Eski sevgilinin ara sıra yazması. Bir yıllık ilişkisi var. Sosyal medyada tarih kalp var.
Bana yok 3 4 çocuk yapacak birini bulsam inşallah evlenirim dedi.
Bana yok 3 4 çocuk yapacak birini bulsam inşallah evlenirim dedi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gizli gel bana... anlatacam söz... diğer yorumun anasını ağlattık kıza ayıp oldu :D
Şimdi istek attım ama xperim yetmiyor
Tek kişiye bağlı kalamayan güvenilmez bir tip
Uzun bi ilişki ams bana yazması arkadaşca mi
Yanı tarih ve kalp vaf
arkadaşça olamaz
Peki niye yazıyor 3 yıl oldu ayrilali
Evlendi belkide
Henüz bekar. Sevgilisiyle foto paylaşıyorsa bile bana kapatıyor.
bu kişiden hala umudun olduğunu söyleme sakın
Maalesef var
adam tarih atmış kalp koymuş bak önüne yaa sürekli geriye bakarsan önünü göremezsin ayağın takılır düşersin kippsss ;)
Onu seviyordur dimi
yok beni seviyor safasfsaf :) herhalde seviyo yoksa adam niye tarih kalp böcük çiçek atsın instagrama :)))
Ne bilim içimden bir belki dedim de unutamadım onu
unutursun geriye dönüp baktığında ne canım ya gibi kendi kendine tepkilerde vereceksin yaz bunu bir kenara ;)
Inşallah o günlerde gelir, 3 yıldır aynı yerdeyim
nası başarabileceğini biliyor musun peki destek istersen dm atabilirsin :)
Duyurmus bence senle düşünüyor olabilir
Bn bi durum attım yorum yaptı. bn öyle suursu z değilim boy boy dizmem dedim. Boy boy mu ne 4güzel iste kardaş kardes takılırlar yazıp emoji attı. Bunun üstüne konuştuk.
ama saçmalamış 1 yıllık ilişkisi var senle konuşuyor
ikisini de beğeniyor demek ki :))
Bir kerede bi paylaşım yaptım lgbt 3ile ilgili. Düşkün bi toplum olduğumuzu ama yargıladigimizi paylaştım. Bn katılmıyorum çok saçma 3sapan şeyler sekse merakım yok nasıl iş dedi. Bn de tercih meselesi 3dedim. Düşkün değilim cümlesinin altına da ehh istisnasin o zaman yazdım o da Şimdi 5şöyle her insan gibi istek arzu 6oluyor ama seks düşkünü 6de değilim onu demek 5istiyorum. Yanı merakım yok o kadar ne zaman yaparım diye 6ama kendi 6ihtiyaçlarımında 6farkındayım gideririm bu da düşkünlük değildir bence yazdı
ergenler...
Bende fizyolojik olarak doğal 6bir durum 6zaten bunu 6yadirgamiyorum yazıp ardından da haklı olabilirsin dedim. Olabilirsin 5değil dediklerimi yorumla ki bende neyin ne olduğunu bileyim yazmış. Bn de kanitlanmis bir 6durum zaten 6bu 6ihtiyaç sizde daha fazla, sürekli yapmak zaten sağlıklı bir durum değil, senin seks sıklığına dair herhangi bisey de kastetmedim yanlış anlama yazdım
O da tamam dedi. Bir duruldun yazdım
Bisey demeyeceğim ama bilmedigin görmediğin bir sürü bayan var yazdı bn de anlaşılan konuya 6bayağı hakimsin dedim hakim olmam 6için içinde 6olmama gerek yok sen neye sayarak söylediysen bende 4aynı durumu açıklıyorum bende sana hakimsin mi diyim yazmış. Bn de ben seni daha önce kurmuş olduğun cümleye dayanarak söyledim yazdım. Tamam sen haklısın tamam dedim Bn de sakin ol bisey demedim yazdım. Bir konuyu senle istişare ediyoruz bi cümleden lac anlam çıkarıyorsun 6sürekli yapsam söylerim utanmam çekinmem meraklı olsam 6bu konulara zaten 6söylerim utanmam ben 6seks düşkünü muyum hovarda miyim tarzında şeyler yazdı. Bn de ben senin nerede ne sıklıkta seks yaptığına ilgilenmiyorum bisey de kastetmedim yazdım. Ben senin nerede ne sıklıkta seks 6yaptığını sordum mu ya da bir şey dedim mi yorum yaptım mı yazdı. Bn de pardon, mümkünse yapma zaten konuyu kapatsak iyi olacak ipin ucu kaaya başladı dedim kapattik
@SırrıYok 25 yaşındayız. Insgasinfa falan tarih kalp var kızın da öyle 1 yıllık ilişkisi var.
Ayrılalı 3 yıl oldu
Geçen sene Haziran ayından kaşıma kadar hiç konuşmadık. Kasım- ayında yorum attı hikayeme görüşmeye başladık. Sadece hikâyelerime yorum atar.
Sosyal durumlarıma falan da yorum atar, fotolarıma da
Ağustosa kadar sık görüştük. Ağustostan 2 hafta öncesine kadar hiç görüşmedik. 2 hafta önce yaptığım isle ilgili 4 foto ve birde selvi paylaştım gece 11 de o da 11 buçukta mesaj attı kolay gelsin x diye bende 1 de teşekkür ederim y yazdım sabah 69da rica ederim dedi. 1 hafta önce yine yaptığım iş ve selfim paylaştım alkış emojisi attı selfime. Ama her iki mesajda da emoji alan yok
işte amatör işçi küreği kırar lafı burada yerine geliyor... yani bu kadar laf kalabalığı esnasında başka insanlar beraber olup keyfine bakabiliyor :)) @meraklibirisi134 bana sövecek kesin ama neyse..
@SırrıYok şey anlamadım yani ne demek istedin
Merakli bir mesaj atablmsnz
3 4 tane çocuk istiyor yani
Bana demesi normal mi
Tamam
Ne düşünüyorsun peki kısa bir yorum atsan
Üst tarafta detaylı yazdım Bir arkadasa