Şu konuşmayı bi okur musunuz ya? İnsan hiç mi kıskanmaz. Profil fotoğrafıma “erkekler yavşar söylim” dedi. İnsan hiç mi sevgilisini kıskanmaz anlamıyorum ki
Sevgilim hiç kıskanç değil, bir insan sevgilisini hiç mi kıskanmaz?
Kıskanmasa erkekler şapar demezdi bence :D Artık sevdiceğine nasıl bir güven verdiysen sana gözü kapalı güveniyor. Bundan şikayetçi olacağına mutlu olmalısın. Zaten kıskançlığın temelinde de sevgiden ziyade güvensizlik yatar. Şahsen ben de güvendiğim sevgilimi kıskanma ve kısıtlama gereği duymazdım. Kısaca sana güvendiği için sadece tatlı bir şekilde uyarma gereği duymuş. Farkındaysan sen ne yapacağını biliyorsun demiş. Bu cümlesi bile güvendiğini gösteriyor. Böyle küçük ve önemsiz detaylara takılmamanı tavsiye ederim.
Merhaba, kıskançlık dozunda güzeldir yani ne aşırı abartmak gerekir, ne de bu şekilde tabiri caizse saldım çayıra mevlam kayıra yapmamak lazım. Sanki kankanız ya da yakın bir erkek arkadaşınız gibi konuşmuş. Sevgiliniz gibi değil de sanki tam olarak böyle gibi hissettim. Yani bu kadar çok boşvermişlik hangi kültürden olursa olsun, oranın erkeğine yakıştırmıyorum şahsen. Tamam kıyafete karışmayıp sizin özgürlüğünüzü kısıtlamak istememiş olabilir yani baskıdan kaçınarak bir şeyler yapamayacağının farkında olabilir ama en azından şu tarz bir cümle kurmaması ve sizin bu şekilde çıkmanızın kendisini rahatsız edebileceğini falan dile getirmesi gerekirdi. Size güvenmesi güzel bir şey ama güveniyor diye de böyle yapılmaz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yani herkes kıskançlığını aynı yansıtamaz. Burada daha çok sana güvendiğini söylemiş, sen ne yapacağını biliyorsun diyor bu güzel değil mi? Kıskançlık yaptığı zaman da yaygara çıkıyor sonra bir sürü tartışma. O yuvarlak içine aldığın kısım hoşuma gitmedi ama onun haricinde bir sorun yok bence.
Merhaba Kıskanıyor ama sana güveniyorum diyor Birazda güzel tarafindan bakın olaylaraAsarım keserim onu sakın kimse görmesin dese hoşuna gider miydi hayır dimi. Her insanın tarzı farklıdır bu sözü ile sevgisini anlamaya çalışmak haksızlık olur
Sonunda sen ne yapacağını biliyorsun diye belirtmiş. Illaki hayata erkek kısıtlaması olmadan devam edemeyen ve kendini sosyal ağda bile korumak ihtiyacı olan kedi gibi gören hemcinsimi anlamam mümkün değil. Iliskide olduğunuz ortada olan bir şey. Profil resiminize de kendiniz karar verebilecek düzeyde birisisiniz. "Hayır kaldır o resmî! " Deseydi hoşunuza gidecekti yani öyle mi? Kıskanma belirtisi olarak alacak ve mutlu olacaksınız. Bu tiplemelerdeki erkekle uzun vadede ilişki yürümüyor. Bugün profil resiminize yarın telefon rehberinize, sosyal ağ şifrelerine ve kılık kıyafete kadar yürür o iş. Bir bakarsınız ki o kıskanç sevgiliniz sizi bir kodese kapatmış, anahtarı da yutmuş.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana gelip “şu profili kaldır” desin demiyorum. Bana söylediği cümle “erkekler yavşar söyliyim” ben beni kısıtlasın demiyorum ama bu kadar rahat cümle kurması normal değil
Bunca yıllık kadınım böyle geniş mide görmedim :D kusura bakmayın ama bu nedir ya.. Hem de bunu diyen bir erkek ya.. Tamam aşırı kıskançlık kötü okey ama bu genişliktense kıskanç olması tercihimdir.. Bence size değer vermiyor ve önemsemiyor net.. Keyifli günler..
Belkide içinden deliriyor olabilir mi? Genel olarak erkekler mutlaka kıskanırlar. Bazıları da sizede güveninn olmasından içi rahat olmasa da bir şey demez. Ama bazı tipler sizi görmelerini bile sever.
Sevgilimi sık sık kıskanırım fakat bunu belli etmem. Tuhaf bir gurur meselesi gibi diyebilirim bu duruma. Genellikle duygularımı saklama taraftarıyım, kıskandığımda da bunu saklarım. Böyle olmaması gerek fakat yapım böyle, sanırım bu arkadaş da benim gibi. Muhtemelen içinden deliriyor fakat bunu dile getiremiyor.
allahım beni böyle yapma nolur tamam aşırı kıskancım böyle olmak istemiyorum diyorum ama bunun gibide yapma olur mu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kıskansa ne değişir; ezik, kendine güveni yok, özgüven siz diyecektin beni çok sıkıyor, bunaltıyor vs. vs ayrılmak için bahaneler arayacaktın. senin gibi iğrenç kız/kadınlar dan nefret ediyorum. iğrenç varlıklar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana gelip “şu profili kaldır” desin demiyorum. Bana söylediği cümle “erkekler yavşar söyliyim” ben beni kısıtlasın demiyorum ama bu kadar rahat cümle kurması normal değil ayrıca ben gizli bir hesabım beni daha tanımıyorsun bile onu geçtim annen de bi kadın sensin iğrenç varlık dar düşünceli
Ben de şunu anlamayorum. Sevgilisi olan çoğu kız "sevgilim çok kıskanç artık bıktım" gibi şeyler söylüyorlar. Kıskanç olduğunda da "benim sevgilim hiç kıskanç değil yaa" diyorsunuz. Rahatsızsanız niye ayrılmıyorsunuz? :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdiğini kıskanmayan yek hayvan domuz bilmem anlatabildim mi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilin değilmiş gibi konuşuyor. Sor ona neden böyle olduğunu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya sevmiyor seni ya da sana başkalarının azmasından hoşlaniyor