • SlimShadyisBack
    SlimShadyisBack Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Birbirine karşı arzular ve çekim fazlaysa neden olmasın.

0
    0 Yorumla
  • yorgunyalniz
    yorgunyalniz Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

İlk buluşma yatağa atan varya seninki normal kalmış.

0
    0 Yorumla
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Öpüşme de olabilir, seks de yapılabilir. Gayet normal bence.

0
    0 Yorumla
  • omur3427
    omur3427 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Aranızda bir sır ve çekim varsa her şey olur. Önceden konuşulduysa yapılır

0
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Küçük bir buse olabilir. Daha fazlası olmasın. Hızlı gidilmesi sağlıklı değildir.

0
    1 Yorumla
    • gülümserkene
      gülümserkene
      +1 yıl

Bir dahaki seferi iple çekin.

Yorumla
  • meraklıbirgaye
    meraklıbirgaye Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Bence öpüşülür. Eğer romantik bir buluşmaysa ve anın akışıyla tam öpüşmelik bir an olmuşsa öpüşün gitsin.

5
    6 Yorumla
    • mhmtk1990
      mhmtk1990
      +1 yıl

Sen ilk buluşma da mı öpüştün yoksa ikinci vs de mi

Yorumla
    • meraklıbirgaye
      meraklıbirgaye
      +1 yıl

Benim biraz karışık. Biz arkadaştık normalde ama birbirimize açıldığımız ilk gün öpüştük. Çok özel ve güzeldi. Tam ayrılırken seni öpmek istiyorum öpebilir miyim dedi ben de öpebilirsin dedim sonra bakıştık gülümsedik ve öpüştük. O yüzden bence hiç sıkıntı değil öpüşülmesi:)

Yorumla
    • mhmtk1990
      mhmtk1990
      +1 yıl

Eğer iki insan birbirine ihanet etmeyecekse veya birbirine iyilik yaptıysa bunu bilen aklı başında insan nankörlük yapmaz doyasıya da her şey yapabilirler.

Yorumla
    • mhmtk1990
      mhmtk1990
      +1 yıl

Bende ilk öpüşmemde sormuştum istemediğini söylemişti, güvenebiliceğini güzel olacağını falan söyledim ve öpüştük sonraki buluşmalarımızda istemediğini bildiğim için ısrarcı olmamıştım

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

seni öpebilirim demeden öpseydi?
      o kişi ile daha sonra neler oldu? devam ediyor mu

Yorumla
    • meraklıbirgaye
      meraklıbirgaye
      +1 yıl

Ben söylemeden öpüceği sırada geri çekilmiştim o yüzden sordu muhtemelen. Evet hala sevgiliyiz şu an iyi gidiyor birçok şey. Daha 2 ay oldu biraz daha zaman var tam anlamak için ama şu an yolunda her şey

Yorumla
  • BekirD
    BekirD Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

çok çok hoşuna gittiyse öpüşülür
    lakin
    duygulara hakim olmak en doğrusudur

0
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

İtiraf ediyorum kabul ben öpüşmüştüm ama şimdiki aklım la yanlış

0
    0 Yorumla
  • Sütümüiçtimgeldim
    Sütümüiçtimgeldim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Niye olmasın görür görmez yapışacaksın, bi afallasın.

0
    0 Yorumla
  • selcuk-06
    selcuk-06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim tavsiyem hayır. Sırf ilk buluşmada bir kızla öpüştüğüm için soğuduğumu hatırlıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hızlı başlayan ilişkiler hızlı bitiyor cicim, bi falloş olarak söylüyorum bunu

2
    6 Yorumla
    • Senideseverimmmmmm
      Senideseverimmmmmm
      +1 yıl

Falloş derken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Senideseverimmmmmm akışkan peynir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Senideseverimmmmmm sana niye yazayım be, kaşarız ama kör değiliz

Yorumla
    • Senideseverimmmmmm
      Senideseverimmmmmm
      +1 yıl

Peki

Yorumla
    • fedaa
      fedaa
      +1 yıl

ahhahaha ulan böyle ayar görmedim gizli :D

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

selam seninle dertleşmek isterdim

Yorumla
  • UğurKoç_
    UğurKoç_ Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Öpüşmeyin bence günlük kiralık eşyalı evler var direkt ora da ilk buluşmayı gerçekleştirin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Bence ilk buluşmadaa yapılmamalı ikinciye kadar dayanın. d

0
    0 Yorumla
  • junPyo
    junPyo Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Sevişmişliğimde var muhabbetin gidişatına göre olabiliyor öyle şeyler

0
    0 Yorumla
  • BADLOWE1234
    BADLOWE1234 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Millet ilk buluşmada yatağa giriyor sen ipusmek diyon

0
    0 Yorumla
  • karsiyakaliali
    karsiyakaliali Takip Et
    Master Yaş: 61
    +1 yıl

Ergenler hep aynı soru. İsteyen öpüşür isteyen s.. kisir.

0
    0 Yorumla
  • Rilari
    Rilari Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

İki tarafın birbiriyle olan çekimi ile alakalı öpüşülebilir ama sonucu pek istediğiniz gibi olmayabilir💁🏻‍♀️

1
    0 Yorumla
  • KsKҽdisi
    KsKҽdisi Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Karşılıklı istiyorsanız öpüsebilirsiniz.

6
    0 Yorumla
  • KedimmBenVeYatağım
    KedimmBenVeYatağım Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Ne istiyorsanız onu yapın bunun kuralı yok

6
    2 Yorumla
    • ɗєєρɳooʈ
      ɗєєρɳooʈ
      +1 yıl

Dalın gidin diyorsun yani

Yorumla
    • ilkerdemircann1
      ilkerdemircann1
      +1 yıl

Yardirke

Yorumla
  • morcivcivv
    morcivcivv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Kendini biraz ağırdan sat yoksa çok çabuk vazgeçerler senden

0
    0 Yorumla
  • Taksoy
    Taksoy Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.

neden öpüşülmesin sevişilir bile yeterli sinerji olsun

0
    0 Yorumla
  • Adamabahyow
    Adamabahyow Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Tanımadığın biriyle öpüşmüş olursun. Ağzı da pis kokuyorsa, ha evet, birdaha görüşmemek üzere öpebilirsin :D

0
    0 Yorumla
  • Lorianaaa
    Lorianaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

eveeet hemde çok güzel olur

5
    0 Yorumla
  • realmhmt
    realmhmt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Hislere ve gidişata bağlı ama yine de ilk bilusma için fazla iddialı bir olay...

1
    0 Yorumla
  • LalalallaaLlla
    LalalallaaLlla Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Yok canım direkt evlenin

4
    0 Yorumla
  • Κλεοπάτρα
    Κλεοπάτρα Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Olabilir o samimiyeti yakalarsanız

4
    0 Yorumla
  • Gizeemlibirisii
    Gizeemlibirisii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Biz öpüşmüştük hatta sonraki her buluşmada daha ileriye gittik çok güzeldi

0
    0 Yorumla
  • MuTuGoR
    MuTuGoR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Karşılıklı bir beğeni ve çekim oluşmuşsa neden olmasınki...

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada öpüşülür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İlk buluşmada öpüşülür mü? 126 cevap verildi
İlk buluşmada öpüşülür mü? 63 cevap verildi
İlk buluşmada öpüşülür mü? 27 cevap verildi
İlk buluşmada öpüşülür mü? 91 cevap verildi
İlk buluşmada öpüşülür mü? 39 cevap verildi
İlk buluşmada öpüşülür mü? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨