Beni seven birisi var uzun zamandır da sevdiğini biliyorum uzaktan akrabayız biz onlarla birlikte büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan elimi cebime attırmazdı sonra ben de yakınlastım ona her gelmesin de bana hediyeler filan getiriyordu. Ayrı şehirlerdeyiz biz onlarla yaz tatilinde geliyordu ya da biz giderdik senede üç kez filan görüşüyorduk sonra işte kontorume kadar yolluyordu telefonum bozuldu babamla kavga ettim diye yaptırdı telefonumu gönderdi mezun oldum kıyafetimi aldı müzik yapıyordum stüdyo tuttu bana. Sonra işte ben okulumdan birisiyle konuşmaya başladım öğrenince açıldı bana seni seviyorum dedi biliyorum ama olmaz çocuktuk unut dedim konuşmadı benimle sekiz ay sonra karşılaştık tekrar başladık konuşmaya senden başka kimsem yok senden değerli değil kimse dedim sonra bana yine yakınlaştı yine hediyeler filan alıyordu yine geziyorduk filan derken üniversitemden ben birisiyle konuşmaya başladım buna söylemedim mesafe koymak istiyorum dedim filan mesaj atmadı sonra suphelenmis bulmuş konuştuğum kişiyi eklemiş kötü şeyler demiş ona oda tabi bana söyledi bende beddualar ettim engelledim aradı açmadım ölsen umrumda değilsin dedim yüzünü yere eğdi ben bundan sonra senden asla bir şey bekleyeceğim ben boyumun ölçüsünü aldım. Sevmek benim suçumdu ama insanız bende böyleyim inadına seveceğim dedi bir daha da yazmdı aramadı numaramı değiştirdim bende aileler de tavır aldı birbirine konusmuyorlar fazla artık bilmiyorum ne olucak böyle hiç karşıma çıkmadı sonra
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen kendi hatanın faturasını o çocuğa kesmişsin. Seni seven varken başkalarına yelken açmışsın. O ise gururunu onarmaya çalışmış. Bu hikayede yanan o değil sen olacaksın. İnşallahta olursun. Çok sinirlendim sana. Taş kalpli Allahsızlar
Ben ona olamayacagımızı söylemiştim açıkça kendisi ilgiliydi bana ben ne yapıyım üç sene önce söyledim ben akraba olduğumuz için görüşüyordum onunla.
Valla katıldım size hayır neden umut verdi ki
Onca hediyeyi neden kabul ediyordun o halde? Dilinle istemiyorum deyipte, beden hareketlerinle umut aşılamışsın. Bilmiyor musun ki seviyor seni. Kontörüne kadar attırıp, mezuniyette elbisesini giyip nasıl olurda ilk fırsatta ağzına edersin o insanın ya. Yazıklar olsun. İyikide kurtulmuş senden. Bir kadın olsaydım asla sen olmak istemezdim. Asla senin gibi olmak istemezdim. Yazma lütfen cidden çok kızgınım şu an
Çok doğru sonuna kadar
@meyveliilahmacun Allahsız kardeşim nolacak. Hediyeleri al ama kalbini reddet. Resmen dünyalık bütünü. Nekadar kendini düşürebilir insan daha
Sevilmek istedklerinin olması hoşuna gidiyordu belli
@meyveliilahmacun bıraksın kardeşim. İnşallah mumla arar o çocuğu. Aynı onun gibi boyun büker önünde de anlar. Lakin bu anlamaz. Anlayacak insan milleti koparmaz
👍🏻
Ne alakası var ya ben akraba olduğumuz için görüşüyordum kuzen bile diyordum o umutlandıysa ben ne yapıyım. Olmayacağını söyledim sevgilim var da dedim benim flortumu ekleyip de küfür eden o benim içinde kötü şeyler demiş hakkı var mı buna anneme de söylemiş artık bu saatten sonra evinize adım da atmayız olunuze de gelmeyiz kızını bagla ayagama dolanması demis
Az bile demiş. Ailene üzüldüm ki senin yüzünden onlarada laf gelmiş
Benim sevgilimi birisi gizli numaradan arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bende ondan bildim ne biliyim ben onun numarasını verdim sevgilimde aradı. Benden supheleniyorsanız karakola gidip beni şikayet edin ama ben değilsem ben sizden şikayetci olacağım dedim kapatmış sonra da ailemi annemi babamı aramış kızınıza sahip çıkın filan demiş yoksa vereceğim karakola benim numaramı veremez millete demiş filan ben o diyordum yani bilmiyorum
boş ver unut gitsin. Sen bul kendine yenilerini alışmışsın zaten bulmaya. Birdaha da kimseyi kandırma parasını yetipte gururunu kırma başkalarını bulup. İyi geceler
Neden umut verdin ki. Her zaman benim sevdiğim değil beni seven önemli benceee
Biz olmayacaktık zaten imkansızdık o okumadı ben üniversite bitirdim aileler akraba yani olmazd8 çocukluk aşkı yani herkes çocukluk aşkıylamı evleniyor. Büyüdük biz ben onu akraba olarak görüyordum kuzen diyordu. Hatta ama o öyle algıladı hala umut etti oda benim sorunum değil söyledim sonuçta ben olmaz diye. Benim flörtüme küfür edemez bana karşıda kötü şeyler demis
Ne dersen de umut vermişsin üzgünüm sen kaybettin öyle sevem birini
Biz bir senedir konuşmuyoruz görüşmüyoruz şu an numaram da yok onda değiştirdim ben başka birisiyle sevgili olmuştum sevgilim askerdeydi özel numara dan birisi arayıp sevgilime seni sevgilin aldatıyor diyorlarmış bana sordu oda bende ondan bildim onun numarasını verdim ve sevgilime arattım onu oda benden supheleniyorsanız karakola gidip şikayet edin özel numara bensem demiş eğer ben değilsem ben sizden şikayetci olacağım demiş kapatmış sonra da annemi babamı aramış kızınıza sahip çıkın benim numaramı verip beni milletin Oğluna aratmasın oraya gelirsem daha kötü ederim ya siz yaparsınız ya da ben yaparım demiş tehtit etmiş babama da numarayı vermiş. Beni arayan bu kızının sevgilisi git sor kendine demiş babam geldi benden hesap sordu filan iş iyice karıştı
şans