Nası yaklaşmalıyız birini gördüm kesişiyoruz diyelim inip gitmesin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
konuşma fırsatın olabilir yanına otur birşeyler ima etmeye çalış
Ne ima ediyim yanına oturunca maske de var bacakları dokundurtamıyosun
bir şey anlatayım bir kaç ay öbce otobüste bir kız oturdu yanıma kız poposunu dayadı bana bende cam kenarına sıkıstım kaçacak bir yerim yok kızı dürtüyorum biraz git sıkıştım burada diye yüzssüz hiç istifini bozmuyor yani bu durumda sende böyle yap demiyorum ama çekinecek bir şey yok bunu anlatmaya çalışıyorum hafif dürtebilirsin göz kırpabilirsin yanlışlıkla ayağına basabilirsin bakışlarınla birşeyler söyleyebilirsin bu senin o kişiyle konuşmayı ne kadar istemene bağlı mesela o biryerden tutunurken yanlışlıkla olmuş gibi eline dokunabilirsin o erkek olarak böyle şeyler yapamaz çünkü yanlış anlaşılır otobüs birde cesaret edemez sen yaparsan oda karşılık verir muhakka
Offf muthis fikirler sagol sana helal be
😍😍
inşallah başarılı olursun bol şans ben kaçar :)
Yakınlarında ol. Sana karşı ilgisi varsa zaten ufak bir hareketle fark ettirir. Bir konudan konuşma başlar muhakkak
O kadar kolay mı erkegi konusturmak terslerim diye korkmaz mı
Eğer birisinin ilgisi varsa ufak bir kıvılcım bekler zaten. Ama ilgisi yoksa o zaman istediğini alamazsın ve terslemek ne? Tersleyecek kadar yabani bir insansa karşında ki ondan uzak dur zaten, araba çarpsa ona yaklaşıp su bile verme
Kızlar yapıyor cok ilgili davranıp kesip is atıp erkek yanına gelince imdat diyolar jsosksk ego için belki onu yasamamak icin geri durur
O tür kızlar da kanser olsun. Cidden öyle aptal aptal egoları olan kızlar ölsün be. Bir kadın ne kadar güzel olursa olsun bu denli yabaniyse gerçekten hiç bir şeyinin değeri, kıymeti kalmıyor.
Kanka bizim otobüste gördüğümüz güzel kızlar ve sizin görmüş olduğunuz yakışıklı erkekler aslında gerçek değil simülasyon yani otobüse binmemiz için bize gösterilen hologramlar çünkü farkettiysen onları dışarıda asla göremiyoruz
Ahahhaha ben goruyorum her yer guzel kız yakısıkli erkek kaynıyo
snbwonfjnwpgnk3jwenok43lgkn34kln çok iyimiş
Ben otobusdekilerden bahsediyorum
harbi öyle lan gördüğüm çoğu güzel kız kafede çarşıda falan görmüyorum hiç ufak biyer olmasına rağmen
@Mannn11 gizli bilgi kanka onlar hologram hep oyun bunlar
bence asosyaller evden çıkmıyolar kdkdk
Bence yasadıgınız yerle alakalı cunku dusun a b c d e kısımlarına gidiyosa o otobus icerde farklı farklı yerlerde yasayanlar oturuyodu senin yerinde yasamıyolardır
yaşadığım şehir gt kadar yer zaten ufacık tek bi çarşısı var kddkd
Üniversite arabasına biniyorum hepimiz aynı durakta iniyoruz ve bir daha o güzel kızları ne kampüste ne de herhangi bir kütüphanede ya da universite içindeki cafelerde göremiyorum
Sana dokunmasına temas etmesine izin ver arkandan gelip yaslansın sonrası gelir zaten
Korona var ne temasi ayol
Hahah hahah bahaneye bak :)
Olmaz bir şey prezarvatif aman maske falan takarsınız 🙈🙈🙈
Metroda hemen her yolculuğumda biriyle kesişir dururuz ama gidip bir şey diyemiyorum.
Hem maskenin altından her şey çıkabilir 😂
Sana ne yapsa gidip konuşursun
Sanırım ilkin onun bir bahane ile bir şey demesi/yapması gerekiyor ki kendisinin de bana karşı bir şeyleri olduğunu anlayayım.
Diğer türlü sapık damgası yeme riski asla göze alamam.
Ne demeli mesrla
Bir bahane işte, atıyorum bir yer sorabilir.
Ya da minicik bir söz, yorum vs yapsa ben dahil olurum zaten.
ya anca bakıyolar zaten ben her otobüste 3-4 kız sürekli kesiyor ama biride gelip konuşmaz😂
Kızlar gelmez ki zaten sen git sjks
he oldu onca kişinin arasında hem erkeğin gitmesi ayıp olur kız gelcek😂
otobüstede en uzun ben oluyorum 190 ım ondan daha çok dikkat çekiyorum fkkd
Belki siz arkadassınız istediginiz kadar konusun kime ne ayıp olcak
herkes sen gibi girişken değil ki bak sen göz kırpıyım diyon onlar bi mimik yapmıyorr
Mimikleri yok ama bakıp duruyolar yanına oturunca hareketleri filan degisiyo heyecanlanıyo
beğeniyolardırr
sen güzelmisin pekii
Iste konusmamız lazım ya ben bi hamle yapcam yetr artk snsksk fikir ver
Olrrr yazdm
şş yahuşuklu bana basar mısın ay pardon benim kartıma ;) bunu de ahhasadjkdhskdddhakjdhasjkdhhakdahj
inince sen de in git tanış ne var bunda.
Isim gucum var inmesini bkleyemem icerseyken halletmeliyim
yaklaş ufak ufak dokun (taciz et demiyorum) yanlışlıkla çarp özür dile sohbet aç
Otobus bomboş oluyo zaten yaklassam ayak seslerimden bile herkes o tarafa bakar
hm kalabalık sandım. yanına git yine de. konuş... genelde flörtöz müasün yoksa kestiğin bi erkek mi var.
Birileri beni kesiyo da guvenmiyorum bakamıyorum ama begendiklerime karsı bi sinyaller yapmam lazım
sen de bak.
şunu tecrübeli bir erkek olarak söyleyeyim otobüste seni kesen erkekler inince seni unutup başkasını kesiyor.
Ben de otobuste erkek kesen bi kız olarak inince kestigim cocugu unutup baska cocuk kesiyorum sjaksmks
vay kaşar vay :D
Yuh sbskkd sadece kesiyorum ellesmiyom baska bise de etmiyom jsosk
hjahahah o da kaşarlık değil mi :D
o senin gibi 70 kızla daha bakışıyordur
Ben de onun gibi 70 erkekle daha bakışıyorum snksmsk
Belki arkadas oluruz
ndpwmekfnwklnrfkl inşallah bilemiyorum git kibarca sor ismini
Kaş göz hareketi yap sen inince oda insin
Onu dusundum ya inmezse cok ozguvensz hissederim sbsldkls
Kağıda numaranı yaz inerken eline ver
Ya kotu karakterli biriyse numaramı dagıtir arar dalga gecerse
O zaman tek bir şey kaldı yanına gidip konuşmak
Evttt peki ne sohbeti acmalıyım
Merhaba de başka onuda ben söylemeyim artık
Peki sey desem o cam kenarında oturuyo diyelim yanına geldim cam tarafına ben gecsem sorun olur mu desem yo olmaz farketmez filan derse de kucagından popimi degdirerek gecsem nası olur
Olur dene bakalım
Senin derdin başka bence
Yooo gayet de flortlesmek baska bisi degil
Hmm ne bileyim bacak dokundurmak falan
Onu da yapmak isterdim yabancı birisi sonucta ama korona var biliyosum
Hiçbir şey olmaz ben otobüste değil de netten tanışıp yapmışlığım oldu
Hatta otobüste yanımda oturan kız vardı bacağını bacağıma sürttü sıcak olunca hâliyle etkilendim ben de aynısını yaptım sonra o durakta inince ben de indim konuştuk merhaba falan diye sonra numarasını aldım bir gün sonra benim evimde buluştuk
Öpücük at ajsjsjjs
Opucuk maskeden belli olmuyo ama goz kırpıyım diyorum
Sen bizim okuldan değilmisin ya tanıyorum seni de git konuş işte
şehir içi mi
Evwt
az az yanaş
beraber inseniz
Indi bilene
Srfsz
canım neden hakaret ediyorsun
Slakmisin yazdim canim yapmis KS
Sfrsiz demek istedim
La tamam da niye böyle diyorsun
Or*spu
Sefersiz sefer yok yani nası incek
Git deki selam s*k*sek mi
Yazma ya bildirim geliyor
Goz kirp
tamam yapcam
Sonrada elinle gel isareti yap
Bunu da yapcaktım sjksks sen benim aklımı okuyon ya diger asama ne onu dusunmedim ama
Sonra da boş bi durakta inin...
Bekle 3 dakika falan. Baktin hareket yok isaret parmagini ona ve tekrar gel isareti yap 3 kere
Birincide ise yaramazsa 2. Ve 3. Bana ölüm gibi gelir sjosmsls
Karsindakinin afallamasini ve mal olusunuda aklinda bulundur. 2, 3 hatta 4 adimdada olabilir
Dogru diyosun peki 3huee
3 soyledim iste az once
Random o dnskkd baska fikrin var mı ise yaramadı diyelim ki bu
Yanina dogru git yanindan gecerken senin gozu tukereyim senden bi bok olmaz diye fisildayrak gec baska koltuga otur
Shksndkwnskkwos agır degil mi
Kızım sen direk git sürtün ya başka kurtarmaz seni. Bunları yaparken rospu dan başka bi şey olmazsın
Offff hayır ya oyle mi diyosun sadece flortlescektim ben
Surtununce namuslumu olucak
Yani rospular bile bi kere diyor gel tatlım diye sen 3 kere filan akshdhdhd valla affetmezler zikerler akjajshhd
Ya bana orsp gibi gorunmeden nasıl olcak onu sole
İnstadan bulcaksın sonra gidip buluşcaksın insan gibi takılcaksın otobüsten çocuk bulacak kadar da düşme
Bana ne ben instadan konusmak istemiyom otobus fantezisi gerceklestiremicek miyim
Sen otobüsün hattını söyle biz seni buluruz 😂😂😂
Git sürtün çocuğa kalçanı sürt yakın temas kur