+1 yılŞahsen ben ilk karşı tarafın yazmasını yeğlerim çünkü karşı taraf ilk yazdığında benimle konuşmak istediğini biliyorum dolayısıyla muhabbet daha akıcı oluyor ve bağı kurmak daha kolay oluyor benim için. Diğer erkeklerin çoğunluğunun ne düşündüğünü bilmiyorum ama şahsi bir yanıt vermek gerekirse benim için asla basit bir kadın falan değil çoğu zamanda bir karşı cinsle bağ kurduğumda bana ilk karşı taraf yazar genelde çünkü benim öyle bir muamele yapmayacağımı, o şekilde görmeyeceğimi bilir veya bende ilk yazarım. İlk kimin yazdığı gibi basit şeylere takılmam ben.
01 Yorumla- +1 yıl
Cidden kadınların çoğu aksini yazmış inanma onlara falan (sanki erkek oldular da erkeklerden daha iyi biliyorlar) sende hangisine inanacağına karar vermemişsin dediğim gibi diğer erkekler doğru mu söylüyor bilmem ama ben kendi fikrimi yazdım inanıp inanmamak sana kalmış
En İyi Cevaplar
+1 yılNeden öyle olsun?
İlk mesajı atanın ya da daha ileri götüreyim ilk adımı atanın ne önemi olabilir?
Güzel bir ilişkinin başlangıcı olacak ise ilk adımın kimin attığının bir önemi yoktur. Kadın ya da erkek. İlk adımı atan güzel insan vardır :)00 Yorumla
+1 yılBen tipsizim valla bana hiçbir kadın mesaj atmayacağı için bilemiyorum. Ayrıca basit kadın olarak görürler kadınlar doğru diyor. Erkekler basiti sever. Basit cicidir basit iyidir. Zor kadınlar erkekleri bunaltır. Zor olmasındansa basit olması daha iyi.
00 Yorumla
Hayır ya olur mu öyle şey. Erkek anlayamamıştır, farkında değildir her şey geç olmadan veya duygularını söylemekten hoşlanan kadınlar var. Olması da gerekiyor. basit gibi gören erkeklerin bence düşünce sıkıntısı olmalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir çok cesur kadındır
00 Yorumla Her ne kadar burada erkekler "hayır aksine benim için 1-0 öndedir" muhabbetlerine girseler de ilk mesajı eğer kadın atmışsa erkeklerimiz o kişiyi cepte görür ve sunu düşünürler "vayy bu kız bana baktıysa demek ki daha güzelleri de bana bakabilir ama buna da ben güler yüz gostereyim ki bana ilgi versin" gibisinden düşünüp ego kasmaya baslarlar hatta karşısındaki kız bumi farkedip uzak durmaya baslayinca da bu kez o kıza baya ilgi gösteriyormuş gibi yaparlar ki ikinci bir kız gelene kadar cepte kalsın o kisi yani her türlü cepte hissettiriyorlar o kıza ve cepte goruyorlar. Ne yazık ki durum bundan öte değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. erkeğin özgüven eksiliğine göre kadınları bu şekilde görmeleri değişiyor mesela bir erkek kültürsüz gerici bir erkekse ki toplumumuzda örnek çok bırak kadın mesaj atmasını zaten konuştuğu kadınıda cepte görüyo migros kasayeri iyi günler dedi diye sertleşen adam var bu ülkede.. neyse konumuz mesaj atmak ya ben bir kadın olarak ilk mesajı ben atarım buda benim ne kadar güçlü özgüvenli biri olduğumu gösteirr haa tabi karşımda ki gerçek bir centilmense anlar yani muaaa
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız ama ben bu konuda hala düşünceliyim size özelden yazabilir miyim?
Soran+1 yılBirilerine fikir vermek için güzin abla olmaya gerek yok bu egoyla hiç bir şeyde olamazsın zaten, teneke misalisin sadece ses..
- +1 yıl
hayatım sakin ol reddedilme korkun var. bilerek seni reddettim mesajı atma konusunda bu yüzden tereddüt ediyosun ya istediğin gibi olmazsa ya seni farklı algılarsa gibi vs. vs. senin önce kendini sevmen kendinle barışık olman gerek kendinden tereddüt ettiğin için insanlarda seni yanlış anlarsa diyosun bu sana son mesajım sonuçta bir teneke en fazla ne kadar bir insana zaman harcayabilir ki ;) muaa dikkat et kendine
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılBasit değildir sadece gururunu yenecek kadar çok seviyordur bunu bende geçen gün yaptım mesajıma bile bakmadı ama içim rahat ve aklımda soru işareti kalmayacak içinde bastırıp belli etmediğin her his büyür ve bastırılmaz. Söyledim belli ettim rahatladım istememek onun hakkı.
20 Yorumla
+1 yılBu konu şahsi fikrimce biraz insanına göre değişir diye düşünüyorum. İlk mesajı kadının atmasını eziklik, basitlik ya da bu kız cepte olarak gören kişi de problem var demektir. Benim görüşüm ilk mesajı kadının atmasını da gayet normal bir durum olarak değerlendiriyorum. Ancak insanlar çeşit çeşit tabii sonraki durumlarda konuşmanın ilerisinde nasıl davranıldığı o şahsın anlayışını yansıtır bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki yarın öbürgün ölip gidecek garibin birisine kendisini beş dakikalığına da olsa özel ve güzel hissettireceksiniz. İlla aşk meşk yalakalık veya cıvıklık olmasına gerek yok. Bir cümle hal hatır sormak azarlanma pahasına ilk adımı atmak sizi büyütür ve olgunlaştırır sadece... Yeter ki niyetiniz iyi olsun. Erkekler de kadınlar da şehveti ve egoyu yenip şefkati ve empatiyi benimserse şu hayatı bir nebse olsun birbirlerine kolaylaştırabilirler...
10 YorumlaHayır ya ne alakası var. Erkek hoslanıp sevınce soyleyebılırde kadın sevınce neden soyleyemesın. Kadın sevdgı zaman ömur boyu saklımı kalacak tabıkı kadında yazıp tanısabılır hoslandgını sevdhını soyleyebılırö bu duruma basıtlık dıyende kafam çalısıyor demesın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCepte muamelesi yapan kişi garantici tiptir ve kimseye fayda getirmez.
İlk mesajı atmak eziklik, alt seviyelik gibi bir şey değildir.
İlk mesajı attın diye her şeyini vereceksin diye bir kaide yok.
Olmadığı yerde biter her şey.
Eğer öyle bir duruş ve ima sergilerse gerekeni yapar ilk adımı atan.
cut.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadın basit değildir aksine insani bir hareket sergiler, sonuçta iletişim kurmak bu yani napalım ateş falan yakıp mı sinyal verelim napalım elimiz dilimiz varken 😅
Ay ben bu insanları anlamıyorum yaa amaaan30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öncelikle saygı duyarım. Redddecek olsam bile kırmadan durumumu izah ederim. Değer veren değer görür, benim görüşüm bu. Bunun aksini düşünen hasta ruhlular da olabilir. Başkasının görüşü beni bağlamaz...
10 YorumlaCesur ve özgüveni yüksek kadın olur.
Sizin o bahsettiğiniz basit kadın konusu kadınların arasında birbirini domine etmek için kullanılan şehir efsanesi ifade.
Erkeklerin yüzde 90'ı cesur ve özgüveni yüksek kadına değer verir.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCepte gibi bir durum söz konusu değil ama kendi açımdan korkarım öyle birinden. Ben ciddi olarak bakarım tanışmaya ve biri mesaj atsa geçmişinde muhtemelen bir şeyler olmuş diye düşünebilirim. Hiç tamam bu artık bende diye düşünmem. Geçmiş konusunda da ilişkisi vs. olmamış birini istediğim için pek yanaşmam. Mesaj attı belki seviyor seviyorsa elde etmek için belki yalan söyler. Korkutucu olur yani benim açımdan
05 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar saçma sapan bir bakış açısı. 20 yaşındayım henüz sevgilim olmadı ama ona ilk mesaj atmayı düşünüyorum şimdi yalancı mı oluyorum? ya da başka bir niyetim mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler ilk mesaj atan kadından hoşlanır kendileri atamayabilirler ve ilişki anlamında mesaj gelmesi belki mutlu eder. Bende mutlu olurum ama ciddi düşünmem. Cepte olarak gören erkeklerde vardır illa bir cinsiyetin tamamı böyle diyemeyiz. Cepte olarak görenlerde vardır zaten abaza sapık sapkın falandır çoğu. Cepte diye görmek karşı tarafı ezmek mal yerine koymak gibi sanki hiç hoş değil. Yani bu karakter zihniyet meselesi açıkçası.
Soran+1 yılNe söylediğin belli değil
Cevap sahibi+1 yılBaşka niyetin oluyor mu dedim ben kendi açımdan korkarım dedim. O kişi ne yapar ne bileyim. Bu kişiden kişiye değişir iyi araştır o kişiyi ona göre düşün o zaman. Benim için tehlikelidir mutlu etse bile
Cevap sahibi+1 yılHepsini dikkatlice oku objektif şekilde anlarsın
+1 yılŞimdi seni ne kadar tanıyor dediğin kişi. her erkeğin düşüncesi karakter yapısı ile alakalı sorunun cevabı.
Benim düşüncem hiç tanımadığım bir kadın atsa beni zarflıyor mu. Dolandırıcımı düşüncesi gelir ilk aklıma.02 Yorumla
Soran+1 yılİsterseniz özelden anlatabilirim
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim
+1 yılHele şu devirde asla basit demem aksine tebrik eder ve tanımaya çalışırım. İlk mesajı attı diye basit demek büyük aptallık
23 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı ve gururlu bir kadın aşkından geberse ilk mesajı atmamalı. Bunun tek nedeni erkeğin kıymet vermiş bile olsa soğuması olduğu için. Yani erkekte kafa öyle çalışıyor.
Ülke, din, kültür hiç farketmez.02 Yorumla- +1 yıl
Asla bastileimis aciz kadiblar böyle dushue
- +1 yıl
Bu ne öfke bu ne celal dayı😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha çok cesur olduğunu gösterir.
Kimisi basit olarakta görebilir
Kişinin bakış açısına bağlı
Mesajına bağlı ne amac için attığına bağlı.07 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba ya da nasılsın gibi tanışma maksatlı bir mesaj
- +1 yıl
Tamam da kimi erkek tanışmak istemeye bilir.
Bir de var 1 gün yazıp 4 gün cevap yazmamak ta olmaz.
O kişiyle bir ortak noktanı bulup o ortak noktayla devam edersen olabilir ama bunun garantisi yok söyleyim.
Kimi erkek cevap ta yazmayabilir sana.
Profil ve kapak resmine kendi resmini koyarsan en azından kiminle konuştuğuna bakıp ona göre yazmak ya da yazmamak isteyebilir bu tamamen bulduğun kişiyle ilgilidir.
Bunun bir garantisi yoktur. Kimisi var arkadaş canlısı kimisi var arkadaş canlısı değildir, kimiside var konuşacak birisi arar kimisi aramaz.
Sen yinede normal merhaba nasılsın gibi tanışmaya başlayabilin ama profil ve kapak fotoğrafına da gerçek resmini koy ki bilsin kiminle konuştuğunu. Bende isterim burada konuşacak birisi ama kimse konuşmuyor benimle oncin mesaj yazıp cevap alamamak ta vardır. Yani kumar gibidir bu işler şansını 1 dene olursa olur. - +1 yıl
Sen şimdi bu soruyu gizli sorduğuna göre kendine güvenin yok bu konuda bence
Soran+1 yılSize özelden yazayım isterseniz? Güvenip var mı yok mu görürsünüz?
- +1 yıl
Yazın
- +1 yıl
Özelden yazın bana ordan konuşalım olur mu?
- +1 yıl
Sen takip isteği attın bana yoksa daha atmadın?
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk mesajı atan kadınlar, alnından öpülesidir. Ne istediğini bilen, toplumsal tabuları yıkan, cesaretli ve kalbiyle sevebilmeyi başarabilmiş birisidir. Onları o gözle bakanlar, önce kendi basit zihinlerini değiştirsinler.
00 Yorumla
+1 yılhayır istediğini açıkca belli edebilen bir kadındır.
10 Yorumla
+1 yılHayır
Samimi kadındır
Kibirli olmayan
Yanağı hayvan gibi sıkılacak kadındır10 Yorumla
+1 yılHayır, bence dünyanın en cesur kadınıdır. Hatta baş tacıdır. Çünkü böyle bir coğrafyada yaşayıp da tanışmak için ilk adımı atmak her yiğidin harcı değildir
00 Yorumla
+1 yılMesaj atınca dövmiyecekler, neden bu kadar kasıyorsun ki? Sanki açık kalp ameliyatına giriyorsunuz. Alt tarafı merhaba diyeceksin. Yam yam gibi davranmayın biraz sosyal olun.
00 Yorumla
+1 yılGibi gibi. Genelde erkeklerin bu olayda ki anlayışları, beni beğendi, beni istiyor, biraz cool davranayımda hemen şey olmasın olabiliyo ya da öyle olmasada erkek egosu diye bişey var ki içlerinde sorma gitsin bi havalar bi havalar ksksksksks hem kadınlar adım atmıyo diyolar atıncada ego kasıyolar denişikler
00 Yorumla
+1 yılilk kadın mesaj atarsa onun harbi oldugunu anlarim ve basit gözle bakmak yerine ciddi bakarim
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
gerçekten ciddiyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılUfak bir azınlık var cepte muamelesi yapacak. birtakım gerçekleri aşmış kendini tamamlamış olan her erkeğin gözlerini kamaştırır cesaretin.
10 Yorumla
+1 yılErkekler kızlara yazdığında ne hissediyorsa, kızlar da erkeğe yazdığında aynı şey hissediliyor. Cinsiyetçi düşünmek yanıltır.
10 Yorumla
+1 yılİlk mesaj onun basit olduğunu belirlemez. Ondan sonraki konuşma belirler bence. Ha bir de seven insan bence beklemez. Eğer onun mesajını beklersen atı alan Üsküdar'ı geçer. Bana mesaj atılırsa bir tık fazla ilgilenirim onunla.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Kadın basit değildir de
Cevabı saçma sapan olan bir erkek basittir işte.20 Yorumla
+1 yılIlk mesaji atan atan kadın basit ilk veren kadin basit. Saçma sapan algıya oynanan oyunlar
20 Yorumla
+1 yılsorun çok bayat bunun bir önemi yok önemli olan amacı gerçekleştirmek
01 Yorumla
Soran+1 yılBayat sülalendir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana daha samimi gelir normalde cevap vermek istemesem de cevap veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Evet ama benim için öyle başkasını bilemem
hayır ya ne alakası var hep erkekler mi yazacak :) gerçekten normal bişey en azından öyle bişey başıma gelse öyle bişey düşünmem hatta mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki. Keşke atsalar, kafalar kezban anacım bizde.
04 Yorumla
Soran+1 yılKezbanlıkla alakası yok bunun cevap verir mi vermez mi diye düşünüyoruz ve ne yapacağınızı kestiremiyoruz
- +1 yıl
Alakası yok, basitlik diye düşünen hemcinsin çok. Hatta bir kısmı feministim diye geziyor ortalıkta.
Soran+1 yılİyi de burada bazı erkeklerde söylemiş öyle kadından korkarım geçmişi kötüdür yalancıdır falan filan bence bunları yazanlar daha kezban.
- +1 yıl
E tabi, onlar da kezban. Kezbanlığın kadını erkeği olmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılben asla cepte görmem ve zaten ilk mesajı bana atan kadın olmuştu ve ayrılmıştık. Böyle şeyler oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
basit de değildir ayrıca cesaretli ne güzel işte Allah cesaretini artırsın derim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herkes öyle göresede ilk atan bana göre cesur olandır kimseye aldırış etmeden kimsenin ne dediğini umursamadan kendini ilk ifade edebilendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdaki kişinin karakterine göre değişir ama balık kaçmasın diyorsan oltanı atıcan tutarsın ya da yemi yer kaçar şans meselesi bu
00 Yorumla
+1 yılErkek de kadın da ilk mesaj atan basittir. Bayağıııı kesirdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi peki sohbet nasıl başlayacak ikiside yazmazsa?
- +1 yıl
Ne maksatla mesaj attığına bağlı. Gerçekten bir konu hakkında bir soru soracaksa fikir alacaksa ona bir şey diyemem ama saçma zalak muhabbet için mesaj atarsa basittir. Şimdi daha açık ifade ettim sanırım kendimi. Righty?
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKarakteri sağlam insanlar kimseye ucuz olarak bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim gözümde cesur ve farklıdır.
21 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sizin gibi düşünse keşke
+1 yılHer selam yazan başka amaçlamı yazıyor belki arkadaş olarak yazıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben basit görmem. Bazı erkekler çekingen oluyor bu yüzden ilk adımı atan kadın daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılHayır saygı duyulası ve alkışlanası kadındır. Egosu olmayan ve alçak gönüllü kadındır
00 YorumlaBen öyle düşünmüyorum kadında çabalamalı isteği için
00 Yorumlailk adımı atan erkeğe de basit diyosunuzdur o zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiliğine ve yazıdıklarında konuyu taşıdığı yöne bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen severim atmasını basit kadın muamelesi yapmam. Gerçekten seviyorsam Tabiki. Arada kadın da atmalı ama ilişkiyi hep bir taraf sündürmemeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle değil tanışmak için
- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler herşeyi yanlış anlar ve kadınlar herşeyi erkekler için yapmak zorunda zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi de icine ettiyse
Onun da cabalamasi gerekirdi04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Pardon,
Sen begeni at takip at bence once
Soran+1 yılKime
- +1 yıl
Ona
Bence basit kadın değildir, valla bana ilk mesaj atanı hem kalbimde, hem sırtımda taşırım.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimseyip benimsemediğimi yazmıcam, ancak bizim kültürümüze göre değersizleşir
02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman her zaman ilk mesajı erkekler atacak
Cevap sahibi+1 yılİşin özü dürüst ve gerçek sevgi adına (cinsellik düşünülmeyen bir niyetle) ne erkek ne kadın fark etmez ancak dedim ya nesilden nesile bilinen kız erkeğe laf atmaz diye büyüyen bizleriz... Karar sizindir.
Saygılar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğildir. sonuçta sadece mesaj atıyorsun seni yanlış anlayacak gibi olursa soğuk yaparsın nabzına göre şerbet verirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır daha hoş ne istediğini bilen boş yapmayan kadın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. İlk adımı erkek atınca basit erkek neden olmuyorsa kadın da ilk mesajı attı diye basit kadın olamaz
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Benim ilişkilerimin çoğunda kadın adım atmıştır
10 Yorumla
+1 yılBu biraz dış görünüşe göre hareket etmek oluyor yani içini tanımadan yorum yapmam tavsiyemdir sizde yapmayın en baştan tavır alırsınız yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Şimcik şöle oluyor yolda yürüyorsun atıyorum dıosun ki tipe bak yok şöyleydi yok böledi sonrabişey oluyor aşk tanrıçası falan geliyor buralara fazla takılma cocukla yolda çarpışıyorsun sohbet etmeye başlıyorsun ve cocuk konuştuğunu tam tersi cıkıyor yani düşünce bu herkes farklı sözler sen işitmek istediğine inanırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimin ilk mesajı attığının benim için pekbi önemi yok
00 Yorumla
+1 yılNe ilgisi var karşı cinsin duygularından eminse kendisini kullanmayacak olgun bir kafada şahısa atıyorsa ben olsam memnun olurum en azından arkadaş olurum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değildir. Kalıplardan dışa çıkabilmiş kadındır
00 Yorumla Hoşuma gider açıkçası benim kişilik meselesi ben basit kadın olduğuna değil bana önem verdiğine inanırım
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki hep ilk adımı erkek atacak diye bir şey yok aksine hoşuma gider.
10 Yorumla
+1 yılYok ya bence cesur biridir en azından kendini beğenmiş değil..
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat