Evli olduğumu bilmiyor henüz
Evliyim ama burdan konuştuğum birine aşık oldum benimle buluşmak istiyor ona guvenmeli miyim?

Yanşış içindesin. Ahh siz kadınlar hiç akıllanmayacakmısınız. Erkekler seks için kadınlarsa Şk içşn aldatır. Senin aşık olduğum dediğin adam sen aşkı ararken o aendeki cinselliği arıyordur. Ama birbirinizi karşılıklı kullanabilirsiniz. Yine de sonunda aradığın aşka karşılık bulamadığında bil ki zaten öyle bir şey yoktu, sadece gözün boyanmış. Üzülme diye söylüyorum, yoksa bende isterim evli bir kadınla birlikte olmayı. Ama aşk anlamında değil. Zaten evli bir kadın başkasına aşık oluyorsa o evlilik bitmiş demektir. Ama başkasıyla sevişiyorsa aşk yoksa, bu sadece cinsel açlıktır evliliği daha mutlu olabilir bu cinsel açlığı bastırdığında
Evli olduğunuzu belirtin, ardından kötü bir durumda ailenize karşı düşeceğiniz zor durumuda iyice düşünün. Günümüzde her türlü sistemle görüntüler vs kayıt altına alınabiliyor. Burada bile kaç defa SS aldım, fotoları vs var diye konular açılıp kişiler üstü kapalı tehdit edildi. O kişiye güven konusu size kalmış.
bunun için herhangi makam olmamız beklenmiyor toprak o zaman her kes ahlak bekçisi misin diye sorar en gıcık olduğum soru türü. güvene gelince apayrı komik olmuş sorusu zaten. Yani sen işin teknik boyutuyla ikaz etmisşin bence bu tür yorumlarda dikkat etmemiz gerek. Soruyu buraya sorduysa her kesten fikir almak için sormuştur (ki muhtemelen troll ama olmasaydı bile diyorum yani) ve bizim hiç bir şeye karşmam dememiz bu tür anormal vakaları normalleştirmemize sebep oluyor. Kötü örnekler çoğalıp toplum tarafından güze ya da normal bişeymiş gibi karşılanıyor.
sorunun sahibin tacizci olup ben bir çocuğa tecavüz etme sitiyorum bu ortama güvenir miyim deseydi sen benim kınama ya izin verme hakkım yok makamım yok ama SS alabilirler sizi tutuklayabilirler diyecektin gibi duruyor yorumun ve bakış açın beni sadece şaşırttı diye yorum yaptım. Dinler de birbirinizi ikaz edin diyor bu arada. Dinler dinlemez o ayrı bir konu.
işte tecavüz olmasın taciz olsun diyelim zaten sanal ortamdan fiziksel eylem yapılamaz diye tacize girer. Ben sadece yorumlarımız bu tür sorularda yumuşak olmasın diye çalıştım. Kötü örnek olmasın yani başka 'kafası karışanlara'. kabul edilemez olan şeyleri kabul etmediğimizi göstermek için böyle platform kullanılabilir. Seni tanımasam yorumunda destek hissettim derdim. Bu açıdan yalaşalım dedim yani sakıncalı olmasın diye. KSde 2-3 saygı duyulan üye var biri sensin. Yani tartışmak adına demedim bunları.
Görüş
72Görüş
hele bir evli olduğunu söyle..
bunu öğrendiğinde napacak :)
Önce eşinden boşansan nasıl olur?
eğer eşini seviyorsan ve mutluysan burdan aşık olduğun kişiye evli olduğunu söyle ve bi şekilde unutmaya çalış he eğer durum öyle değilse bişey diyemem :)
Benim başından aynısı gectı bekarım dedi cafede buluşalım diye yalvardı. buluşunca araya şeytan girdi ne olduğunu anlamadık boommm
aşık oldum diyorsunuz aşık olduysanız güvenmiş de olablirsiniz zaten güvenmediğin birine aşık olunurmu
Çok da sallamaz merak etme memnun bile olur var öyle enteresan tipler. Güven konusuna gelirsek asıl soru O SANA GÜVENMELİ Mİ
Görüş sen onu bir test et , oda seni bir test eder. hem merakın gider hem de o mutlu olur senin aklında ki soru netleşir.
Hshshhshdhhdhdhd güvenmek. Kocan basmasin. malum luluska ve hayatiistanbul kadınları gibi olay dönmesin
O sana güvenebilecek mi? Ama öğrenince senden ayrılmak istemez :)
Güven tabi ne yapabilir ki iki sevişirsiniz ne olacak sanki
Ahlak bekcilerinin geçmişini arastirsak neler çıkacak kim bilir.
Diğer sorunların şu yönde olmasın...
Beni kullandı arkadaşlar ne yapacağım?
Evlisin ve tek sorun onq guvenmek mi baska sorun yok yani
Sen kendin güvenilir kadın değilsin ki adama güvenmekten bahsediyorsun.
Üzme tatlı canını kıymetini bil konuşmak istemisin uzak dur civdanın seni rahat bırakmaz
Kocana üzüldüm şu an. Umarım en kısa zamanda nasıl aşağılık ve basıt bır ınsan olduğunu fark eder
Güvenme üstelik evli olduğunu bilmiyor ve sen söylediğin zamanda bunu kullanır net güvenme...
Ömür boyu vicdan azabı çekeceğiniz bir yola girmeyin lütfen...
Burasının ne kadar zararlı bir yer olduğunun ispatı gibisin. Ayrıca Allah bin türlü b... elanı versin
Bence once evli oldugunu acikla eger uygun bulursa sende guvenirsen bulus.
Duygusal anlamda degilse sorun yok.
En İyi Görüş