Aklım yok akıl istiyorum. Ben buna Fake üzeri aşk ilan ettim tabi bu ben olduğumu anladı ertesi gün takip etmedigi halde hikayeme bakmisti. Neyse bugün ablam falan kontörül için gittik yine asistan bir şeyler yazdırırken sesi tripliydi 😅Arada dik dik baktı ablama bana niye ulaşmadin hava yoluyla mi ulascaksin derken bana baktı gülerek. Laf mı çakıyor anlamıyorum 😔
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aklın yok akıl mi istiyorsun 😂 bu kafayla nasıl yaşadın bu zamana kadar acaba
Kafam karışık, anlayamazsın
Ya hahahahahahahahahaahahahahahaha başka bir şey söylemiyorum 😂😂😂
Ne oldu 😶
Gerçekten bu kadar gülüncek ne var. ?
aklın yok ya ona gülüyorum :D
Senin gibi doktorun odaya kitleleyip seni taciz ettiğini anlamiycak kadar aptalsın 😂
yok ben neyin ne olduğunu gayet iyi anlıyorum işime geldiği gibi soruyorum sadece :D
O zaman sen daha dikkatli ol tatlım, ben adamı aydan aya görüyorum zaten ama seni fena gözlerine kestirmisler bana değil de kendine yan sen 😂
ben senin gibi kaşınmıyorum sıkıntı yok 😘
Ergenlik diz boyu. Doğadaki vahşi hayvanların flörtleşmesi daha modern hahahaha
Ne zavallısın hiç aşık olmadığın bellin
Aşık oldum ve çok çok da güzel bir ilişkim var. Bu yazdıklarının aşkla alakası yok bu arada :D
Ben aşık oldum, buda aşkın başlangici. Kavuşmamiz çok zor. Senin gibi öküzün aşk yaşadığını hiç sanmam 😂
Senin ne düşündüğün kimin... inde acaba :D Boş yapma ikile.
Hayır bunu ergence buldun ama ne yapmamızı bekliyorsun? Hastane de sevişelim mi? Şaka mısın?
Ne yaparsan yap. Daha flört etmeyi bilmiyor beni eleştiriyor. Aklı yok fikri var :D
Ay ne yapmamı bekliyorsun nasıl flört edilir söyle öğreneyim neden böyle söyledin
😂😂 gidip direk söyleseydin keşke
Hastane icinnde zor ya 😂 kendimden de yazamam ki
sevdiğini belli etmemek başkalarına fırsat vermektir ama 😂😂
Ettim zaten biliyor duygularımı. Böyle laf çaktı bana bakarak. Bir de imali şekilde
sende az değilsin heee 😂😂 adamın egosunu okşamışsın
Ahaha neden ki 😂
sevdiğini sölemişsin çünki :D
laf çakti anlmiş sen oldgunu
Onu anlatmaya çalışıyor dimi bir de bana bakarak dedi bunu ondan panik yaptım
evet cok zekiymiş ama bi yönden bilmesi iyi olmus asıkmısn ona gecekten
Çok aşığım, dayanmadim Fake den itiraf ettim o onaylı konuştu ama reddetim gibi oldu bunu demesi garip geldi bir de bana bakarak
hayırlısı olsun bşr baslangıc olmus gınede cok baglanma akişina birak o da karşilik verecektir kesin ve giyimine sacina parfümüne cok dikkt et
Ya kış olduğu için çok seksi giyenemiyorum. bugün makyaj falan vardı zaten montum de iyiydi bir saçım kötüydü 😂bir daki gidişimiz de daha güzel giyinicem inşallah dediğin gibi olur canım benim inşallah 🙏
olacak hangi şehırde hastane
Eskişehir devlet hastanesi. Tam söylemiyim.
söledın zaten
özel sohbet edebln seks
Nasıl yani
mesaj atarsan analatym
Olur
Yaşları niz ne
O 36 ben 25 neden sordun?
İyice araştırdım mi doktor u
Evet çok iyi biri kibirsiz, güler Yüzlü hastalarına aşık bir adam
Ailesi senin ailen kabul edecek mi
Dur bakalım ortada bir şey yok daha. 😂
Olursa
Ah keşke ama zor
E neden dert ediyorsun ya
@savas0642 beyefendi siz belki önceki soruları görmemiş olabilirsiniz fakat bu hanımefendinin ilgilendiği doktor evli ve çocuklu yani bilmediğinizden belirtmek isterim :D
@belizcan bu oyuzden mi kivraniyor
Ee yani, bekar biri olsa bu kadar rahat olmam bilse ne olur
@savas0642 evet ondan kıvranıyor :D
Sana şunu soyleyim boşuna uğraşma senin kullanır atar
Şimdi kızlar neden bekar erkek secmiyorda evli evlenip boşanmış çocuklu kişileri seçiyor anlamiyorum
Ya sen şu doktor delisi hemşire kıza bakma. O sadece hakaret etmeyi biliyor buna gelen hastalara acıyorum yazık onları da azarlıyordur. Farkındayım ama çıkmazdayım aşığım unutmam gerek ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Beni evli erkek avcısı gibi görmenize pes diyorum, el değmemiş kızlardanım ben tertemiz ilk defa birine yoğun duygular besliyorum ama onun suçu zaten uzakta duruyorum.
doktor delisi kim belli bence evli adamdan uzak dur 😂
Evli olduğunu biliyorsun niye vazgeçmiyorsun onu anlamıyorum o kadar insan var sana danışan evladı biri gelir iste
@belizcan Hayatımda ilk defa bir Doktora ilgi duydum ben, önceden Doktorları sevmezdim bile ama bu adamın iyiliği, kibarlıgi etkiledi diğerlerinden farklı diye
@savas0642 bey haklı evli olduğunu bildiğin halde neden hala bu soruları soruyorsun onu görme ihtiyacında bulunuyorsun hiç bir şeye zorunluluğun yok kendine bahaneler yaratıyorsun az çok insanların sana yazdığı şeylerde aynı ama hala anlamıyorsun gerçekten samimi şekilde söylüyorum uzak dur bir daha da yanına gitme üzülürsün..
@belizcan Ve eminim senin çevremde olsa bu adam sende etkilenirdin, bu gördüğüm suratsız, tipsiz doktorlara benzemiyor. Gerk diksiyonu gerek kibarlıgila harika bir adam benim bu yaptığımi bile sineye çekti kibarca karşıladı böyle adamlar insnalarin karşısına yüz yılda bile çıkmaz emin ol
Sen ne işle meşgulsün
çıkmıyor olabilir senin yaptığını alttan da alıyor olabilir ama sırf sen hala ona yanaş diye değil kibarca anlatmaya çalıştığındandır sen hala ısrarla o hastaneye o doktorun yanına giderek hata üstüne hata yapıyorsun eşi ve çocuğu var bunu unutma.
@belizcan Gitmek istemiyorum ama ablam destek istiyor, bende olucaklari biliyorum ama kafamdan atamıyorum. Fake de evli biriyle olucak kadar karaktersiz değilim bile dedim ama dediğim gibi çok etkiledi hayatımda gördüğüm en mükemmel adam. Mesleğine ve hastalarına aşık resmen. Kibirsiz şirin biri ama unutucam zaten bir niyetim yok
unutacaksan bu soruları sormayı bırakmaktan başlayabilirsin sordukça ilgilendiğin anlamına gelir beyninden de atamazsın.. ablanda annen babanla gidebilir illaki sana ihtiyacı yok diye düşünmekteyim işim var gibi bir tepki verirsen zorla götürecek hali de yoktur herhalde.
@belizcan Bu laf çalmasından sonra gidemem zaten 😔yerin dibine girdim ama unutmak öyle kolay değil işte ama cabalıycam. Biraz cemkirsen de desteğin için sağol 🙏burda çok doktor soruları görmeye başladım bu Doktorlarin geneli değil ama çoğu sağlam ayakkabı değil sende dikkat et lütfen hemşire olarak fazla güzelsin ak baba gibi fırsat kollarlar. 🙏
çemkiriyorum çünkü gerçekten bu sitede bu tür sorular çok var ve gördükçe deliriyorum evli çocuklu insanlardan uzak durulması taraftarıyım kafana takıldığın bir şey olursa hastanelerle ilgili yazabilirsin özelden bana rica ediyorum teşekkürler iyi günler
@belizcan Tabi yazarım, Teşekkür ederim iyi günler canım 🙏