Artık aşık olmak istiyorum gerçekten böyle olmaktan çok sıkıldım ne yapsam bilmiyorum bekleyip durmammı gerekiyor yoksa bilmediğim yapmam şeyler mi var?
Cevabın nedir?
Aşk dediğin ansızın çıkagelir. Aşkı aramak ise sadece boş boş avuntular içine sokar insanı. Hayatını normal yaşa, istediğin şeyleri yap, ilişkilerin olsun... Ama sadece aşık olmak için farklı arayışlara girme.
Otobüste yan yana dahi oturmam diyeceğin bir insanı durakta görürsün. Durağa yaklaşırken yüzündeki ifadeye, giydiği kıyafete, duruşuna, telefonla konuşurken seçtiği cümlelere, ses tonuna aşık olabilirsin. Belki bakışları sana birini anımsatır, o yüzden seversin. Sonra durur acı çekersin.İlk görüşte aşka inanmayanlar da, yaşamadan bilemezler diyeyim. O yüzden fazla kurcalama aşk olaylarını.
Hayatta en güzel şeydir aşk, insanın ayaklarını yerden keser. Hayatta başaramayacağın şeyleri aşk sayesinde başarırsın. O senin arkanda olursa imkansız tüm şeyler daha kolay bir hal alır. Ama aynı zamanda hayatta en kötü şeydir aşk, karşılıksız olursa seni ölüme kadar sürükler. Hayatını karardır, gözünün önünde bir perde oluşur ve nereye baksan hüzünle bakarsın. O yüzden yine diyorum, fazla kurcalama. Bak yoluna. Olmadı aç bir müzik ve bir sigara yak. :)271 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle istemeyle aşık olamazsın ki? Olsan da aslı olmaz, mutlu olamazsın. Aşk hiç beklemediğin an da çıkar karşına.
42 Yorumla
Soran+1 yılHic öyle bir sey yasıycakmısım gibi gelmıyor
Ben de aşık olmak istiyorum.
Aşık olmayı kim istemez ki? Aşk, insana her duygunun en uç noktasını yaşatıyor. Sevdiğiniz insanın gözlerinize bakması, sizi düşünmesinden ziyade daha mutlu edici ne olabilir ki?
Aşk, ansızın gelir. İstediğimiz zaman şak diye bulamayız. :) Aşık olduğun kişiyi gördüğün zaman kelimelerin düğümlenir, kalbin pat pat atar. Sürekli ondan mesaj beklersin, seninle ilgilenmesini istersin. Aklına her geldiğinde mutlu olursun. Eğer bunlar olmuyorsa gerçekten aşık değilsindir ve aşık olmadığın bir ilişkide de mutlu olamazsın. Hem karşındaki insana, hem de kendine eziyet edersin.
Sürekli sevgilim olsun, aşık olayım düşüncesinden ziyade doğru aşkın gelmesini beklemelisin.30 Yorumla
+1 yılBence birisi size dolu dolu gözlerle bakıyorsa ve seni sevdiğine inanıyorsan ona aşık olabilirsin. Aşkı uzakta değil, yakında arayın.
Mesela ben öyleydim. Birisi sevdiğini söyledi, ben de denedim. Yavaş yavaş aşık olmaya başladım, sonra ayrıldık ama onsuz yapamayacağımı anladım ve tekrar barıştık.30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
52Cevap
+1 yılbeklemek sana doğru ve yerde ve zamanda aşkı sunacak merak etme vakti zamanı gelince sadece hazır olduğunu içten hisset ve şunu de ben arındım ayıklandım ruh eşim ile karşılaşmaya hazırım hiçbir engelim ve blokajım yok ben sevgi doluyum sevmeye odaklıyım ruhumun yansıması bul beni...
10 YorumlaO aşk bilerek yapılacak bir şey değil. Ben çok denedim aşık olmayı bunun yüzünden çok kişiye de acı verdim. Onlari kullanmışım gibi oldu. en sonunda vazgeçtim. Ve vazgectigim andan sonra da aşık oldum. Hala da aşığım. Aşk kendisi gelir isterse
30 Yorumla
+1 yılKısmetin ayağa geldiği yıllar bitti artık.
Kimse kimsenin ayağına gitmiyor.
Artık bayanların da adım atması gerekiyor.
Erkek olarak zaten biz kime ne desek SAPIK yaftası yiyoruz. Bu da apayrı ve ciddi bir sorun.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBende 30 yaşıma kadar hiç aşık olmadım aha iste evlenecegim kadinim diyebilecegim biri cikmadi ama olursam diye korkuda veriyor heyecanda ne yapacağımı ne hissedeceğimi tam olarak bilmiyorum bana bir yol gösterin
20 Yorumla
+1 yılBen evlenmek istiyorum artik nasil bir duygu fiskirmasiysa :// ama care yok uni yi bekliycez o bitecek meslege baslicaz falan filan derken uuuu.. Dusunme bunlari morali bozuluyo insanin
16 Yorumla
Soran+1 yılCidden bozuluyo sanki koskoca yerde asık olabilcegim sevebilceğim biri olamıycakmıs gibi
- +1 yıl
Sen daha ask acisi cekip mutlulugunu yasayamadan terkedilme psikolojisine kapilmamissin ondan boyle konusuyosun
Soran+1 yılOnu bile yasamadım
- +1 yıl
Allah kimseye yasatmasin zaten
Soran+1 yılAma yasadıktan 3-4yıl sonra o haline bile gülüyor insan deneyim sonucta bence denenmeli yaşanmalı hepsi
- +1 yıl
Ask sinirsiz degil, bir kisiye harcarsin tam harcarsin mutlu olursun, ama simdi harcayipta terkedilmek neyin nesi. Herkes senin gibi degilki sevgine karsilik versin
Sanaldan düşünüyorsan hüsrana uğrarsın. Komşunun çocuklarından okuldan iş yerinden birileriyle tanış ve niyetini belli et. Eğer seni seven biri olursa sevebilirsin birini
15 Yorumla
Soran+1 yılSanal kesinlikle dusunmem tabiki ama cevremdede böyle nasıl desem cidden bir tanemi olmaz o kadar bahtsız bir kızım
Soran+1 yılİst
- +1 yıl
İstanbulun neresinden :)
Aşk İlişkileri konusunda 943 cevap paylaştı. aşk bir anda karşına çıkar hiç beklemediğin anda belki bir eğlencede belki okulda işte aşık olmak için uğraşma o bir gün seni bulur emin ol
10 Yorumla
+1 yılol olda sonun benim gibi olsun acılar içinde kıvran salak bu kızlar aşk istiyolar gelişi güzelde hele bir elden gittimi görürsün nasılmış o aşk dediğin his ciğer dayanır mı bilmem.
00 YorumlaGünaydın aynı durumdan bende şikayetçiyim. Nasıl olacak bekle bekle nereye kadar? Zaman geçiyor ömür geçiyor.
00 YorumlaAşık olmak hiç güzel bir şey değil. Ama eğer Karşında ki de sana aşıksa guzel oluyor o da kısa Sürüyor her aşk bitiyor.
00 YorumlaAşık olma karşılıklı aşk bul. Aşık olayım derken karşılıksız aşka tutulma. Çok doluyum KS.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabıkıde karsılıklı isterim ama artık uzun bir ilişki istiyorum
Aşk seni bulsun ve sevgi rahat ol bir gün seni bulucaktır aşık olmak istemezsen kullanılma ihtimalin bile var aşık olucagın kişiyi ilk bir tanı kişilik analizi yapki sonra üzülme..
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın zaten hep bu suphecı hallerimden dolayı şu an yalnızım
Soran+1 yılİnşallah yasıma verip zaten hüsrana girmiyorum cok ama yine tabi allah en kısa zamanda karsımıza cıkarır inş herkes aradıgı mutlulugu yakalar
+1 yıll*n bende iştiyorum aşk olmak da... he deyince olmuyo demek ki.. Beklemeliyiz...
10 YorumlaAcele etme karşına elbet çıkar birisi :) N*h çıkar valla bende kaç senedir istiyorum ama olmuyor yani kuzun
00 YorumlaAşk diye bir şey yoktur. Sevgi onun bir üst seviyesi bunu denemelisin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aşk hiç beklemediğin bir anda çıkar karşına merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılaşk aranmaz ki knk ansızın önüne gelir reddini yersin ve geçersin normal mood a :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbirisi ilgilensin aşık olursun zaten yaşının gereği.
00 Yorumla tek taraflı aşık olacağına aşksız kal daha iyi acı çekmezsin
00 Yorumla
+1 yılBu aşkı bulmanın bir yolu, yordamı yok mu.. Bilen varsa anlatsın :)
10 YorumlaÇok klasik olacak ama '' O seni bulur'' lakin geldiğinde beyin bedeni göç ediyor ona dikkat etmen lazım
00 Yorumla
+1 yılAşık olacağın kişi senin aşık olmak istediğini henüz bilmiyor bence iletişim için bir yol bul, haber et. Öyle olduğun yerde sadece içinden isteyerek gerçekleşecek bir şey değil bu. Allah başka dert vermesin :)
01 Yorumla- +1 yıl
Haber edersen karşına çıkması için bir fırsat doğacak emin ol :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBekliyoruz bizde kardeşim. Beklemekten başka bişey yapabilen varsa söylesin bizede..
10 Yorumla
+1 yılaşık olmak anlık bişeydir aşk ayağına gelmez boşuna bekleme
02 Yorumla
Soran+1 yılKader diyelim zamana bırakalım
- +1 yıl
aynen
+1 yılBende aşık olmak istiyorum ama insan bir zaman sonra soguyo :D
12 Yorumla
Soran+1 yılOlsun o zamana kadar olan vakiti düşün sende sonuna bakma hemen
- +1 yıl
Amann
:D böyle olmaktan derken nasılsın ki hiç sevgilin olmadımı?
21 YorumlaBence olmamak iyi. Hiç kafada dert tasa yok. Üzülmüyorsun hiçbirşey için kafan rahat.
00 Yorumla
+1 yılfelsefe yapamaya gerek yok. olursun ya da olmazssın ya da sonra olursun.
00 YorumlaBeklediğin beyaz atlı prens gibi bir şey ise bu sadece abartılmış bir his olur. İnsanlarla normal yoldan, kendin olarak tanışabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bana olabilirsin sakıncası yok ama hırt pırt mesaj yazma okey.
00 Yorumlaben felsefe yapmak ıstemıyorum ama askı araman deıl askın senı bulması gerek yeni şeyler denemene gerek yok sen sadece etrafına dikkatli bak bence ;)
00 Yorumlabekle bence akışına bırak.. belki biri senı bulurrr
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki
Sev ama mevsimlik olmasın yazın açıp kışın solmassin
10 YorumlaBende birini beğendim ama olmadı kısmet işi birazda iki tarafında beğenmesi biraz zor oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim istemiyor ki düzgün birisine aşık olup ömrünün geri kalanını ona adamayı ama yok öyle birisi hele ki o eskilerden kalma saf ve temiz aşklar yok mu ah ah gece gece aklıma getirdin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi sana yapacaklarını söylüyorum. bu mesajı 10 kişiye göderirsen aşık olursun.:D
bide bana mesaj atman gerekecek tabi :D :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum karşılıklı aşk ama bazı şeylerden dolayı kabullenemiyorun. Bünye başkasını kabul etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılAşık olmak güzelde. Sonra?
20 YorumlaBekleyiniz, yapılacak hiç bir şey yok..
10 YorumlaAşık olmak istiyorum diyerek aşık olunmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılOnu bile bilmiyorum işte
Soran+1 yılSanki er ya da gec herkes birini bulur gibi gelıyo hep öyle inanıyorum ya da inanmak istiyorum ama aslına bakınca öyle bişi olmadıgını görüyorum buda uzmuyor degil
+1 yılNasıl birisi olsun isterdin.
00 Yorumla
+1 yılAy keşke bende aşık olabilsem :)
00 Yorumlaesra erolla desti izdivaç en iyisi bacım
00 Yorumla
+1 yılbende istiyom da kimse olmuyo bana
05 Yorumla
Soran+1 yılBende zamanında geri cevirdigim icin kesin şu an olmuyor
- +1 yıl
nickin yüzünden kendimi tutamadan profiline daldım
- +1 yıl
ne varmış ki nick imde
- +1 yıl
tomb raider ın yerı ayrı
- +1 yıl
elbette ayrı yazılır biliyorum ama benden önce bir o nick i almış
bende bitişik yazmak zorunda kaldım ama farkındaysan r harfini büyük yazdım ayırıyorum yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosver ya belanı mı arıyon :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılben de aşık olmak istiyorum :)
00 Yorumla Sende mi boka batmak istiyorsun
02 Yorumla
SoranEvet
+1 yılözelden detaylı anlatabilirim
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama üşeniyorum ^^
00 Yorumla
+1 yılgel beraber bakıslaım asık olursun :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum ama yok ol deyince olunmuor
11 Yorumla
+1 yılbende aşık olmak istiyorum ama bulamıyrum
02 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
tanışalım belki birbirimizi arıyoruzdur :)
vermiyceeem vermyiceem benim değil mi vermiyceeem.
00 Yorumlaistemekle oluyo mu ki?
00 YorumlaSen aşık olamazsın kanka
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
Soran+1 yılKısmet
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. istemekle olsaydı iyiydi
00 Yorumla
+1 yılBende onu istiyorum ama olmayınca olmuyor.
00 Yorumlaortam olursa kolay olmazsa zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bişey yok kandırmışlar seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılTavsiye etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYasamak istiyorum üzülsemde pişmanda olsam istiyorum
- +1 yıl
ben de sana diyorum ki tavsiye etmiyorum, heves ettiğin şeyi 2 kere yaşadım ben. Zamanı gelirse hayırlısı olursa olur, yoksa uzak dur
- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem