- +1 yıl
Hatalarından ders çıkartıyorsan ve bunu düzeltmek için çabalıyorsan pislik birisi olamazsın. Birisi beni aldatsaydı kesinlikle onunla barışmazdım fakat her zaman rahatlamak için onun üzüntüsünü görmek isterdim. Pişmanlığını kocana hissettirmeni tavsiye ederim. En azından yaptığın bu hatayı telafi etmek için bir çaban olmuş olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- +1 yıl
Evet. Çünkü boşanma seçeneği varken bunu tercih etmişsin.
Kizlar soruyorda her 3 sorudan biri kocamı aldatıyorum soruları ile dolu... Hanımlar kendinize gelin.30 Yorumla - +1 yıl
Troll olduguna inanmak istiyorum biliyor musun? Cunku igrenc bu. Sevmiyorsan bosan kardesim cek git. Ayrilmak istiyorum demek zor degil be. O adama bunu yapinca eline geciyor? Amann kime konusuyorum ki 😒
00 Yorumla - +1 yıl
Tövbe et şeytana nefsine uydun büyük ihtimal pislik diyecek kadar pislik sana pislik diyenler kimbilir ne boklar yiyolar kınadıklarını yaşarlar onlarda
10 Yorumla Pislik denmez ama yaptığın baya cannyakar ya ben olsam elimden geldigince hatamı düzetirim ve iliskime zarar vercek birsey yapmam son olarak pislik degilsin merak etme
00 Yorumla- +1 yıl
Hatandan geri dönmeyi becerebilirsen hayır değilsin. Her şey insanlar için. En kısa zamanda cozutmadan kendine gel.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır değilsin ama eğer istersen seni tanımak isterim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Yanlış bi davranış pişmansan iyi ama deyilsen çok kötü
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Direkt durumları bilmeden eleştirmek olmak, aldatma nedenin önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir hatan olmuş bu seni pislik yapmaz ama sebepleri ne ve nasıl düzeltirsin bu önemli.
00 YorumlaEvet , sen pislik birisin.
Madem sevmiyorsun boşan, aldatmak ne ya.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. pislık olduğunu söyleyemem ama bir tokat ile kapının önüne koyulacak kadınsın.
00 YorumlaSen bu soruları soran aynı kişisin sanırım hep gizli ve aynı konu insanları kışkırtmak ve yorum yazmaları için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. aldatma kabul edilemez tabi. şimdi yine aynı hisler mi var.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
çok yaptık zamanında. pişmanlık duygusu zamanla kaybolacaktır.
00 Yorumla - +1 yıl
Erkeklerle kadınların aldatması çol farklı kadının adının çıkması hayatını kaydırır bu açık
00 Yorumla - +1 yıl
Keşke herkes de aldattıkdan sonra böyle düşünse ama inşallah bu pişmanlık olarak gelir yani devamı gelmez alışkanlık yapmasın🙂🤔
00 Yorumla - 8 ay
Sen pislik biri değilsin sadece kaşar hayat kadını ne ayıp
00 Yorumla - +1 yıl
Yoo niye herkes herkesi aldatıyor moda artik aldatmak
00 Yorumla - +1 yıl
Pislik Demiyelimde ne diyelim yani aldatmışsın yaauu🙄
00 Yorumla asla. her aldatmanın altında bir neden yatar. seninki ne?
00 YorumlaSebebin onun yüzünden miydi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır
Evet vicdan hiç mi duymadın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Duydum
kusura bakma ama evet :\
00 Yorumla- +1 yıl
Kendini bilmen guzel hayatim
00 Yorumla - +1 yıl
Olan olmuş yapacak bişey yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pislikte lafmı önde gidenisin hemde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Kötü kadın Müzeyyen gibi oldun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. insanın kendini bilmesi önemli
00 Yorumla- +1 yıl
Neden aldattığına bağlı...
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kocanın haberi var mı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bize söylemeseydin iyiydi
10 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyorsan ayril niye aldatiyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Sence