Sevgili olduktan sonra ne kadar zaman sonra bunlar olmalı ilk defa sevgilim oldu üçüncü buluşmamız sarılıyor elimi tutuyor acaba erken mi? Ciddi düşünüyorum Bu arada başka bir amacım yok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Akışına bırak seni yemez ya, istemediğin noktada durdurursun😁
Valla yiyecek gibi korkuyorum 😂😂😂
Bişi olmaz hahah 😂
Ilkin ve ciddisin, o zaman ona birakma kendini. Ona birakirsan herseyi yapar. Ve ciddi oldigunu net bi sekilde anlat ona. Onun amaci baska olabilir sozlere kanma
Ya biraz daha açar mısın nasıl belli edebilirim ciddi olduğumu
O zaman sen biraz bahset sizden. Yaslariniz kac, ne zamandir sevgilisiniz, nasil sevgili oldunuz? Biraz bahsedersen daha net konusabiliriz
Yaş 26 üç gündür sevgiliyiz 😂
E daha cok yeniymis 😀
O zaman biraz kontrollu ol, ona birakirsan kisa surede yataga atar seni. Yanyana degilken nasil peki?
Sabahları romantik mesajlar atiyo arıyor arada ama sürekli mesajlaşma durumu yok ve sürekli benimle ciddi düşündüğünü söylüyor arkadaşıyla falan tanıştırdı
Daha yenisiniz ve ciddiyim diyen erkek, dikkat et. Daha birbirinizi tanimiyosjnuz bile, tanimadan nasil ciddi olabilirsiniz? Ciddiyim diyerek senle cinsellik yasamak isteyebilir. Kontrolu ele almalisin.
Yani ilişkimiz yeni ama öncesinde tanışma süremiz de oldu detayı atlamayalm 😂
Ama sevgili olmak baska. Ve daha onceden ne kadar iyi taniyosun?
Bu sizin ilişkinize kalmış. Her ilişki kendine has ve güzeldir. Elini tutması çok doğal
Sarılması koklamasi?
Bunlar olabilir tabi ki sevmekten bahsediyoruz. İnsan sevdiğine sarılır, elini tutar ileride öpedebilir. Bunun belli bi zamanı, günü, vakti yoktur. İki tarafın da içinden geldiği an doğaçlama gerçekleşir. İç güdüsel olarak olur. Öpmeyi bilmiyorum diye de endişelenme o an geldiğinde içgüdüsel olarak öpüyorsun düşünmene gerek yok
Ya ben çok utanırım ama opmese olmaz mı 😂
Bana söyleme valla 😂😂 zamanla aşarsın hatta sen bile öpmeye başlarsın yani işin içine sevgi ve bağlılık girince utangaçlık gidiyor
Sanırım beni öyle şeylere alıştırmaya çalışıyor ama ben de çok çekiniyorum yaa
Tavrını koymazsan daha ileri gidecektir kısa zamanda )
Haklısın nasıl koyabilirim peki
İlk başta vereceğin tepki hafif ve narin olmalı ki karşı tarafı bozmadan kırmadan yapmalısın. Örnek vermek gerekirse tam olarak; şu an buna hazır değilim ve böyle konularda ileri gitmek hoş değil eğer gerçekten beni seviyorsan her koşulda beni anlarsın düşüncelerime de değer verirsin değil mi dediginde. karşı taraf afallayacaktir ama el mahkum deyip bir süre en azından sarilmayacak )
Çok teşekkürler aynen diycem böyle biraz yavaş ya😠😂
Rica ederim. Bu kadar akıllı olduğunu dusunemediginden dolayı da kendini ya sorgulayacak ya da biraz soğuma olacak ama seviyorsa karşısındaki insana saygı duymayı öğrenecektir en azından )
Ben mutluyum sen değil misin diyor direk
Vuv damardan giriyor sanki seni zorluyor gibi bu duruma hatta alistirip daha ileriyi isteyecek kıvama getirmeye çalışıyor ki sende onun tam tersisin bu konuda o yüzden benden sana tavsiye yol yakınken ilerde daha fazla üzülecegine tavrını koy ortaya o üzülsün
Aynen öyle haklısın 😌
abi bunada mı biz karar veriyoruz yeter artık ama ya:d
İlk defa sevgilim oldu dedim
@Ecmelovski niye bu kadar kıskançlısın?
@rzqar7 kafanız mı iyi
@Ecmelovski kofonoz mo oyo
@rzqar7 anlıyorum
Daha önceden flört döneminiz olduysa bence ilk buluşmada da yapılabilir
Oldu ama yeni sevgili olduk
Biraz daha zaman geçsin güven olsun
Ya tutamıyorum ki çocuğu 😂
O zaman sanala çek, yönlendir 😂
O ne demek
Özelden yaz bana bi 😂
Aradaki samimiyete bağlı bu
Kız erken saçmalama
Çok hızlı gidiyor
Ağırlığını koy
Nasıl koyabilirim
Hoşlanmıyorum böyle şeylerden benim kendime göre belirli sınırlarım var lütfen bu sınırın dışına çıkma ilişkimiizin heyecanı kalmaz de
Teşekkür ederim 🙏🏻😊
Rica ederim 😘
İlk buluşmada tabi ki
Yani en az 3-4 ay sonra elinden tutmalı
Bana kalırsa bence de öyle
İlkde olur azmışın sen bir an önce buluş
Haha bana kalsa bunlar cokk sonra yapılması erkek arkadaşım durmuyor 😂
Durmaz erkek hep ister
Ö gel sohbete
İçinden geldiği gibi yap
Yoo normal bence
Erken gibi :)