+1 yılMerhabalar arkadaşlar öncelikle şöyle başlamak istiyorum. Evde bir sürü sorun var ben bir gün elime süpürge alarak merdivenleri süpürmek için evden çıktım kendi kapımdan başlayarak aşaya kadar indim bir baktım ki yerlerde can kırıkları var eltim kapıyı kırıp evden çıkıp gitmiş bende cam kırıklarını süpürerek armut ağacının altına süpürdüm bnim kızım engelli ve sürekli evden dışarı çıkıyorum hastanelere fiziklere gidiyorum bir kaç gün bekledim eltim oradaki cam kırıklarını görür temizler diye ama temizlemedi. Sonra Bnde görsün hatasını anlasın diye cam kırıklarını aldım kapısını koydum. Akşam oldu eltim eve geldi. Eşini aradı biz duyalım diye telefonda eşiyle konuşurken işte arayalım polis çağıralım diye eşini telefonda kışkırttı eşi eve geldiğinde eşimi aradı. Siz mi attınız benim kapıma o cam kırıklarını dedi. Eşimde git karına sor dedi. Oda sordum. Sınava yetişeceğim için toplayamadım demiş hergun mu acelesi var hergun biyerlere gidiyor kaynım telefonda eşimi tehdit etti. Sizin. Gibi aşalık görmedim şimdi polisi arıcam eğer orayı toplamaZsanız dedi sizin bu yaptığınız insanlıga sığmaz dedi. Ve polisi aradı. Polis geldi. Olanları anlattılar polise o anda polis sordu siz ne oluyorsunuz dedi kardeşiz deyince polis güldü ve gitti. Eşim de Bn aramadım sizi kusura bakmayın Bn bu olay için sizi rahatsız etmezdim dedi ve gittiler aradan 1 hafta 10 gün geçti ve onların tuvaletinden bizim tuvalete su damlamaya başladı defalarca söyledim gerekirse tuvaletini kır yeniden yaptır felan da dedim usta geldi baktı bizim tuvalete ilk geldiğinde baktı sonra onların tuvaletine çıktı baktı suyun damlamasını kesmek için çekomatik Çek felan demiş. Usta ama yine ustanın dediğin uygulamadılar yine çeşmeden su akarcasına bütün tavanın heryeri akmaya başladı bu sefer dışardan tarafta akmaya başladı. Ve Bn tekrar söyledim tamam dedi kaynım ustayı tekrar cagıracam ama bu sefer sizin tavanı kırıp bakacak su nerden sızdırıyor bakacak dedi sonra kaynım bni aradı usta gelecek bnim gelememe gerek var mı dedi Bnde gelmene gerek yok dememe ragmen ustayla birlikte kalkıp gelmiş eşimle konuşmuyor zaten neden gelsin diyim ki neyse kapıya gelince eşim dedi ki kaynıma neden geldin senin gelmene gerek yok diyip geri gönderdi. Neyse kaynım eve çıkınca bna mesaj attı ben seni aradım benim gelmeme gerek var mı dedim gelsin dediniz adamın yanında yaptığınız şerefsizliğe bakın bir daha bana bu sorun için mesaj atmayın sakın ne haliniz varsa görün artık beni hiç ilgilendirmez diyip engel atmış usta gitti aradan baya zaman geçti ve su hala durmadı. Hala çeşmeden akar gibi akıyor bilerek kasıtlı birşekilde…. Eşim tuvaletin üstünü nuşambayla kapattı kafamıza pis su damlamasın diye ve o gün bir hafta eşim evde kaldı bir hafta boyunca oranın videosunu çektik neyse bn eltime dedim. Ki neden suyu açık bırakıyorsun bilerek mi yapıyorsunuz dedim su aşaya çeşmeden akar gibi akıyor kasıtlı mı yapıyorsunuz felan dedim bana cvp bile vermeden evine çıkıyordu o sırada eşim evden çıktı eltime dedi. Aç kapıyı tuvalete bakacam dedi oda eşim gelmezse kaynım gelmezse sana kapı açmam felan dedi eşim hiç bir şey yapmadı polis polis demeye başladı hem suçlu hem güçlü tuvalete girmeden sabah ben evden gittim felan dedi ama yalandı tabi neyse bn gidip kaynımı çağırdım geldi eşimle birlikte girdiler Bn girmedim eve zaten girmekte istemiyordum neyse eşim kaynım eltim içeri girdiler kapıyı örttü eltim tabi ama ses dışarı geliyor Bn kapıdan dışarıdayım eşim kaynım tuvalete baktılar resmen basamagın arasına hortumu sokmuş suyu açıp evden öyle gitmiş bilerek kasıtlı bir şekilde eşim dediki Bn polise bir kere gittim dedi bir daha gidicem ondan sonra mahkemeye gidicem dedi bunu sen kasıtlı açık bırakıyorsun Bn bu pisliği çekmek zorunda değilim dedi. Aşada Bn rahatsız olursam herkes rahatsız olur dedi tam evden çıkıyordu. O sırada kapı pat diye kapandı. Eşim sinirlendi kapıyı tekrar vurdu ve içeri girdik tekrar eltimle kaynım içerideydi eşim sen nasıl öyle kapı çarparsın bana dedi. Bn eşimi geri çektim aldım aşaya indim eltim tuvaletin pisliğini bilerek kasıtlı akıtıyor. Onu görmüş olduk neyse araya en küçük kaynım girdi eltimin kocasıyla konuştu. O da demiş tamam bugün usta gelecek yapacak ustaya iyi davransın insan gibi davransın felan demiş telefon da yine iğneleyici konuşmuş neyse usta yukarı çıkıp bütün duvarları kırmış usta bilene görmüş. Onların yaptığı şeyi demiş bu su sızıntısı sizin dairenize bilene zarar vermiş. Demiş. ama tekrar akıtıyorlar hala çeşmeden akar gibi akıyor. Neyse bnim karakola gidip şikayette bulunmam gerekirken onlar bizi şikayet etmişler ağıZa alınmıcak şeyler söylemişler yok bana süriyeli dedi yok bana bacım dedi yok bana Zina yapıyorsun dedi bu kelimeler kullanılmadı bilene asla bnim engelli çocuğum var asla yalan söylemem. Bnim kapımda kamera var gelin bakın demişler polise biZ tuvalimizin suyunu kesmemize rağmen evimizi bastılar demiş eşim oraya kardeşiyle çıktı tekde değildi üstelik vede Bnde yanındaydım öyle birşeyde söz konusu değil eltim geldiğinden beri evde huzur denilen hiç bir şey kalmadı ya kaynanama bulaşıyor ya bana kaynanamın 30 40 tane kiler yerinden çalarak tuvalete boşaltmış onlar bnim takıları çaldı BNde onların şişelerini demiş kaynanama Zorla 200 TL para vermişler ama kaynanam bu sadece şişeleri karşılar ya içindekinin parası nerde diyor halen ama helal etmiyorum diyor kardeşiyle küsken birden bire bu sene kardeşiyle konuşmaya başladı çünki kardeşi eşime onun neler yaptığını söylediği için barıştı ve eltim annesiyle birlikte eşime büyü yaptırmaya gitmiş bu olaylardan sonra kardeşi eşime telefonda söyledi kendisi eşiyle nişanlıykende evliykende yediğine içtiğine bişey ler katıyormuş belkide kendine bağlama buyusu yaptırmışta olabilir size soruyorum lütfen söyleyin şimdi bu yazıyı okuyun suç benim mi onun mu bn 9 senelik gelinim o 3 senelik gelin ve evdeki herkes onun yüzünden birbirine düşman diyer eltime de demiş sen bnim çocuğumu kıskanıyorsun 3 kere görmeye geldin artık gelme demiş bn eşimin ailesinden bıktım demiş onlardan kimseyi istemiyorum demiş küçük eltimde demiş sen nedemek istiyorsun bn de bu ailedenm demiş ve oda 1 senedir onunla konuşmuyor şimdi suç bizim mi onun mu sorarım size….
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ilk buluşma durumunu neden bu kadar sorgular insanlar çözemiyorum gerçekten, ya bu cekimle alakalı bir şey, 1. Bulusma 11. Bulusma diye bir şey yok, o an ne isterse yasayabilir insanlar,, neden birileri seni basit görecek diye istediğin şeyi yaşamayı zorla ve inatla ertelemeyi düşünürsün ki
00 Yorumla
İlk buluşmada şu olmaz bu olmaz diye bi kural yok ancak iki tarafda birinden eminse ilişki konusunda ciddi ise ilk buluşmada öpüşmek seks yapmak bi tık düşündürücü açıkcası yargılamıyorum sadece durumu düşünmeniz adına yazdım umarım süper bi ilişkin olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk buluşmada öpüşülmez diye bir kural yok. Karşındaki kişi ile arandaki çekime, paylaştıklarınıza göre degisir ve öpüşebilirsin. Bu seni basit herkes ile öpüşen yollu bir kadın yapmaz. Fakat her buluşmada herkes ile öpüşüyorsan işte o zaman bir sorun var demektir.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada öpüşmek bayağı yürekli is ama iki tarafında gönlü varsa öpüşür.
00 Yorumla Şu hayır diyenler neyin kafasını yaşıyo. Mesafe ilişkisi yaşayanlar napsın. Evet çok doğru değil ama diyelim ki tanıştın 3 ay konuştun sonra hadi buluşalım dedin. 3 ay zaman geçirmişsin taaaaa bilmem kaç kilometre yoldan seni görmeye gelmiş ilk buluşma sarılamam öpemem tribine girersen ooooooo buluşma o zaman
50 YorumlaÖyle insanlar var. Hatta liseye giderken benim sosyal medyamda bir sürü kişi ekliydi. Biri farklı bir şehirden biriyle sevgili olmuştu. Bunlar İnternet üstünden tanışmıştı benim gibi. Neyse erkek tarafı kızımızın yanına gitmiş idi. Daha ilk gittiğinde biri dudak dudağa fotoğrafını çekmiş ve erkek tarafımız facebookuna koymuştu. Yani öylesi var ama bence biraz zamana bırakın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence öpüşülür eskiden olmaz diye düşünürdüm hızlı olur gibi. Ama iyi geçerse buluşma her şey uyumlu giderse ve gerçekten hissedersem öpüşmekte sıkıntı yok. Ne olursa olsun pişman olmamak lazim eğer güzel vakit geçirdiysen ve öpmek istediysen öpersin ya bu kadar. Çok düşünmek çok kasıyor insani bence.
51 Yorumla- +1 yıl
Akışına bırakmak lazım 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk buluşmada ne öpüşmesi kafayı mı yediniz. en son flörtüme 2. buluşmada elimi tutmasına bile izin vermediğim için ilgisi bi anda dağıldı. tek dertleri cinsellik çünkü. yapmayın kızlar kendinize yazık etmeyin. bedeniniz sizin en özeliniz önünüze gelen herkes dokunmamalı
20 Yorumlaİlk buluşmada yapmayacağım şeylerin başında geliyor bu. El ele tutuşmak bile fazla olur bana göre. İkinci, üçüncü buluşmada yapılmalı bunlar. İlk buluşmada en fazla hoş geldin, güle güle sarılması olur :))
10 YorumlaEğer iki insan arasında gerekli etkileşim varsa bu ister ilk buluşma olsun ister son buluşma olsun fazlası azı yoktur
40 YorumlaEvet fazla. Hiçbir buluşmada olmaması gerek fikrimce.
50 Yorumla- 33 Yorumla
- +1 yıl
Beğendim 😄
- +1 yıl
Sesin ne güzel yav 🙂
+1 yılHissettiğine bağlı bence. şimdi sabah 10 da buluştun diyelim aksama kadar birliktesindir ve güzel hissetmişsindir diyelim günün sonunda öpüşmek normal olabilir bence ama bir saatlik kahvenin ardından çocuğu şak diye öpersen bu da yine hissettiğindendir ben ilk söylediğimi yapardım sadece :)
10 Yorumla
+1 yılNe haliniz varsa görün ama sana diyeceğim bir ilişkiyi ciddi düşünüyorsan öyle şeyler asla olmaz. Zaten evlenince bol bol olacak niye hevesi tüketiyorsunuz zevk için.
10 Yorumla
+1 yılFlört olarak buluşuyorsanız öpüşülmez bence. Hani çekim olabilir arada iki taraf da isteyebilir ama bazı şeyleri hemen aceleye getirmemek lazım. Ama eğer uzun zamandır flörtseniz ve sonunda ikiniz de birbirinize karşı sevgi ile bir ilişkiye başladıysanız öpüşülür. Şöyle de var eğer uzun zamandır sanaldan arkadaşsanız ve sevgili olup ilk defa buluştuysanız yine öpüşülmez bence.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada şu yapılmaz, son buluşmada bu yapılır... kurtulun kalıplardan kurallardan içinizden ne gelirse onu yapın. Hayattan daha fazla zevk aldığınızı hissediceksiniz
00 Yorumla
+1 yılmantık yürütürsen anlarsın sende bence ilk ikinci üçüncü buluşmada bile olmamalı insanlar öncelikle bir birini iyice tanımalı ne öyle yanmış gibi bana ters mevzu
00 Yorumla
+1 yılHazır hissediyorsan neden olmasın? Sevgilimi ilk buluşmanın sonunda öpmüştüm. İyi bir iletişiminiz varsa ve birbirinize yabancı değilseniz ertelemeye pek de gerek yok :)
00 Yorumla
+1 yılBen öpüştüm şimdi beşinci yılım ama adamına denk gelmen çok önemli...
31 Yorumla- +1 yıl
Çocuk çok sevimli 🥰 🧿
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uzun zamandır tanıdığım ama görüşme imkanı bulamadigim biri ise bu, evet
30 Yorumla
+1 yılHerkes bu soruyu soruyor gına geldi isteyen öpüşsun
21 Yorumla- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok daha. Neler arkadaş kafayı mı. yediniz ilk bulusmada abartı olur potansiyel sapık damgası yersin söyliyim temkinli ol ilk bulusma adı ustunde
00 Yorumla
+1 yılValla ben Tokat yeme riskine karşı her türlü korumacı olurdum kendimi ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden
00 Yorumlaİlk bulusmada kücük ve tatlı opücükler iliskiye heycan ve cok fazla mutluluk katar ama bokunu cıkarmaman lazım yani olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Öpüşmek derken? Starbucksın ortasinda sevişmeyin mk dudak yanak arasi bir yerden opulur ama masum olucak masum opucuk daha seksi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşmek neki ben daha ilerisine bile gidiyorum bazen
52 Yorumla- +1 yıl
vuhuu 😂😂
+1 yılBiz ilk buluşmada s*kini görmeden rahat edemiyoruz canim ya
61 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIsteyen öpussun ama ben sinir olurum ilk bulusmada yapismaya calisan birine. Az oturakli olsun
10 Yorumla Ciddi bir ilişki düşünüyorsan hayır takılmalık ise evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılBilimsel olarak yeni tanıştığınız birisiyle en az 2 ay cinsellik yaşanmamalı
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ne bu acele. ama yine de kendiniz bilirsiniz tabi. iliskiyi yasayan sizsiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. bu ne mk ya kafayı mı yediniz el ele bile tutuşulmaz mk
00 Yorumla
+1 yılAcele işe şeytan karışır dicem de bu direk şeytanlık zaten
00 Yorumla
+1 yılÖpüşülmeli tabi ki. Ama benim gibi tipsiz erkeklerle buluşmaz hiçbir kız.
00 Yorumla
+1 yılBirbirine karşı arzular ve çekim fazlaysa neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma yatağa atan varya seninki normal kalmış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşme de olabilir, seks de yapılabilir. Gayet normal bence.
00 Yorumla Aranızda bir sır ve çekim varsa her şey olur. Önceden konuşulduysa yapılır
00 Yorumla
+1 yılKüçük bir buse olabilir. Daha fazlası olmasın. Hızlı gidilmesi sağlıklı değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir dahaki seferi iple çekin.
+1 yılBence öpüşülür. Eğer romantik bir buluşmaysa ve anın akışıyla tam öpüşmelik bir an olmuşsa öpüşün gitsin.
56 Yorumla- +1 yıl
Benim biraz karışık. Biz arkadaştık normalde ama birbirimize açıldığımız ilk gün öpüştük. Çok özel ve güzeldi. Tam ayrılırken seni öpmek istiyorum öpebilir miyim dedi ben de öpebilirsin dedim sonra bakıştık gülümsedik ve öpüştük. O yüzden bence hiç sıkıntı değil öpüşülmesi:)
- +1 yıl
Ben söylemeden öpüceği sırada geri çekilmiştim o yüzden sordu muhtemelen. Evet hala sevgiliyiz şu an iyi gidiyor birçok şey. Daha 2 ay oldu biraz daha zaman var tam anlamak için ama şu an yolunda her şey
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. çok çok hoşuna gittiyse öpüşülür
lakin
duygulara hakim olmak en doğrusudur00 Yorumlaİtiraf ediyorum kabul ben öpüşmüştüm ama şimdiki aklım la yanlış
00 Yorumla
+1 yılNiye olmasın görür görmez yapışacaksın, bi afallasın.
00 YorumlaBenim tavsiyem hayır. Sırf ilk buluşmada bir kızla öpüştüğüm için soğuduğumu hatırlıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHızlı başlayan ilişkiler hızlı bitiyor cicim, bi falloş olarak söylüyorum bunu
26 Yorumla- +1 yıl
Falloş derken
Cevap sahibi+1 yıl@Senideseverimmmmmm akışkan peynir
Cevap sahibi+1 yıl@Senideseverimmmmmm sana niye yazayım be, kaşarız ama kör değiliz
- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öpüşmeyin bence günlük kiralık eşyalı evler var direkt ora da ilk buluşmayı gerçekleştirin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ilk buluşmadaa yapılmamalı ikinciye kadar dayanın. d
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevişmişliğimde var muhabbetin gidişatına göre olabiliyor öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılMillet ilk buluşmada yatağa giriyor sen ipusmek diyon
00 Yorumla
+1 yılErgenler hep aynı soru. İsteyen öpüşür isteyen s.. kisir.
00 Yorumlaİki tarafın birbiriyle olan çekimi ile alakalı öpüşülebilir ama sonucu pek istediğiniz gibi olmayabilir💁🏻♀️
10 YorumlaKarşılıklı istiyorsanız öpüsebilirsiniz.
60 Yorumla
+1 yılNe istiyorsanız onu yapın bunun kuralı yok
62 Yorumla- +1 yıl
Yardirke
+1 yılKendini biraz ağırdan sat yoksa çok çabuk vazgeçerler senden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. neden öpüşülmesin sevişilir bile yeterli sinerji olsun
00 Yorumla
+1 yılTanımadığın biriyle öpüşmüş olursun. Ağzı da pis kokuyorsa, ha evet, birdaha görüşmemek üzere öpebilirsin :D
00 Yorumlaeveeet hemde çok güzel olur
50 YorumlaHislere ve gidişata bağlı ama yine de ilk bilusma için fazla iddialı bir olay...
10 Yorumla
+1 yılYok canım direkt evlenin
40 YorumlaOlabilir o samimiyeti yakalarsanız
40 Yorumla
+1 yılBiz öpüşmüştük hatta sonraki her buluşmada daha ileriye gittik çok güzeldi
00 YorumlaKarşılıklı bir beğeni ve çekim oluşmuşsa neden olmasınki...
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat