Dediğim gibi yatakta ben hani beraber sarılarak uyuyalım veya ne bileyim uzanarak açalım bir film izleyelim diye çok istiyorum hep de yaklaşıyorum şakayla karışık ama her zaman yatağa girdiğinde arkası dönük bir şekilde oluyor asla bana dönmüyor ben yokmuşum gibi alıyor telefonunu koyuyor kendinden tarafa açıyor videosunu takılıyor gayet öyle uyuyakalıyor ben kaç defa bana dön diye yalvarıyorum inanın bilmiyorm ama umrunda olmuyor hatta sinirlendi mi dönmenin aksine dönmemek için ben susayım diye küfür ediyor.. beni hiçe sayıyor yani ve bu hep böyle en başlarda sorduğumda bekarlığımdan kalma bir alışkanlık diyordu ama artık evlisin bunu yapmaman lazım dimi ama hala yapıyor e ben de kendimi yatakta hep tek başıma yatıyormuş gibi hissediyorum böyle evlilik mi olur haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sen arkasından sarıldığında seni ittiriyorsa , bu problemdir... yok sesini çıkarmıyorsa, sen sarılarak uyuyabilirsiniz bence şu an için.. bazı insanlar yatakta uyku pozisyonunda biraz cinstir.. sen sokul arkadan.. yasla vücudunu ona.. bir bacağını onun bacağının üstünden at.. göğsünü sırtına yasla.. yanağını da ensesine.. kolunu da beline sar.. normal şartlarda buna tepki vermemesi lazım.. da... küfretmesi meselesi kafama takıldı biraz , ne alaka bilemedim.. ama işte diyorum ya , bazıları cinstir böyle.. illa rahat uyumak ister , sarmaş dolaş sıkıntıya gelemez.. ama şu var.. bağrış çağrış bir şekilde alıştığında da zaman içinde.. bu sefer bir daha da sensiz uyuyamaz.. ufak ufak , toz kaldırmadan ve hissettirmeden yavaş yavaş ufak temaslarla , sonra yavaş yavaş arttırarak bu şekilde bu şekilde alıştırıbileceğini düşünüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Boşan ayrılBirak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Seni kullanmasına izin verme mümkünse. Cinsel ilişki vs isterse izin verme. Önce sana karşı adam akıllı davranmayı öğrensin kendini kullandırma sonra pişman olursa. Belki sana karşı bi kırgınlığı olabilir içinde tuttuğu konuşmayı dene sorunun kaynağını bul. Temennim yuvanızın dağılmamasıdır sağlıcakla kalın
22 Yorumla- +1 yıl
Ha bide insanların alışkanlıkları olabilir. Gün içindede sana karşı normal yatakta böyleyse bi alışkanlığı olabilir. Mesela ben soluma dönüp yatarım sağıma döndüğüm de rahatsız olurum hep. Mesela Yatakta sen sol tarafta yatıyorsan sağa geç. Eğer alışkanlığı varsa sana dönerek uyuyacaktır
Soran+1 yıltek sorunumuz bu değil maalesef genel anlamda da birçok sorunumuz var ve onu da denedim birçok kişi de söylemiş ama ne tarafa geçersem geçeyim sağa da geçsem sola da geçsem özellikle bana arkasını dönüyor onunla hiçbir alakası yok yani buna eminim..
Her şeyi geçtim, susman için küfür etmesi çok yanlış. Ondan beklediğin şey her evli kadının eşinden bekleyeceği şey. Öyle alışkanlık olmaz. Video izleyecekse bunu yatağa girmeden önce yapmalı. Yatakta telefonla uğraşılmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhh ah nerde.. ben yokken nasılsa aynı şeyleri devam ettirmeye çalışıyor diyorum bak bu böyle olmaz artık ben varım yanında hayatında ama yok birinde beni zorla dinliyorsa ikincisinde üçüncüsünde yine aynı davranış devam.. e zorla da birşeyler yaptırılmaz ki nereye kdr zorlayabilirim e ben de insanım, kadınım birtakım beklentilerim ve ihtiyaçlarım var haliyle ve bunların hiçbiri karşılanmıyorsa niye ben onunla evliyim ki o zman?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
101Cevap
Cinsellik konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bir tekmeyle aşağıya at ve git başka yerde zıbar senden boşanıyorum de.
Ben aynen böyle yapardım.
Allah bilir evlenmek için evlenmiştir. Belki eski sevgilisine nispet, belki aile baskısı falan..
Seven insan böyle olmaz..35 Yorumla- +1 yıl
Sanki bir erkekle yatağa girdin 😂
- +1 yıl
Ben öğreneceğimi öğrendim 😂
- +1 yıl
Kıyamam 😂
- Cinsellik konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Cevaplara baktım bi şaka gibiBoşan diyenler aldatıyor diyenler. Öncelikle sakin bir gününde eşinle konuş uyumanın haricinde nasıl bir evliliğiniz var tek yatma kısmına göre bir şey diyemeyizÇünkü o şekilde yatmaya alışmış olabilir kimiside alışkanlıktan tek yatıyorduGenel olarak anlaşamıyorsaniz bir aile terapisti ne gitmeniz faydalı olabilirDiğer konuda ise biraz sessiz kalın o dönüyorsa sizde dönüp telefondan birşeyler açın ve unrunuzda değil gibi davranın elbette dönecektir31 Yorumla
+1 yılAklıma ilk olarak ağız kokusu geldi. Sigara içen arkadaşlarımın eşlerinin de böyle yaptığını duymuştum. Ağzın kokuyorsa ya da vücudun yaklaşmak istemiyor olabilir. Küfür falan etmesi ayrı öküzlük. Sevmiyor olabilir mi seni?
00 Yorumla
+1 yılYeni evlimisiniz ve problemleriniz var mı? Yani severek evlenmeme gibi vs?
Yeni evlilikte anlarım bu tarz uyuma şekillerine çünkü hepimizin yıllardır alışkın olduğu uyuma şekilleri var değişmesi zaman alabilir. Ama sana karşı olan tavrı daha büyük tuhaflık.10 YorumlaBir gün dönmesini istedikten sonra al yastığını başka odaya git yat. Bir kaç gün ayrı yat, kendisi gelirse naz yap, gelmicem de, surat yap.
Adam da bir kaç gün rahat rahat takılsın yatakta, oda'da00 YorumlaBenimle ilgilenmiyorsa, sohbet etmiyorsa niye evleniyorum yani? Bunları okudukça, duydukça evlenesim gelmiyor. Yalnız yaşa ondan iyi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatağını ayır bence. Konuşma. Birde dizi bul kendine. Hiç ilgilenme. Yakın bir zamanda onun gibi olursun. Sonra da alışırsın. Hep beklenti içinde beklersen bu sefer yorulursun. Koptuğu yerde de bitsin aldırma. Bekar takılmak isterse bırak öyle devam etsin. Daha iyilerine layıksın.
20 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor anlaşılan... Şu evlilikler çok üzücü. "Sahip oldum nasılsa''kafasına girip, finalde iki insan birbirini üzüyor... Ulan zaten dünya üç günlük bir varsın bir yoksun, mutlu edin ulan birbirinizi ne var mk
00 YorumlaNeden bilmiyorum ama ben de aynı şekilde yatarken kendimi rahat hissediyorum. Birinin nefesini yüzümde hissetmeyi sevmiyorum. Dönüp telefonumda bir şeyler izlemeyi de seviyorum. Devamlı sarılmaktan da sıklıyorum açıkcası. Ama karşımdaki insanı sevmediğim anlamına gelmiyor ki bu, çünkü çok seviyorum. Herkesin sevgi gösterme biçimi farklı oluyor ama ne olursa olsun küfür etmeden saygılı bir şekilde açıklasa size daha güzel olurmuş.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler tek tarafa yatarak uyuyabilir. Bu bir alışkanlık olabilir. Mesela ben hep sağıma dönerek yatarım. Eşinle yatakta yattığınız yeri değiştirirseniz bu sorun aşılabilir belki.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz , normal yatak durumundan bahsetmişsiniz peki cinsel ilişki durumunda aksama var mı? Size cinsel olarakda mı uzak?
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayat dige bir şey maalesef yok 2 aydır dokunmuyor bile bana.. ondsn öncesinde de hep ben zorluyordum zaten ama zorla zorla nereye kadar öyle değil mi?
- +1 yıl
Anladım, tabiki haklısınız. Gerçekten şaşırmamak elde değil. Seninle ilgilenmiyor tamam ama hiç kendi seks isteğide mi gelmiyor acaba , yaş aralığın doğruysa genç bir kadınsın üstelik. Aynı zamanda olması gerektiği gibi isteklisin. Yani genç tazecik istekli bir kadını mahrum bırakmak hiç hoş bir durum olmadığı gibi. İnsan ilgisiz bırakamaz normalde, hem normal anlamda hem cinsel anlamda ilgi odağı halinde olur böyle bir kadın. Peki yaşı kaç, madde kullanıyor mu ve ne kadar zamandır evlisiniz?
+1 yılBence bi telefonunu elinden alıp araştır derim. Kesinlikle normal değil. Tamam bende birisine karşı yüzüm dönük yapamıyorum ama bence normal değil yani
00 Yorumla
+1 yılYani iki uçlu cevaba gebe bir soru bence bu. Eğer senle alakalı bi sorun varsa bunu yapması normal. Ama bu durumu kişisel algılayıp üzerine alınmaman da gerekebilir diye düşünüyorum. Bazı insanlar yatak paylaşımı konusunda zorlanabiliyor ve sarılarak, temasla ya da belki de ortak yatak durumunda çok geç alışan insanlar var. Sadece kötü yönden bakmamak lazım diye düşünüyorum.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bu hayattan bisey anlamadım. Bekarken ah bir evlensem söyle yaparım böyle yaparım diyoruz evlenince tık yok. Söyle her şeyiyle harika bir evlilik mümkün degil mi ya. Evlilikten soğuyoruz ama
00 Yorumla
+1 yılkaç yıllık evlisin ki bekarlıktan kalma olsun, bekar bile 2 yatmaya alışıyor... bence git boynuna sokul sadece öp kokla, konuşma... bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUyumadan önce ben eşime sarılırım biraz daha sonra onu öperim ve arkamı dönüp uyurum. Ona dönerek uyuyamıyorum yani tersime geldiği için dönüyorum. Ama senin ki bence kocalığını yapmıyor. Boşasan haklısın yani
10 Yorumla
+1 yılBak diğer yaptıklarına bir şey demem ama
Bazı insanlar sarılarak uyuyamaz
Örnek : been01 Yorumla
Soran+1 yılTek sorun bu değil gerçekten..
- Cinsellik konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılBu sağlıklı ve normal bir durum değil. Eşinle konuşmalısın, ters tepki verme olasılığı yüksekse de evlilik terapisi almanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ama bu resmen öküzlük. Yatakta böyle olmak için mi evlenmiş...
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi? Öküzlüğün daniskası hem de o kadar sinirliyim ki evli olup sana ilgili güzel bir eşin olup da yatakta ona her gün arkanı dönerek telefona bakarak yatmak nedir ya bana birisi anlatsın bunun mantığını allah aşkına.. bu psikoloji bozukluğundan başka bir şey değildir bence başka bir açıklaması olamaz herhalde varsa yapın lütfen ben çok yoruldum çünkü
- Cinsellik konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılderler ya evlilik aşkı öldürüyor madem öyle sen de yatakta bak keyfine kafası basmıyor ya da anlamıyorsa ne yapacaksın
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılfazlasıyla anormal ya evlenmiş haberi yok senden sanırım:D
010 Yorumla
Soran+1 yılHaberi yok demeyelim de o hala bekar hayatına devam etmek istiyor evlilik pek ona göre değilmiş diyelim ama tabi bu hikayede yanan ben oldum maalesef onu düşünen yok..
- +1 yıl
evet yanan sen olmuş ya duduk yerde biriken yangın patlar ama bir an gelir...
Soran+1 yılDediğinizi tam anlayamadım ama?
- +1 yıl
bu yangın yani sürekli bir gün patlar sende, kavgalar sinirlilik
Soran+1 yılBiz o patlamayı çoktan yaşadık zaten..
- +1 yıl
hadi ya neden hala aklı başına gelmemiş acaba ayrılık bir çare ama hani
Soran+1 yılBırakın aklının başına gelmesini bana diyor bir de utanmadan biraz ayrı kalalım belki aklın başına gelir diye.. kendi sorunlarını bendeymiş gibi yansıtmaya çalışıyor inanın çok değişik kafayı yememek elde değil şaka gibi bir şey yani..
- +1 yıl
cidden de şaka msıın sen demelisin ya kalalım ayrı de ya çok takma yanında yatan güzelliği fark ederse eder etmezse eden olur...
Soran+1 yılAyrılıcaz zaten ve pişman olucak biliyorum çünkü dediğin gbi o güzelliği fark edicek birçok aklı başında erkek var elbet biliyorum yani..
- +1 yıl
evet kesinlikle var ya güzel olanı her erkek fark eder ki eminim buna yani, göreceli bir kavram ama kendine güvenin var belli ki:D
Haklısın ama illa bununun bir nedeni vardır yani normal degil bence
10 YorumlaCinsellik konusunda 475 cevap paylaştı. Çok haklısın böyle evlilik olmaz seni ilgisiz bırakmış
10 YorumlaCinsellik konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Kaç yıllık evlisiniz.Çocuk var mı. Bu evliliğin sürmesi imkansız
05 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun? Muneccimmisin amca
Soran+1 yılYaşlar benim 29 onun 32
Soran+1 yılÇocuk yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende yanımda birine sarılarak uyumak için can atıyorum eşim olsun sarılayım diye. Yastığa sarılmaktan o kadar sıkıldım ki cidden yazık ya
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte ne insanlar var bir de böyle yanındakinin değerini bilmeyen insanlar var.. ne diyeceğimi bilmiyorum ben de gerçekten tek istediğim değer görmek, ilgi görmek başka bir şey yok sevilmek ya çok mu zor anlamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBence eşiniz istemiyor ama bilmiyorum
Bende öyle uyurum ama uyumuyorsam yanımdaki ne yok gibi davranmam
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evliliğin zararları. İbretlik bir hikaye imiş. :)
00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum bu adamları neyim kafasını yaşıyorlar
Kaç yıllık evlisiniz00 Yorumla- Cinsellik konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBir kavga veya kırgınlık yoksa aile terapisti ile görüşmelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılGayet normal bir durum. Rahat yatmak istiyor belli ki.
00 YorumlaBunun hiç bir yönü normal değil haklsın böyle evlilk olmaz yatakta mutlu olmak senin en dogal hakkın
00 Yorumla
+1 yılAğzın falan mı kokuyor acaba ya da saçların adamın burnuna mı giriyor
00 Yorumla
+1 yılO tara dönük daha rahat hissediyordur. Yer değiştirin eşinin önüne geç sorun çözülür
00 Yorumla
+1 yılilgi göstermiyor gerçekten böyle evlilik olmaz karşılıklı ilgi, sevgi saygı şart bir evlilikte.
00 YorumlaBir insan yedisinde neyse yetmişindede aynıdır onun yaptığı mallık
00 YorumlaSeni sevmiyorum diyor hâl diliyle.
Çocuğun filan da yoksa boşan derim, kendine eziyet etme.00 Yorumla
+1 yılErkeklerin kadınlardan beklediği tek şey vermesidir. Veriyorsa sıkıntı yok.
00 Yorumla
+1 yılEşimde bana hep kı*çını dönüp uyurdu... ayrıldık...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebisim yuz yuze uyunmaz nefesleriniz bir sure sonra sizi rahat eder. ama en iyisi sana arkadan sarilip yatabilir. o konuda ayip ediyor yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalll ama sarilmasi da gerek ve dayamasi oksamasi opmesi sıkması koklaması neyse ben kötü oluorm devam etmım
10 YorumlaYa bu çok kötü bir şey aslında. Bence bırak bu ilişkiyi. Çünkü hep böyleyse ve hiç bir şey yapmıyorsa bilemiyorum gerçekten sana önem veriyor mu ya da seni seviyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne önem veriyor ne değer veriyor ne de sevdiğini hissettiriyor saygı desen o da yok.. sadece tek bildiği karnımı doyurmak onunla yetinicekmişim ama maalesef kalp yemek yemekle doymuyor başka şeylere ihtiyaç var..
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten fazla emek verdigin icin boyle. Aileni jarsina aldin, o simdi bana mecbur diye dusunuyor. Bosan cocuk yoksa o anlasin kiymetini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu büyük haksızlık ama bu noktaya nasıl geldiniz? ne kadarlık evlisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılHem de ne büyük haksızlık.. hem de benim gibi çok seven ve onun için herşeyini feda etmiş bir insan için ama paşamız zamanla beni sevmediğini anlamış şimdi sevmiyorum, anlaşamıyoruz ayrılalım diyo.. zaten evlilik de çocuk oyuncağıydı ya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum kelimeler kifayetsiz ya.. 1.5 yıllık evliyiz
Cevap sahibi+1 yılyani tek güzel şey çocuğunuzun olmaması. paşanın keyfi olmamış ve seni sevmiyormuş. yatak konusu problemli mi? zevk almıyor olabilir mi? erkeğin tek sıkıntısı bu olur çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim esimde bana donuk. cocuk cok yoruyor kendi benim gibi polis yogun calisiyor ama aradada sogukluk cok fazla oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiyor ve bıkmış senden demek ki eğer gerçekten sevse bunları yapmazdı bu evlilik ya böyle gider ya da boşanırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCiddi bi sorun gerçekten. Kaç yıllık evlisin ne zamandır böyle
014 Yorumla
Soran+1 yılHem de çok ciddi hep böyle bir de hani atıyorum 10 tanesinden 5’i böyle 5’inde bana sarılıyor veya dokınuyor desem değil 10’u da böyle ben arkasından zorla sarılıyorum ona bile laf ediyor rahat bırak bir ya uyucam diyor.. e biz çiftsek beraber sarılıp uyumamız gerekmez mi ya ben bekarken de tek başıma uyuyordum sonuçta neden evlendim ki o zaman?
Soran+1 yıl1.5 yıllık evliyiz bu arada ama hiçbir şeyimiz yolunda gitmiyor maalesef onun yüzünden..
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin? Dilersen. Nerde sorun sıkıntı var belki buluruz
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde bi evlilik maalesef ki yürümez. 1,5 yıl bile mucize denilebilir
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte Sevgi saygı sadakat bağlılık temeli oluşturur
Cevap sahibi+1 yılÇözüm bulamasak bile en azından için hafifler.. içine attıkça daha ağır gelir
Soran+1 yılBen gerçekten çok doluyum ya öyle rahatlıycak gibi değilim yani kolay kolay.. siz bu insandan adam olur mu düzelir mi onu söyleyin bana rica ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılBıkmadan dinlerim.. iyi gelir Emin’im ki... şu an görünen zor ama biraz bilgi sahibi olursam daha net cevaplayabilirim tavsiye verebilirim
Soran+1 yılSiz evli misiniz?
Cevap sahibi+1 yıl3 yıl evli kaldım şu an ayrıyız boşanıcaz mahkeme günü bekliyorum
Soran+1 yılSizin sebep ney özel değilse?
Cevap sahibi+1 yılSize yazsam doğrudan mümkünse
Soran+1 yılPeki istek gönderiyorum o zaman
Cevap sahibi+1 yılTamm
Cinsellik konusunda 15,9b cevap paylaştı. en azından senin gönlünü hoş eyleyip yatsa iyiydi oda olmayınca ne anladık bu ewlilikten
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ağlardım. Yani gerçekten çok üzücü bir durum. Sizin adınıza üzüldüm. Ama belki kendisi o şekilde daha rahat hissediyor olabilir diyeceğim ama sürekli böyleymiş bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılSürekli arkasını dönüyorsa poposunu okşa ve elle, çok tatlısın bebeğim de
00 YorumlaKsr bakma ama tam bir malmış öyle olur mu yaa bwn ilsam hiç sıkılmam sarılırım surekli öperim koklarım negüzel yaaa
00 YorumlaBütün kizlar boşa yazmış hiç dememişler ki al. kadaina bı otur derdinde bı anlat ona göre yoluna bakarsın herkes atarlı giderli
00 YorumlaGaliba sevmediği konusunda hemfikiriz seven insan gece o yatağa girince kokusu ile uyumak ister sevdiğinin
00 Yorumla
+1 yılDemek ki ya küstürdün ya kizdirdin kırdın ne yaptin ki adama bir düşün bakim istedide vermedin mi erkeklerin en nefret ettigi seylerden biridir bu
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılUlen ne erkekler var ya, sonra boynuzlandık derler
32 Yorumla
Soran+1 yılDimi dimi.. ve ben bu kadar şeye rağmen onu aldatmadım
- +1 yıl
Yaparmisin
Bence eşinle konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu belirt bir problem varsa çözebilirsiniz belkide
10 YorumlaO Nasil bir sacmalik ne halt etmeye evlenmis ya akilsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan biz evlilik hayali kururyoruz şu yav*ak larin yaptığına bak
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakkımı yiyip evlenip kadınları üzen herkesin minaaa
+1 yılSiz sağında mı yoksa solunda mı yatıyorsunuz o önemli
00 Yorumla
+1 yılGec önüne yat sinirlenirse de sus canım aptal de saril uyu
00 YorumlaKaç yıllık evlisiniz ve ilk ne zaman başladı bu durum
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi